- regionální doprava zdarma
- rozumné ceny
- špatně fungující on-line platba (po zaplacení a potvrzení platby bránou Gopay web oznámil, že platba nebyla dokončena)
Doporučuji. Po on-line platbě po zkontaktování obchodníkem bylo domluvena doba doručení a zboží bylo doručeno ještě týž den.
- Zaujaly mě výhodné cenové nabídky
S nákupem jsem byla moc spokojená. Sice dvě položky z objednávky neměli skladem, ale byla jsem ihned kontaktována, zda chci jinou alternativu nebo nic. S pánem jsem se na všem domluvila.
Výborná komunikace.
Tento obchod můžu doporučit všem! -
- Široký sortiment
Velice příjemná příjemná obsluha a snaha vyhovět zákazníkovi.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Za Chov. potřeby Pet4u - Michal Pára
- - rychlé vyřízení objednávky a strašně milé jednání pracovníků
- - dostupný sortiment
- obchod nemá slabiny
byla jsem mile překvapena a všem vřele doporučuji
Reakce obchodu Pet4u.cz
- Rychlost, vstricnost, ochota, profesionalni sluzby
- korektní chování
- neodesílají zboží
- nekomunikují
hrozné
nedoporučujiReakce obchodu Pet4u.cz
Zákazníkovi nebylo zboží odesláno z důvodu zrušení položky výrobcem. O této skutečnosti náš obchod výrobce bohužel neinformoval. Položka je označená jako nedostupná. V těchto případech zákazníky kontaktujeme obratem telefonicky s nabídkou alternativní položky. Za Chov. potřeby Pet4u - Michal Pára
- Oproti jiným obchodům výhodnější ceny.
- Mohu zboží objednat v pohodlí z domova.
- Ochotný personál v obchodě.
Byla jsem velmi spokojena, proto bych obchod doporučila.
- přehledný e-shop
- osobní odběr
- platba v prodejně
obchod proběhl bez komlikace
zboží připraveno do druhého dneReakce obchodu Pet4u.cz
- sortiment
- Dobré ceny.
Byla jsem spokojená a zase si tam ráda objednám.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Velká spokojenost, dodáno vše objednané (cca 10 různých produktů) a to v krátkém termínu po odeslání objednávky (tedy opravdu vše skladem, jak bylo deklarováno), prodejce vyhověl i nadstandardní prosbě ohledně barevnosti zboží, komunikace ze strany prodejce výborná, spokojenost rovněž s kvalitou doručeného zboží.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Osobní přístup :-)
Super!
Reakce obchodu Pet4u.cz
- Dobré ceny, větší výběr zboží.
- nevím.
Obchod bez problémů.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Jediný problém při nákupu byl, že jsem nakupovala na sebe, ale poslat jsem to chtěla k matce. Balíček dorazil sice na jméno mají maminky, ale na moji adresu.
- dobrý výběr
- dobré ceny
- přehledné stránky
Byl jsem s cenou i rychlostí dodání spokojen, můžu doporučit.
- Vše O.k
- Žádné
Mohu jen doporučit
- Zadne, zbozi doslo po vice nez tydnu a pri rozbaleni bylo poskozene
- Nekontroluje zbozi pri vydeji a pomale odesilani
Z vlastni zkusenosti nedoporucuji :(