- Bylo doručeno rychle, během pár dnů
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za recenzi, vážíme si spokojených zákazníků, kteří u nás pravidelně nakupují.
Hezký den vám přejeme
Rychlé doručení
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená a že k vám doputovala naše proteinová jídla v krátkém čase.
Budeme se na vás těšit u nás na e-shopu!
Krásné dny
všechno ok
Malá Lucie,
Děkujeme, že jste nás ohodnotila, jsme rádi, že jste spokojená a že vše proběhlo tak, jak má.
Přejeme krásné dny a těšíme se na vás zase příště.
MKETO tým -
Rychlé doručení, dobré produkty, účinná dieta.
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za přínosnou recenzi, jsme moc rádi, že jste s naším dietním plánem spokojená.
Děkujeme za váš názor i čas, který může dalšímu zákazníkovi pomoci při rozhodování :)
- Super ceny
- Chutné příchutě
- Rychlost dodání
Naprosto skvělý obchod. Nikdy žádný problém.
Milá Líbo,
jsme moc rádi, že u nás pravidelně nakupujete a že jste vždy spokojená.
Přihlaste se k odběru novinek, ať vám neuteče žádná akce!
- Rychlí
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za recenzi, kolegové v expedici se snaží vaše balíčky s proteinovými jídly k vám vždy dostat v rekordně krátkém čase!
Pochvalu jim rádi vyřídíme :)
Pěkný den
- Dobrá komunikace
- Spolehlivost
Milá Věrko,
Vážíme si všech spokojených zákazníků, vždy se snažíme dělat maximum. Jsme rádi, že se k nám pravidelně pro doplňky stravy i proteinové kaše vracíte!
Snídaně je základ dne a s našimi kašemi máte jistotu, že sníte kvalitní bílkoviny i vitamíny a vlákninu:) Navíc jsou připravené během minutky, co víc si přát!
Krásné dny
MyKETO tým -
Jsem Velice spokojená s Vašim obchodem a prokty jsou Fantastické mohu jenom doporučit Všem zákazníkům kteří chtějí zlepšit svůj Život!!!
Milá Vlasto,
takovéto recenze jsou pro nás úplný balzám na duši. Těší nás, že práci, kterou děláme naši zákazníci oceňují. Moc děkujeme za krásná slova!
Brzy se na vás těšíme na našem e-shopu
MyKETO tým -
- Dobré slevy a skitečně kvalitní výrobky
- Bez slevy je to dost drahé
- Milý dárek v podobě vzorečku nápoje
Určitě doporučuju. Český obchod a velmi kvalitní!❤️
Milá Markétko,
Děkujeme za recenzi, jsme moc rádi, že vám naše produkty vyhovují a že jste u nás spokojená :)
Porce našich proteinových jídel jsou větší než u většiny konkurence, Naše koktejly, kaše, omelety a polévky mají 40 g a hlavní jídla dokonce 55 g, což prakticky dvojnásobek oproti porcím některé konkurence!
- Měli, co jsem potřeboval
- Zatím žádná
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste u nás našel doplněk stravy Ostropestřec, který je velmi oblíbený a účinný pro pročištění a normální činnost jater.
Doufáme, že se k nám brzy vrátíte.
Pěkný den
- Rychlost dodání
Reakce obchodu MyKETO
těší nás, že jste spokojená s rychlostí dodání. Kolegové v expedici se snaží balíčky předávat kurýrům v rekordních časech. Prostě naše zákazníky na oblíbené doplňky stravy nenecháváme čekat:)
MyKETO tým -
Super komunikácia . Veľmi rýchle dodanie.
Krásný den Alico,
Jsme rádiu, že u nás pravidelně nakupujete a že jste si naši ketodietu oblíbila.
Vyzkoušet můžete i bonusový program, kde můžete ušetřit na svých nákupech.
Vážíme si vaší důvěry, krásný den
- docela drahé
Milá Lucko,
Děkujeme za komentář,
Zkuste porovnat velikost porcí u konkurence, nedá se opravdu srovnávat. Většina konkurenčních jídel má pouze 27 g, u nás máte jistotu větších porcí 40 - 55g, abyste nehladověla a nedocházelo následně k jo-jo efektu.
Brzy na viděnou na našem e-shopu
- Vše bylo OK
Krásný den,
spokojený zákazník je pro nás vždy prioritou. Jsme rádi, že u nás pravidelně Coffee4Slim nakupujete, je to báječná káva s výbornou chutí a skvělým účinkem na hubnutí.
Moc děkujeme za hodnocení naší práce.
MyKETO tým -
- Nakupuji často, vždy výborná zkušenost
Milá Ff,
děkujeme, je vidět, že jste si naše snídaňové proteinové kaše oblíbila. A musíme souhlasit, je to skvělá ranní "rychlovka" plná kvalitních bílkovin, vitamínů, minerálů a vlákniny. Prostě ideální snídaně, pro nastartování metabolismu!
Krásné dny a brzy nashledanou na našem e-shopu!
- Rychlost dodání (do druhé dne)kvalita výrobků, komunikace,vše super
Milá Mončo,
To jsme moc rádi, že jste nás ohodnotila na 100%.
Kolegové v expedici dělají co mohou, aby vaše oblíbené proteinové dezerty dorazily v krátkém čase.
Děkujeme za vaši spokojenost
- Rychlé jednani
Milá Květo,
Děkujeme za vaše stoprocentní hodnocení. Doufáme, že MyKETO dietní plán je pro vás snadný na dodržování a že jste si naše proteinová jídla oblíbila.
Můžete s námi sdílet své hubnoucí úspěchy, rádi vás za vaši proměnu odměníme.
Těšíme se na vás na našem e-shopu.
MyKETO tým -
Obchod mám blízko, jsou tam milé a ochotné prodavačky a nečekám ve frontě.
Reakce obchodu MyKETO
je skvělé, že jste spokojená i s vaší oblíbenou pobočkou Zásilkovny. Nás zase těší, že se pravidelně vracíte na našem eshop :)
Děkujeme za důvěru.
A jako stálá zákaznice můžete využívat výhody benefitního programu pro věrné zákazníky.
Našich věrných zákazníků si maximálně vážíme, proto můžete čerpat slevy za své nákupy budou vaše nákupy! -
Super.
Reakce obchodu MyKETO
Jsme rádi, že u nás nakupujete pravidelně a že jste vždy spokojená :)
Děkujeme za recenzi, těšíme se brzy nashledanou na našem e-shopu
Rychlé jednání
Milá Květo,
děkujeme, vyřídíme vaši pochvalu kolegům do expedice. Jsme rádi, že k vám váš dietní plán dorazil v krátké době.
Přejeme pohodové hubnutí
MyKETO tým