• nevím
    • nevím

nijak

• na web strance vam zobrazi fotku a vy z dimnenim ze kupujete tuto vec a dojde vam uplne neco jineho.objednala jsem si detske kresilko ve tvaru zaby a dosla mi sova bez jedine omluvy nic kdyby to nebyl posledni kus tak bych urcite zasilku posilala zpet ale mam syna tak neteseneho na zabu ze jsem si rekla radeji nit pro nej sovu nez nic

Reakce obchodu Estavebnice.cz

některé položky v našem eshopu jsou assortové. To znamená, že pod jedním číslem je více variant - v tomto případě se jednalo o nafukovací sedátko zvířátko, které je ve dvou provedeních - žába a sova. Na stránkách máme obě fotky produktu a v popisu je psáno, že je produkt ve dvou variantách. V takovýchto případech je potřeba psát do poznámky variantu, o kterou máte zájem. Jelikož tam máme více fotek, nemůžeme vědět, který typ si přejete poslat. Po telefonu jsme se domlouvali, že Vám v případě zájmu vrátíme peníze.

Děkujeme za hodnocení a přejeme Vám hezký den

Www.estavebnice.cz

• Zbozi jsem si ojednala na vanoce a vubec neprislo a nikdo se ani neozval.Kdyz jsem tam volala tak mi ani nedokazali rict,jestli vubec bylo odeslano,takze jsem objednavku zrusila. V zivote nikdy uz vice od teto firmy nic.

• dodací lhůta

jsem sklamán

• Dobré ceny.

Zboží jsem si objednala. po pěti dnech jsem neměla jedinou reakci. Volala jsem tam a bylo mi řečeno, že na mě zapomněli. Takže bych čekala asi až do příštích vánoc. Paní se mi pak sice omluvila, že na mě zapomněla, ale i tak by se toto nemělo stávat.

Rozhodně bych tento e-shop svým známým nedoporučila. Zboží, které bylo "skladem" dorazilo po 11 dnech od objednání. Veškerá komunikace ze strany e-shopu skončila opisem objednávky. Od té doby nebyl žádný kontakt, pouze z mé strany, kdy jsem se telefonicky dotazovala na stav objednávky. Paní z obchodu byla sice vždy milá, ovšem nic to nemění na tom, že jsem tam musela volat třikrát, protože mi pokaždé sdělila termín, kdy to určitě odešlou, ale nestalo se tak. Myslím si, že napsat informativní e-mail o stavu objednávky, zvlášť, když její vyřízení trvá už tak dlouho, není zas tak těžké a ke službám dobrého e-shopu by to mělo patřit.

• Zboží (stavebnice merkur)inzerované jako skladem, nebylo skladem, výrobce ho nebyl schopný dodat, objednávku jsem zrušil.

• žádnéé
    • inzeruje zboží,které není schopen dodat

nevyhovující

Reakce obchodu Estavebnice.cz

Zde se jedná konkrétně o produkt lego 7965. Na našich stránkách ho uvádíme, že NENÍ SKLADEM. Nikdy jsme ho skladem neměli a neuváděli tedy, že ho máme. Lego máme v nabídce, protože čekáme dodání od Lega, zatím jsme ho však nenaskladnili.

ASI SE STALA CHYBA

• žádné
    • Informace, že zboží je "skladem" nebyla pravdivá a proto mám důvod se domnívat, že o svých skladových zásobách lže!
    • Na můj naštvaný e-mail, odpověděl obchod takto:
    • "Dobrý den,
    • chápu vaše rozčilení, na vašem místě bych na tom nebyla jinak. Letos je situace s legem špatná po celé republice, lego nedodává v termínech a samotný výrobce zboží nemá. Systém nám kontroluje skladovost každou hodinu, ale i tak je to málo. Naší chybou je, že jsme vám dali vědět tak pozdě."
    • Včera (6 dní po této komunikaci s estavebnice.cz jsem Lego objednala jinde a dnes ráno mi přišel e-mail, že moje objednávka byla vyexpedováva.
    • Vypadá to, že ona špatná situace s legem nebude úplně všude!!!

Domnívám se, že obchod o svých skladových zásobách lže, pokud napíše, že něco má skladem a anení to pravda, ozve se za dlouhou dobu a pak se vymlouvá na výrobce.

Nákup v tomto obchodě nikomu nedoporučuji, rozhdně ne, pokud budete chtít zboží včas!

• Položka v objednávce byla bez upozornění změněna, místo červené postýlky pro panenky byla doručena růžová kolébka. Kdybych půl hodiny nehledala zrovna postýlku a to červenou, tak by mě to nevadilo. Ale požadavek byl takový, skutečnost je jiná. Kvůli tomu se mi ale balík vracet nechce.

• dobry sortiment
    • zdvojnasobili cenu a vyhovarali sa na dodavatela, klamali