Všechno proběhlo v pořádku

• dobré ceny
    • kvalitní produkty
    • rychlé doručení

Doporučuji, naprostá spokojenost.

• Mají široký sortiment zboží a super ceny.

• Kvalitní a cenově velmi přijatelný produkt

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Děkujeme za hodnocení. :)

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a jsem velmi spokojená jak s výběrem zboží, tak komunikací obchodu a také rychlostí dodání zboží. Doporučuji všem

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Děkujeme za Vaši milou a pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s námi spokojen. Děkujeme za důvěru. :)

Tentokrát nebyla úplně dobrá domluva s obchodem.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. O co přesně se prosím jednalo? Velmi rádi bychom se na to podívali do detailu. :)

Spokojena.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Jsme rádi, že jste s našim e-shopem spokojena. Děkujeme za Vaše hodnocení, které pomáhá ostatním v rozhodnutí nákupu. :)

Všechno proběhlo skvělé

Reakce obchodu MámeChuť Organic

pane Hynku, vřele děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

• Výborná komunikace
    • Cena

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Děkujeme za Vaše hodnocení, velmi si toho vážíme.

• Kvalitní zboží
    • Před odesláním by bylo vhodné otřít pytel od kakaového prášku, protože ten je pak téměř všude.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Tuto informaci ihned předáváme do skladu. :)

To myslíte vážně???????????????

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den slečno / paní Marcelo. Velmi nás mrzí, že nás tímto způsobem hodnotíte, když s Vámi držíme kontakt a jsme domluveni s doručením zboží do pátku, který akceptujete. Moc dobře víte, že jsme Vás informovali o výpadku surovinu. Děkujeme za pochopení.

• Zboží co mají označeno skladem nemají
    • Je to více než 10 dní co slíbili, že peníze vrátí...peníze neposlali ani po mé urgenci

1.11. jsem objednala zboží co bylo skladem, 7.11. objednávku zrušili, že zboží nemají a posílají peníze....15.11. jsem musela urgovat, že nemám peníze a bylo mi slíbeno, že peníze hned pošlou....je 18.11. a nemám ani zboží ani peníze...NEDORUČUJI zde nakupovat

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den paní / slečno Michaelo. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. V rámci tohoto chybějícího produktu (šípkový prášek bio), došlo k velmi rychlému nečekanému vyprodání. Mělo nám toto zboží přijít včas, ale bohužel tato surovina má velké zpoždění kvůli dopravě. Do dnešního dne od Vás nemáme reakci na náš e-mail ze dne 7.11.. Ono se pak těžko komunikuje, když od Vás nemáme potvrzení zrušení a číslo bankovního účtu, kam vrátit zpět penízky. Námi odeslaný e-mail, na který nemáme odpověď, je ze dne 7.11.. Vaši informaci o stornu s číslem bankovního účtu jsme nyní dohledali a penízky Vám odeslali, ale nenavazuje na naši komunikaci, což je velmi náročné dohledávat. Příště prosím volejte na naši zákaznickou linku :)... O výpadku suroviny jsme Vás včas informovali. Bohužel se to občas při takovém počtu sortimentu stane. Děkujeme za pochopení.

Všechno proběhlo v pořádku.

• Solidní jednání, rychlá reakce.

Super

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Děkujeme za hodnocení... :)

Vstřícné jednání, spokojenost.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Jsme rádi, že jste s námi spokojen/a. Děkujeme za důvěru. :)

Rychle vyřízeno, moc příjemné nakupování s touto partičkou. Díky

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Jeee, to je milé. Vřele děkujeme za Vaši důvěru.