To myslíte vážně???????????????
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Hezký den slečno / paní Marcelo. Velmi nás mrzí, že nás tímto způsobem hodnotíte, když s Vámi držíme kontakt a jsme domluveni s doručením zboží do pátku, který akceptujete. Moc dobře víte, že jsme Vás informovali o výpadku surovinu. Děkujeme za pochopení.
- Zboží co mají označeno skladem nemají
- Je to více než 10 dní co slíbili, že peníze vrátí...peníze neposlali ani po mé urgenci
1.11. jsem objednala zboží co bylo skladem, 7.11. objednávku zrušili, že zboží nemají a posílají peníze....15.11. jsem musela urgovat, že nemám peníze a bylo mi slíbeno, že peníze hned pošlou....je 18.11. a nemám ani zboží ani peníze...NEDORUČUJI zde nakupovat
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Hezký den paní / slečno Michaelo. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. V rámci tohoto chybějícího produktu (šípkový prášek bio), došlo k velmi rychlému nečekanému vyprodání. Mělo nám toto zboží přijít včas, ale bohužel tato surovina má velké zpoždění kvůli dopravě. Do dnešního dne od Vás nemáme reakci na náš e-mail ze dne 7.11.. Ono se pak těžko komunikuje, když od Vás nemáme potvrzení zrušení a číslo bankovního účtu, kam vrátit zpět penízky. Námi odeslaný e-mail, na který nemáme odpověď, je ze dne 7.11.. Vaši informaci o stornu s číslem bankovního účtu jsme nyní dohledali a penízky Vám odeslali, ale nenavazuje na naši komunikaci, což je velmi náročné dohledávat. Příště prosím volejte na naši zákaznickou linku :)... O výpadku suroviny jsme Vás včas informovali. Bohužel se to občas při takovém počtu sortimentu stane. Děkujeme za pochopení.
Všechno proběhlo v pořádku.
- Solidní jednání, rychlá reakce.
Super
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za hodnocení... :)
Vstřícné jednání, spokojenost.
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Jsme rádi, že jste s námi spokojen/a. Děkujeme za důvěru. :)
Rychle vyřízeno, moc příjemné nakupování s touto partičkou. Díky
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Jeee, to je milé. Vřele děkujeme za Vaši důvěru.
- Velký sortiment
- dobrá komukikace
- rychlé dodání
Velký sortiment, dobrá komukikace, rychlé dodání
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za hodnocení. Velmi nás to potěšilo. :)
- velký výběr
- dobré ceny
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Jsme rádi, že jste spokojen/a. Děkujeme za důvěru.
- Rychlost a kvalita zboží
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za zpětnou vazbu.
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Vždy děláme maximum, co můžeme. Děkujeme za hodnocení. :)
- dobrá cena
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za hodnocení. :)
Komunikace bylo na můj vkus až příliš mnoho… dostat tolik emailů kvůli jednomu balíčku mi přijde poněkud otravné. Jinak vše ok.
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Informační e-maily jsou záměrně bohaté a časté, ať zákazník ví o každém kroku, který se s objednávkou děje. Ale respektujeme, že ne všem tento přístup může vyhovovat. :)
- Rychlá komuninikace
- přehledný eshop
- rozsáhlá nabídka
- rychlé doručení
- dáreček při nákupu nad určitou částku
- hezky zabaleno
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Vřele děkujeme za bohatou a skvělou recenzi. Velmi si toho vážíme! :)
- Přehledné web stránky
- Dobrá komunikace
- Přijatelné ceny
- Velký výběr
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za kladnou recenzi, Kateřino. Tešíme se na Váš další nákup na MámeChuť. :)
cena,kvalita
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Ještě chybělo 20 % do stovky, zřejmně máme na čem pracovat! :D .... Nicméně děkujeme za hodnocení. Velmi si toho vážíme! :)
- Skvělé ořechy
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Jsme rádi, že Vám chutná. Děkujeme! :)
vstřícné jednání
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Jsme rádi, že jste s námi spokojen/a. Děkujeme za hodnocení! :)
- dobré ceny
Reakce obchodu MámeChuť Organic
Děkujeme za hodnocení. :)