Nakupuji po několikáté. Naprostá spokojenost.
Velký výběr zboží, ochota, komunikace.
- Komunikace
- Spolehlivost
- Přehlednost
- Žádné nejsou
- Rychlost (ráno objednáno, odpoledne připraveno k vyzvednutí), ochota personálu, kvalita a cena zboží
- Komunikace a rychlost dodani
- Rychlá a transparentní komunikace
- Odkaz na sledování stavu zásilky
- Možnost domluvit se na přednostním dodání
Objednali jsme dlaždice, které jsou na zakázku ze Španělska, dodací lhůta odhadovaná na cca 21 dnů, ve skutečnosti to bylo vlastně za 2 týdny, obchod celou dobu výborně komunikoval a spolupracoval stran úhrady zálohy na zakázkové zboží i stran dodání, na infolince neváhali nikdy poradit a potvrdit, jak se věci mají.
Dlouhá doba dodání, v minulé dodávce byly objednané protiskluzové dlaždice, bohužel přišly , na kterých to jezdí jako po másle, v jedné části
dodávky byly zabalené dlaždice jiné barvy. Za mě jednoznačně palec dolů.
Pěkně se mi to prodražilo!!!!Reakce obchodu Obklady Vilímek s.r.o.
Zákazník udělal na našem eshopu dvě objednávky - první objednávka přišla 19.9., zboží bylo odesláno 23.9. v termínu, který si zákazník zvolil. Druhou objednávku jsme obdrželi 24.10., zboží bude odesláno v termínu 4.11., opět dle volby zákazníka. Zboží odesíláme vždy v termínu, který si zákazník sám zvolí na odkazu, který od nás obdrží. Ani k jedné objednávce neevidujeme žádnou reklamaci. Tým Obklady Vilímek
Rychlé doručení, skvělá komunikace
- oakovaný nákup vždy vše ok
dobré ceny a rychlá doprava
vše OK
- Super ceny, super komunikace( informovanost)
dobrá komunikácia, ústretovosť
- příjemná komunikace
Rychle, dobře zabaleno, bez problémů.
- Spolehlivost
- Perfektní informovanost k objednávce.
- Příjemná komunikace s obchodem
Nákup i doručení proběhlo slvěle. Jen mám výhradu k nafocení produktů v e-shopu. Barva dlaždic je výrazně jiná, než na obrázku. Neni to jemná nuance, na obrázku je velmi tmavě modrý obklad a v reálu jsou dlaždice světlounce nebesky modré. Vím, že nabízíte možnost zaslání vzorku, což je prima… Ale dobře nafocenými produkty by se předešlo mnoha rozčarováním a překvapením. L.B
Velký výběr krásných obkladů.
Naprosto dokonalý obchod s dlažbou a obklady, ochotný personál.
- Dobré ceny