• Rýchle vybavenie
    • Dosť ma zarazilo, maličký sáčok s 10ks hriadeľmi k chove úplne na spodku veľkej krabice,pod všetkými ostatnými krabicami. Sáčok bol zaseknuty v spodnej časti skladateľ krabice, úplne ľahko mohol vypadnúť škarami. To isté aj rovná podložka z lega, je menšia než su písané rozmery a tiež len hodené na spodku, mohlo vypadnúť. Krabica v ktorej bolo zabalené, neprelepena absolútne, deravá, otras.

Nabudúce už nekúpim. Všetko prišlo, ale máte sakra šťastie ze pri tom ako ste to po prdeli zabalili, sa maličké časti nestratili. Normálny človek to prilepiť k väčšej stavebníci alebo hodí ešte do balenia. Bolo to zabalené v nestabilné krabici, dieravej, jak kuriéra chytali, predstavili, na koncoch nepevne.

• keďže mi tovar zrušili tak žiadna výhoda eventualne nizka cena tovarov
    • Nedokážu odoslať platbu nazad sami od seba.
    • Neaktuálnosť produktov na stránke
    • Dĺžka refundu niekoľko dní

Nedokážu peniaze

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• U kufříku nebyly uvedeny rozměry, bohužel po zakoupení kufříku jsem zjistila, že to není klasický rozměr školního kufříku. Ale malý20x15x8,5 cm. Pokud by tam tyto údaje byly uvedeny tak bych vybrala jiný klasický větší kufřík

Reakce obchodu Estavebnice.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi. V popisu u produktu je rozměr kufříku (20 x 15 cm) uveden. Pokud byste ráda více informací k jakémukoliv produktu, není problém s námi předem objednávku konzultovat a jakékoliv další informace k produktu Vám rádi dodáme. Hezký den, www.estavebnice.cz

• neaktuální stránky e-shopu.Inzeruje zboží,které není na skladě a výhledově již nebude

vyberete si zboží a několik dnů si dopisujete s prodejcem ve formě :máme jenom-to a pak taky nemáme.

• meli vyrobek, ktery jsem potrebovala

- objednala jsem 4 sady gelovych fixů, vsechny sady mely poskozene - v rohu rozlamane pouzdro jedna z fix ma ulomeny kus plastu
    -fixy dosly v krabici, takze nepredpokladam, ze doslo k poskozeni behem prepravy, kdyz krabice byla OK
    -reklamaci jsem neuplatnovala, nebot potrebuji fixy k vanocum, takze to musi spravit izolepa

zásilka byla doručena, ale necelá.Na mou reklamaci bylo sice reagováno, ale zbytek zásilky nebyl dosud dodán .

• Nejnižší ceny.
    • Špatně zabalená krabice, přišla celá potrhaná a pomuchlaná (což mohlo zhoršit i zacházení během přepravy - ale s tím většina e-shopů počítá a balí vhodněji).

Žádala jsem o jiný typ hračky, přesto mi přišel člun místo lodě. Je to banalita, ale měla jsem možnost uvézt do poznámky, co jsem pro syna vybrala a nebylo to respektováno.

• Komunikace se zakaznikem

Reakce obchodu Estavebnice.cz

Dobrý den, předem vám děkujeme za vaše hodnocení, díky tomu můžeme zlepšovat naše služby. Ve vašem případě jste si objednala konkrétní variantu hračky, kterou jsme neměli skladem. Hned druhý den jsme vám psali, že tuto variantu nemáme, jestli si chcete vybrat jinou nebo ne. Na email jste nereagovala, proto jsme objednávku zrušili. Mrzí nás toto nedorozumění. Hezký den, www.estavebnice.cz

• Ukazuje dostupnost zboží, které ve skutečnosti v nabízeném množství okamžitě k dispozici nemá

• e-shop

• Zboží mají napsané skladem , ale skladem není a ani nebude

• Slibuje dodání do týdne a pak napíšou, že zboží nemají a mít nebudou.

• Nic.
    • Absolutně žádná komunikace,emailu nectou a tak jsem svou objednávku zrušila. DOBŘE JSEM UDĚLALA!!!!

Des a hrůza!!!!! Nikdy více!!!!

• Nejsou schopni ani dat vědět že zboží nemají a vy čekáte jak idyot katastrofa

Katastrofa

Můj názor na tento obchod je ten,že už zde nic nekoupím.Objednávka byla provedena před měsícem a stále čekáme na zboží.

• Zajímavá nabídka zboží co se jinde nevidí.
    • Nabízí zboží, které není schopno dodat, neumožňuje placení PK

Pokud chcete platit kartou tak na tento obchod zapomeňte. Uvádí jak má zboží skladem a pak není dostupné. Neodpovídají na maily. Já už to u nich nikdý zkoušet nebudu.

• dobré ceny
    • objednané zboží ani po měsíci nepřišlo, žádné
    • odpovědi na emaily

určitě nic neobjednávat

• žádné

Už bych si v tomto obchodu nic neobjednala! Píšou, že to mají skladem, ale bohužel tomu tak nebylo. Do 3 dnů mělo dorazit zboží nic se nestalo tak mi to nedalo a zavolala jsem tam. Paní mi řekla, že mají jeden kus, že už další kus objednali. Dnes mi přišel email, že se omlouvají ale paní ze Seva jim pošle ten další kus do pátku. Jako opravdu katastrofa!!
    Doufám, že mi to dorazí do Vánoc!!!Nedoporučuji