- přehlednost, akce a výhody, bezvadná komunikace, velký výběr, nejlepší ceny
Musím jen a jen doporučit. Bezvadná komunikace s panem Řepou, všechny otázky zodpovězeny. Sice jsem měla trochu strach poslat platbu předem přes 30 tis. za podlahu a chtít poslat podlahu až za pár týdnů. Za platbu předem sleva, lišty za 1,-, stejně tak doprava. Určitě to nebyl poslední nákup. Obchod proběhl bez problémů, palec nahoru. Podlaha krásná - bylo riziko si vybrat jen přes internet, ale klaplo to bezvadně. Děkuji.
- Velice vstřícná komunikace, zboží bez problémů doručeno do Prahy
- Velmi ochotný přístup těsně před Vánoci...
- Opravdu rychlé vyřízení.
- Příjemné jednání a vstřícnost.
Pokud bych potřebovala další zboží tohoto druhu, obrátím se znovu na tento obchod, protože se mi osvědčil po všech stránkách.
- Nabízel mnou vybraný dekor jako první ve vyhledávači
- Rozhodla jsem se bohužel bez pátrání názoru na Heuréce
- Obchod naprosto distancuje od přepravce, jako klient neznám pozadí, nevím kde se stala chyba.
- Majitel obchodu nedostatečně řeší dohodu s přepravcem.
- Zboží mi bylo dodáno 6 dnů po původním termínu dodávky
Našla jsem tento obchod, jako první, který nabízel mnou vybraný dekor PVC.
Mám velmi špatnou zkušenost ohledně dodržení termínu dodávky i přesto, že majitel obchodu svaluje vinu na přepravce
Nedoporučila
Obchod naprosto distancuje od pozdní dodávky zboží.
Doporučuji neplatit předem celou zásilku. Peníze jsem zaplatila a teď nemohu již dostat žádné odškodné.Reakce obchodu EshopPodlah.cz
Vážená paní nemluví pravdu a chce reklamovat dopravu, kterou měla zdarma. Termín a čas dopravy nelze garantovat na 100% ( zácpy, nehody, technické problémy u dopravce) po domluvě a odcestování do zahraničí bylo dodáno později.
Spokojenost ,vse rychle . Super
Rychle jednani, spolehlivost,ochota a vstricnost resit stavajici problem, v mem pripade s prepravou zbozi.
- ceny, doba dodání, komunikace
- žádné
perfektní, doporučuji
- Vzhledem ke zvýšené poptávce má dodavatel delší lhůty, než jsem mohl čekat, nakonec jsem volil jiné řešení a objednávku zrušil. Z jednání se zaměstnanci a s majitelem mám ale velmi dobrý dojem.
Dobré ceny, ochota, osobní přístup.
Maximální spokojenost!! díky
- Problém byl pravděpodobně s dopravcem. Lepidlo bylo v jiném autě než podlaha. Ale lepidlo dorazilo o 4 dny později než podlaha. Prý kvůli jeho poškození.
- výhodná cena
- Rozvoz po Praze. Nelze ani přibližně (odpoledne, dopoledne) dohodnout termín dodání.Přesto, že objednávka byla na Prahu 9, zboží expedoval sklad na Ruzyni. prodejce na toto upozorněn s ohledem na vratku návinek.
Výhodná cena, složité dodání v Praze
- Nižší cena, rychlost dodání, platba až po obdržení zboží
Spokojenost:)
- neschopnost
- laické jednání
- lživé informace o stavu zásob
- nízká rychlost
Koupil jsem podlahu - druhý den jsem ji zaplatil, a to plnou částku.
Pak přišel mail, ať zaplatím zálohu, tento problém jsem telefonicky vyřešil. Poté přišel další mail, jestli podlahu chci, ať zaplatím zálohu. Znovu vyřízeno mailem i telefonicky - to mi ale bylo sděleno, že nějaké kusy jsou rozřezané a jiné celé balení už není.
Dlouhá doba dodání, nepravdivé údaje o stavu zásob, ... Vše bez omluvy a kompenzace.
Rozhodně nedoporučuji.
Budu rád, když zboží po 14 dnech dorazí. -
- Perfektní ceny a individuální přístup.
Rozhodně doporučuji. Vše dojednános panem majitelem.
- rychlost, spolehlivost, široká nabídka
- nabídka sortimentu, cenová výhodnost
doporučuji nákup v tomoto obchodě
- rychlost, cenu
velmi dobré