Rychlost, komunikace,produkty vše super
Milá Mončo,
jsme rádi, že se k nám pravidelně vracíte pro nákup vašich oblíbených proteinových kaší a polévek.
Děkujeme za krásnou recenzi :)
Krásné dny
MyKETO tým -
- Celkem jedlá ketodieta.
- Komplexní web zaměřený na výživu.
Obchod doporučuji, funkční chat skutečně pomáhá. Při problémech mají upřímnou snahu věci řešit. Diety jsou vyvážené a promyšlené. Rozhodně se budu vracet.
Krásný den Vogon,
jsme rádi, že jste s námi spokojený. Ano, u nás na chatu jsou skuteční lidé, kteří se snaží našim zákazníkům pomoci nejen při výběru vhodného dietního plánu, ale i v dalších situacích, které během hubnutí mohou nastat.
Děkujeme za krásná slova a přejeme jen samé úspěchy při hubnutí!
Brzy se na vás těšíme
MyKETO tým -
- Jako hlavní výhodu bych viděl chat s živou osobou, která je ochotná, milá a připravená řešit problémy.
Obchod zaměřený na ketogenní dietu prodává i užitečné pomůcky a doplňky k jídlům a dezerty. Pokud myslíte dietu vážně, určitě si vyberete.
Třeba Ketofan má u nich bezkonkurenční cenu.
Jídla jsou celkem dobře připravena a přiměřeně chutnají. Dieta tohoto typu je obecně celkem účinná ale po osobních zjušenostech mohu obchod myketo.cz jen doporučit, protože úbytek váhy byl jen za první týden 6kg.
Lidé za myketo.cz jsou vždy připravení pomoci, poradit a je nutno vyzdvihnout úžasnou a upřímnou snahu zákazníkovi vyhovět a vyjít vstříc. Rozhodně doporučuji nákup.Reakce obchodu MyKETO
Krásný den Zivo,
Děkujeme za krásnou recenzi, jsme rádi, že jste s naší proteinovou dietou spokojený.
Kolegyni z chatu vyřídíme pochvalu.
Vždy se snažíme našim zákazníkům vyjít vstříc a dopřát sem ten nejlepší servis.
Krásné dny a pohodové hubnutí!
- spokojena
Milá Hani,
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jsme nás pravidelně nakupujete účinný Fatburn i proteinové kaše. Nyní jsou za skvělou cenu :)
Krásné letní dny a brzy nashledanou u nás na e-shopu
MyKETO tým -
Po dobu 2,5 roku garance spolehlivosti dodávky objednaného zboží . Vřele doporučuji tento obchod.
Reakce obchodu MyKETO
Milý Jožko, děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že vám naše káva na hubnutí Coffee4Slim a InCardio vyhovují a že u nás pravidelně nakupujete.
Jako stálý zákazník můžete využívat Bonusový program.
Krásný den
- Dobrá komunikace rychle doručení ,
Reakce obchodu MyKETO
Děkujeme za recenzi, těší nás vaše spokojenost s první objednávkou. Budeme rádi, když se k nám na eshop brzy vrátíte a využijete některou ze zajímavých akcí na proteinová jídla!
Krásný den
MyKETO tým -
- Objednávala jsem zde poprvé na doporučení kamarádky. Jsem moc spokojená za rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu MyKETO
Kolegové v expedici vždy dělají co mohou, aby k vám objednané balíčky doputovaly co nejrychleji. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak jste spokojená s našimi probiotiky ProbioFlora.
Krásné léto
MyKETO tým -
Vše v pořádku, rychlá dodávka.
Reakce obchodu MyKETO
Těší nás, že jste s námi spokojená, a že si pravidelně objednáváte naše proteinové koktejly a kaše. Ušetří čas a krásné zasytí.
Užijte si léto a brzy na viděnou na našem eshopu
- Skvělé produkty
- Super akce
- Báječná komunikace
Vše vždycky v naprostém pořádku. Rychlé dodání.
Milá Líbo,
děkujeme za recenzi, spokojený zákazník je pro nás nejdůležitější. Akce připravujeme pro naše zákazníky pravidelně. Mrkněte na web, nyní se akcemi jenom hemží.
Krásné letní dny přejeme
MyKETO tým -
Myketo - dietní jídla kupuji delší dobu a opravdu se po nich hubne. Jsem spokojena.
Milá Mirjo,
Jsme rádi, že vám naše ketodieta vyhovuje, pro nás jsou spokojení zákazníci nejdůležitější.
Budeme se na vás brzy opět těšit na našem eshopu.
Krásné léto
Jedním slovem - paráda-
Krásný dobrý den,
tak to jsme moc rádi, že jste s námi spokojená :) Navíc nás těší, že u nás nakupujete opakovaně. A jako pravidelný zákazník se můžete zapojit do našeho bonusového systému a čerpat výhody naplno!
Vaše recenze nám vykouzlila úsměv na rtu.
Krásné slunečné dny
Reakce obchodu MyKETO
rádi vidíme, že jste u nás spokojená a že vám naše proteinové koktejly chutnají :)
Jako pravidelný zákazník se můžete zapojit do našeho bonusového systému a čerpat tak výhody za své nákupy.
Brzy se na vás na našem eshopu budeme těšit.
Krásné letní dny
- Vždy rychle doručeno
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za váš komentář. Jme moc rádi, že u nás pravidelně nakupujete kolagen a proteinová jídla.
Sledujte pravidelně náš web, ať vám neuniknou naše výhodné akce :)
Pěkný den
MykETO tým -
- Milá komunikace
- Rychlost dodání
- Široký sortiment
- Výhodné akce
Spokojenost, ceska dieta, která funguje, vždy vse brz problému.
Reakce obchodu MyKETO
Jsme moc rádi, že jste s námi spokojená, stálých zákazníků si vážíme, proto pro ně máme připravený bonusový program.
Sdílet můžete i své úspěchy v hubnutí, rádi vás za vaše úsilí odměníme :)
Krásné slunečné dny
MyKETO tým -
- podrobný popis pri každom produkte
- čas na premyslenie, bez nutnosti ďalších informácií,
- ÚSTRETOVOSŤ a snaha pomôcť, k spokojnosti klienta
- VÁŠ PRÍSTUP a ZÁUJEM SI MOC VÁŽIM a za POMOC MOC ĎAKUJEM, nieje to samozrejmosť, za seba MOC ĎAKUJEM
ŽIADNE NEGATÍVNE SKÚSENOSTI NEMÁM,
môžem
LEN POĎAKOVAŤ,
za VÁŠ ZÁUJEM o SPOKOJNOSŤ KLIENTA,
MOC ĎAKUJEM MOC SI VÁŽIMReakce obchodu MyKETO
Milá Simčo,
Takovéto komentáře se nám čtou moc dobře :) Děkujeme krásně!
Ano, vždy se snažíme našim zákazníkům vyhovět a pomoci při výběru. Proto je vám zdarma k dispozici infolinka nebo online chat na našich stránkách, kde vám ochotně poradí naši odborníci.
Krásné dny a těšíme se na vás opět na našem webu
- Rychlé dodání , dárek potěší
Reakce obchodu MyKETO
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že vám naše proteinové kaše i polévky vyhovují a že u nás pravidelně nakupujete.
Snad si od vás příště vysloužíme celých 100 % spokojenosti :)
Krásné letní dny
MykETO tým -
Super obchod,komunikace, doprava a výrobky vše na 1. Doporučuji zde nakupovat
Milá Mončo,
děkujeme za napsání recenze, určitě bude přínosná i pro zákazníky, kteří se teprve rozhodují, zda u nás nakoupit.
Moc nas těší vaše spokojenost s naší českou ketodietou.
Krásné dny a brzy nasel u nás na e-shopu
MyKETO tým -
- Český obchod, perfektní komunikace, bleskové dodání
Výrobky jsou chutné, není cítit chemický ocásek, jenom se trošku hůř rozpouštějí koktejly, sem tam malá hrudka, ale mě osobně vůbec nevadí. Hlavní jídla super, polévky i dezerty taky. Rozhodně se budu vracet.
Milá Zuzko,
moc děkujeme za hodnocení našich proteinových jídel i služeb. Jsme rádi, že jste s námi hned na poprvé byla spokojená.
I příště se budeme snažit, aby bylo vše v naprostém pořádku.
Co se týče chemického ocásku, tak to máte pravdu, ten v našich produktech ani být nemůže, do našich jídel nepoužíváme žádná umělá barviva ani zvýrazňovače chuti:)
U koktejlů občas zůstane hrudka, protože obsahují více sušeného mléka, které dodává koktejlům vynikající chuť (nejsou vodové), tato se může hůře rozpouštět!
Krásné dny přejeme
rychlé doručení
Reakce obchodu MyKETO
jsme rádi, že se k vám objednaný balíček dostal v krátkém čase, i příště se kolegové v expedici vynasnaží, abyste měla svá oblíbená proteinová jídla co nejdříve.
Krásné dny
- Rychle dodání
Jeden produkt nebyl skladem, ale stále se v nabídce ukazuje, že skladem je. Kdybych to věděla, vybrala bych si druhou příchuť.
Reakce obchodu MyKETO
Děkujeme za napsání recenze. Jsme rádi, že u nás pravidelně nakupujete.
To nas mrzí :( Bohužel se občas stane, že některý oblíbený nebo akční produkt je vyprodán rychleji a systém nestihne zareagovat.
Omlouváme se za komplikace, příště už by se nemělo stávat.
krásný den
MyKETO tým