Přihlásit se a přidat recenzi

• Spokojenost.

• Perfektně zabaleno v igelitových pytlích se zipem pro snadné uzavření.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den Petře, mockrát děkujeme za zpětnou vazbu. Je to i skvělá zpětná vazba pro ostatní / budoucí naše zákazníky.

Vpořadku, zboží přišlo do 3 dní, ochotný personál

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den Jano. Mockrát děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a to včetně produktů.

• vše OK

Hezký den, děkujeme! :)

• Zboží super, sehnala jsem konečně opět sušené mango bez cukru. V jiných obchodech všude mango z Thajska údajně bez cukru, které je ovšem slazené fruktózou a místo chuti manga je cítit jen sladká chuť o ničem. Následně jsem zde objevila i banán chips bez cukru. V tomto směru velká spokojenost.
    • Nalákají na dárek při objednávce nad 500 Kč, kterými jsou datle, ovšem pouhý minivzorek, tedy 3 ks datlí, což za navyšování objednávky skutečně nestojí.
    • U první objednávky dlouhá dodací lhůta. U druhé to bylo lepší.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Moc si toho vážíme! :) ... Co se týče produktů, tak ano. Za naší kvalitou si opravdu stojíme. Dáreček... je to taková malá drobnost, která však určitě potěší. :-))... Co se týče dodání, tak to máte pravdu. Občas je to ve skladu náročnější, ale vždy děláme maximum, aby jsme balíček expedovali max. 3 den.

Jsem velmi spokojená budu obj . dál

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den Ájo, to nás velmi těší. Děkujeme za recenzi. :)

• Obchod je super

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Hezký den Máro. Děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás potěšila! :)

• I tentokrát vše v pořádku.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, jsme velmi rádi, že i tentokrát bylo vše, jak má být. Vážíme si Vaší recenze! :)

• Dobrá komunikace ochota rychlost

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu i pro ostatní zákazníky. Moc si toho vážíme!

• dobré ceny
    • produkty, které jsem jinde nenašel

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, jsme rádi, že Vás naše produktové portfólio zaujalo. Děkujeme za recenzi a zpětnou vazbu. :)

Dobrý výběr zboží za přijatelné ceny

Rychlost dodávky

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, vždy se snažíme udělat maximum, co je v našich silách a ceníme si Vaší recenze, děkujeme!

Objednávám pravidelně. Super výběr i kvalita.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, velmi děkujeme! Jsme doslova nadšeni, že se k nám rád/a vracíte!

• Rychlé vyřízení.
    • Skvělá komunikace obchodu i dopravce.

Žádná.

• *******
    • 00000000

Perfektní obchod, slušné ceny, velký sortiment zboží. Stalo se, že něco nebylo na skladě, paní mi hned zavolala , velmi se omlouvala a dohodly jsme se na řešení. Jsem velmi spokojená.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za zpětnou vazbu a hodnocení! Velmi si ceníme Vaší důvěry a loajality.

• Z box se zásilkou se nepodařilo otevřít, čekám na reakci

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, bohužel služby dopravců nejsme schopni ovlivnit a není to v naší moci. Děkujeme za pochopení. :)

• sortiment, který není běžně v obchodech

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Děkujeme za Vaše hodnocení. Souhlasíme s Vámi, naše zboží není možné jen tak někde zakoupit a právě proto si velmi vážíme Vaší důvěry.

Rychlé vyřízení a dodání

Čekání bylo o něco delší. Při objednávce uvedli, že bude doručena do 3 až 4 pracovních dnů. U mé objednávky trvalo doručení o něco déle.
    Ale jinak bylo vše v pořádku. Dodávka nakonec přece jen dorazila a výrobky jsou skvělé.

Reakce obchodu MámeChuť Organic

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Ano, občas máme lehce delší dodání. Vždy se však snažíme dělat maximum, co je v našich silách.

vše v pořádku