• Na dálkovém ovladači nefungovalo tlačítko zapnutí TV tzn., že TV nebylo možné zapnout s využitím ovladače. Vzhledem k tomu, jsem zvažoval vrácení výrobku. Při porovnání ceny výrobku, poštovného a práce s tím, jsem dálkový ovladač vyhodil, jako nepotřebný.

Reakce obchodu TESLA

Dobrý den, pane Koňaříku,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s dálkovým ovladačem TESLA TE-300/301/302. Rádi bychom uvedli několik důležitých informací, které by mohly pomoci vysvětlit situaci.

Dálkový ovladač vyžaduje správné naprogramování, aby bylo možné ovládat různé značky televizorů. Bez tohoto kroku nemusí některé funkce, jako je zapnutí televizoru, fungovat. Tato informace je uvedena v návodu k použití. Pokud jste měl s nastavením potíže, doporučujeme nás vždy nejdříve kontaktovat. Naše technická podpora je připravena pomoci s případnými kroky k nastavení či řešením nefunkčnosti.

Pokud by se jednalo o vadný kus, nabízíme možnost zaslání výrobku k reklamaci. V rámci TESLA Premium Servis zajišťujeme stažení výrobku na naše náklady a prověření zboží techniky. Také je možné zaslat na vlastní náklady, pokud by reklamace byla oprávněná, máte nárok na proplacení nákladů spojených se zasláním zboží k nám, což znamená, že byste za tento proces nic neplatil. Vaše situace nás mrzí a věříme, že s naší pomocí by bylo možné najít jiné řešení než vyhození výrobku.

Rádi bychom také požádali, aby hodnocení služeb e-shopu bylo oddělené od hodnocení produktu, které lze zanechat přímo na kartě výrobku. To pomáhá ostatním zákazníkům při výběru a zároveň nám umožňuje lépe reagovat na konkrétní zpětnou vazbu.

Pokud budete mít jakýkoliv další dotaz či problém, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].

S přáním hezkého dne,
    tým TESLA

• Vše proběhlo na jedničku a strašně rychle.Jeden den objednáno a druhý den už jsem měla na zásilkovně,takže super.

Velmi dobrá komunikace obchodu a vyskladnění zboží.

• Pomohly mi s výběrem na již starší typ robotického vysavače, byl rovnou poslán link. Moc děkuji

• Rychle a spolehlive doruceni

Velmi jsem ocenila urychlené dodání objednávky během 48 hodin.

• přehledný e-shop, vše pečlivě popsáno, rychlost doručení

• Rychlé doručení
    • Dobrá zákaznická podpora
    • Nejedná se o výrobu v ČR, zahraniční obchodník koupil značku

• Cena, popisy, přehlednost
    • Nic, vše v pořádku

• Cena, popisy, přehlednost

Nic, vše v pořádku

Obchod v pohode, kurierska firma DPD , cista katastrofa, balik stale nedoruceny. Skoda ze nie je v ponuke na vyber aj ina kurierska sluzba.

• vše rychle a v pořádku

• Spolehlivost

Velká spokojenost. Výborná komunikace s obchodem. Rychlé vyřízení objednávky.

• Rychlost dodávky a kvalita balení

velmi rychlé dodání

• originalni vyrobce
    • cena
    • sleva
    • baleni

rychlé dodání

Máme již několik produktů od Tesly a jsme spokojení. Trouba již 2 v rodině. ...bezva

• Rychlé vyřízení objednávky

• Rychlé dodání, vše v pořádku