- Nákup z domova
- Dobré ceny
- Nákup až domů
- Zatím nevím
Ušetřím čas mám skvělý výběr krmiva
Tenhle obchod plně doporučuji. -
- Dobré ceny, velký výběr
- platba platebni kartou-objednavala jsem na dalku z USA k me zname v CR na adresu.Zbozi tudis prislo zaplacene...
- Maly problem byl,ze jsem si objednala zbozi v jine barve a prislo hnede misto fialoveho.Je ale take pekne,tak si ponecham.Jinak nebyl problem vymenit pokud bych chtela.
S panem Parou byla ac na dalku velmi dobra komunikace jak po telefonu,tak i po e-mailu.Ihned odpovidal na zpravy a snazil se plne vyhovet v ramci moznosti.Proste super.Ano urcite doporucim obchod svym znamym a ja pokud budu opet potrebovat,tak ho vyuziji...
- široká nabídka sortimentu
- příznivé ceny
- doba dodání
určitě doporučuji, pokud nespěcháte a neobjednáváte věci na poslední chvíli jako já :-) Doba dodání trvala přes týden.
Velice příznivé ceny
Bezproblémové jednání -
- příznivé ceny,velký výběr a doprava zdarma v regionu
- nevím o žádných
výborná komunikace s prodejcem,bleskové dodání zakoupeného zboží určitě doporučuji
- možnost poradenstvi ohledně krmiva
- v případě potřeby rozvoz domů
obchod doporučim ostatním
prodejci jsou příjemní a ochotní poradit -
- Dobrá nabídka zboží, perfektní komunice a doručení zásilky,
- Žádné
Komunikace s obchodem byla výborná, neměli požadované zboží, obratem mi volali a nabídli jiné, téže kvalility.Všem obchod doporučuji, byla jsem velmi spokojena.Eva
Vše v pořádku, doporučuji.
- - e-shop, přehledný
- - rychjlá odpověď, potvrzení objednávky
- - za určitých podmínek (přijatlných) doprava zdarma
- -mají mé oblíbené zboží
- jednou jsem zaznamenala nefungující e-shop, jinak nevím,
Tento zverimex v Kolíně má dle mého nabídku, ve které si určitě vybere každý, dobře komunikují, mám informaci o své objednávce, vím kdy mi přijde, jsme spokojeni. Díky.
- široká nabídka sortimentů
- jediná prodejna
Dlouho jsem hledala obchod, kde budou mít vše co potřebuju najednou a nemusim objednávat z více stránek.
- Velká komunikační flexibilita.
- Zboží, které bylo objednáno k dodání poštou, bylo dodáno při mé návštěvě blízkého města osobně do mých rukou.
- Nevím v obchodě jsem nebyl.
- Přehlednost
- Příjemné ceny
- Vewlký výběr zboží
- O žádných nevím
Určitě obchod všem doporučuji
- objednávka z pohodlí domova...
- nemám tušení...myslím,že kdyby člověk chtěl,určitě by něco našel,ale já nemám zapotřebí šťárat se v nesmyslech,pokud chci koupit a objednat...objednám si...koupím...naopak obdivuji, když se někdo pustí do obchodování po internetu...
Jsem spokojená...co víc napsat...:)
- Výborná komunikace
- rychlost dodání
- ochota
- dovoz zboží zdarma domů
- velký výběr zboží
- přehledný e-shop
Byla jsem nadmíru spokojena a překvapena ochotou a rychlostí, s jakou bylo zboží dodáno.
- rychlost,spolehlivost
- zatím nevím
Vřele doporučuji.
- rychlost dodání, dobré ceny, dobrá komunikace
Tento obchod doporučuji. Zaslání zboží bylo velmi rychlé a komunikace s prodejcem výborná. Určitě to není můj poslední nákup v tomto eshopu.
- Dobré ceny
- Nenabízí akce na poštovné zdarma
- široký sortiment, přehlednost, rychlé dodání
- pomalé načítání internet. stránek
Jsem spokojený zákazník.