Rychle vyrizeni
Skúsenosti sú dobré.OK
- Rychle dodání
Obchod v pořádku, se zbožím nejsem spokojena.
Reakce obchodu TESLA
Dobrý den, paní Dakičová,
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste spokojena se zakoupeným produktem. Hodnocení našeho e-shopu však zahrnuje pouze naše služby – proces objednání, doručení a komunikaci. Je nám proto líto, že jste službám e-shopu udělila nedoporučující hodnocení, přestože podle Vašich slov proběhlo vše bez problémů.
Pokud máte výhrady k samotnému produktu, doporučujeme využít samostatnou záložku pro hodnocení přímo na stránce produktu, kde mohou Vaše poznatky pomoci dalším zákazníkům.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
S pozdravem,
tým TESLA -
- Rychlost dodání
- rychlé dodání
- kvalita
- rychlost
- Přehledná nabídka produktů
- Velmi dobrý popis produktu, jasný a se všemi parametry
- Není nevýhoda
- Rychlé vyřízení objednávky, výborně zabaleno.
Super.Dodáno rychle, vysavač Tesla je tedy dělo.Vysaje úplně vše.Dekuji Jana
- Rychlé doručení
- Rychlost doručení
Vzhledem k tomu, že mi od obchodu přišel e-mail, že teď expedovali zboží a za 20 minut na to přišel e-mail dopravce, že zboží už je ve výdejním boxu, hádám, že Tesla tajně vyvíjí a úspěšně testuje i teleporty.
Reakce obchodu TESLA
Dobrý den, pane Weste,
děkujeme Vám za skvělou recenzi a za úsměv, který nám vykouzlila! Pravděpodobně došlo ke zpoždění odeslání e-mailu z našeho systému, a tak jste měl pocit, že zásilka byla téměř okamžitě doručena.
Teleporty sice zatím nevyvíjíme, ale snažíme se, aby expedice probíhala co nejrychleji. Těší nás, že jste s rychlostí našich služeb spokojen.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a přejeme Vám příjemné používání našeho produktu.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA -
rychlé dodání
- rychlé dodání, péče o zákazníka
Horkovzdušnou troubu jsem objednávala jako dárek a obdarovaný je zatím s výrobkem spokojený.
- Rychlé dodání objednaného zboží, dobrá komunikace s obchodem
- Blesková reakce
- Telefonický rozhovor s pracovnicí TESLA e-shop byl velice příjemný. Datum doručení zboží byl splněn.
spokojenost s nabídkou, komunkací i dopravou.