- Přijatelná cena nabízeného produktu.
- Objednávku bylo třeba urgovat - neměnil se stav objednávky (nezaregistrovaná platba), v důsledku toho pozdější dodání zboží, než jsem očekávala.
On-line chat problém rychle vyřešil, objednané zboží obratem expedováno.
Zboží i přes urgenci z mé strany stále nedorazilo. Ani vyjádření o stavu objednávky.
- Široký sortiment, přehledně uspořádáný. Výborná komuninace a poradenství.
- Nenašel jsem.
Pokud chcete poradit s výběrem nebo s pokládkou, neváhejte. Prošel jsem osobně několik obchodů s podlahami a nikde jsem si nevybral a o poradenství se vůbec nedá mluvit. Navíc vybranou podlahu nikde něměli a i když jsem vybíral dle obrázku, provedení a kvalita předčili mé očekávání.
- žádné
Cena a rychlost dodání dle mých představ
100% spokojenost, perfektní jednání. Zboží dorazilo včas a pořádku. Velká spokojenost jak s cenou zboží tak i s jednáním p- Mačka.
- Přehledný obchod s kvalitním zbožím, velký výběr.
Velice příjemné vystupování vstřícnost.
- Zboží píší skladem
- Delší doba expedice
- osobní přístup
maximální spokojenost
- široký sortiment skvělého zboží
doporučuji
- Rychlá komunikace, Dodaní list dle barvy - poradenství.
- Doprava domů .
- nepostřehla jsem žádné.
Doporučuji , rychlost ,komunikativní ,akce, slevy ,výhoda nákupu pohodlí z domova.
- ok
- nevím
ok
- Asi cenu, ale za jakou cenu...
- Údajně vše skladem, ovšem pouze než si objednáte. Nabízena dodací lhůta 3 týdny nebo ať si vyberu něco jiného.
Reakce obchodu EshopPodlah.cz
Bohužel, objednaný materiál nebyl v požadovaném množství skladem. To se někdy stává...
- Jediný problém je, že občas nefungují stránky jak mají. Hlavně v procesu objednávání, ale není to nic zásadního.
- -přehlednost
- -perfektní komunikace se zákazníkem
- -možnost odběru po celé ČR
- -rychlost
- -přesnost
- -žádné
O víkendu jsem vytvořil objendávku a hned v pondělí ráno jsem obdržel potvrzení a fakturu k zaplacení. Zvolil jsem osobní odběr v Praze, nicméně p. Řepa zařídil přímou dopravu zdarma. S nákupem jsem byl maximálně spokojen. 100% tento obchod doporučuji a znovu objednám.
- Přehledný web, podpora na chatu, rychlá reakce
Doporučuji. Doprava v pořádku, pomohli na jejich chatu a rychlé vyřízení objednávky
- časovou úsporu
- bezhotovostní platba
určitě budu i další věci nakupovat tady
- - okamžitá komunikace se zákazníkem
- - velmi ochotný personál
- - sleva i pro nového zákazníka již od prvního nákupu
- - velký výběr
- V blízkosti mého bydliště
Doporučuji
- Zajímavé ceny a akce.
- Zatím žádné...
Pěkný a přehledný eshop, kde Vám rádi i poradí.
- Zboží je expedováno přímo ze skladu. E-shop funguje a komunikuje se zákazníkem naprosto bezvadně. Při objednávce více položek vás informují o více zásilkách, takže nepanikařit, když vám přijde pouze část zboží. Vše je v chodu a řešeno ke spokojenosti zákazníka. V mém případě zboží přišlo ve třech zásilkách (tří různých dopravců) v rozmezí dvou pracovních dní. Položka s vyšším počet kusů byla částečně vykryta hned a zbylé chybějící množství do posláno.
- Pouze informace, že nebyla zadána dobírka do přepravy, když zboží bylo uhrazeno předem. Obratem vysvětleno a potvrzena úhrada objednávky.
Za sebe jen doporučuji a chci poděkovat za slevové poukázky na další nákup. Musím vyzdvihnout i přepravce PPL, který mi pomohl vynést 100kg balík do patra.
Do tohoto e-shopu se určitě rád vrátím.