• Skvělá spolupráce
    • Zboží přišlo neporušené
    • Doba dodání podle opovídá

s timto obchodem sem velice spokojen kupoval sem zde pěknou podlahu a dorazila do par dnu naprosta spokojenost

rada bych chtěla doporucit tuto podlahu uz jen kuli rychlému dodani super

Rada bych doporučila tento produkt sem snim naprosto spokojena

• Výborná komunikace
    • Přehledné webové stránky
    • Rychle doručení zboží

S obchodem jsem velice spokojená. Kvalita zboží odpovídá ceně. Webové stránky se mi líbí, jsou velice přehledné.

Všechno Ok...

• Cena
    • Kvalita
    • Rychlost dodaní
    • Komunikace

Tenhle obchod mužu vřele doporučit všem přatelum a známým :)
    Ocenuji taky kvalitu výrobku a rychlost dodání..

• Vše naprosto v pořádku
    • Rychlé vyřízení

Prodejci milí, zboží také v pořádku, vše vyřízeno během chvilky. Doporučuji :-)

• navržena náhrada za již nevyráběné zboží a o v několika variantách.

• Přehledný e-shop
    • kvalitní zboží
    • příznivé ceny

Nakupoval jsem zde poprvé a jsem velmi spokojen, jak se zbožím, tak s doručením. Vše bez problému. Mohu jen a jen doporučit.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

-přehledný obchod, rychlé a bezproblémové dodání zboží, super ceny
    - faktura zaslána také poštou společně s dárkovým poukazem 500,- kč. na další nákup

• dodatečná sleva za platbu předem
    • možnost osobního odběru na několika místech

• sortiment, ceny
    • perfektní komunikace a přístup

• prehlednost
    • sortiment
    • komunikace

Vše proběhlo naprosto hladce a super rychle! Veškeré podlahy byly do 48hodin doručeny. Není co vytknout. Maximální spokojenost. Příště nakupujeme opět zde.

• neaktualizují stav skladu s nabídkou

neplaťte dopředu, přestože platbu předem upřednostňují a zvýhodňují, jinak dopadnete jako já, pošlete peníze a oni vám nabídnou jiný výrobek s tím, že ten co jste si vybrali, ten nemají. Pokud odmítnete a budete chtít peníze zpět, mají až 30 dní na to, aby vám peníze vrátili.

Reakce obchodu EshopPodlah.cz

Pan Martin Herák, nepříjemný člověk hned od první komunikace. Materiál byl nedopatřením nesmazán, ukončena výroba. Při počtu až 4000 produktů na eshopu, se to někdy stane. Nabídnutá pomoc na výběr podobného materiálu, bez úspěchu. Platba vrácena do týdne, mohla být vrácena i dříve. Napoprvé zadán špatný účet. Zákazník byl informován.

Celý systém hodnocení od Heureky je špatný! Spokojený zákazník nemá potřebu chválit a dělat hodnocení. Nespokojený zákazník i z malého problému, který se nemusí zakládat na pravdě, hned potřebuje uškodit, pomluvit! Tak jak na veškerých internet sítích a diskuzích. Klasika v ČR!

Nákup proběhl rychle a bez problémů. Maximální spokojenost. Už se chystám zde nakoupit znovu

• přehlednost
    • nízká cena zboží

pokud bych se nedotázala, tak ani neví, že mi bude zboží následující den zboží doručeno. Jinak jsem ráda, že posunuli termín doručení vzhledem k mojí dovolené.

• Velký výběr všeho zboží.

Zboží do 2 dnů na prodejně. Velká spokojenost, doporučuju!