- Výhodné ceny
- Zboží skladem, často není dostupné
Objednané zboží skladem nebylo k dispozici. Telefonicky mi bylo řečeno, kdy zboží bude na prodejně. Bylo tam? Ne! Zbytečná cesta.
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Dobrý den, je nám líto, že zboží nebylo na prodejně, bohužel nedorazilo od dodavatele a proto jsme vám taky neposlali výzvu k vyzvednutí, tedy jezdit na prodejnu bylo zcela zbytečné a nebyla to naše vina.
- Rychlé jednání, rozumné ceny.
- Komplikovaný způsob platby při výběru platby převodem - nutno čekat na email s bankovními údaji (ten přišel až druhý den)
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Dobrý den, u platby převodem vždy kontrolujeme fyzicky stav skladu a zboží zablokujeme pro další prodej a až poté posílám ručně výzvu k úhradě.
- rychlé jenání, dobrá informovanost co se děje s objednávkou
- Když zadám platbu převodem, tak chybí informace, že jde o platbu předem a bez zálohové faktury, jen po informaci v mailu.
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Děkujeme za hodnocení, pokud jde o platbu převodem, zákazník je k ní vyzván v momentě, kdy máme zboží nachystané a tudíž lze ihned expedovat. Abychom omezili papírování, primárně nabízíme volbu platby na základě objednávky, pokud však vyžadujete vystavení zálohové faktury, stačí jen odepsat na email s podklady k platbě a obratem vám bude zaslána zálohová faktura.
je to OK
- promtné vybavenie
- má sortiment, který ostatní nemají, třeba litr inkoustu
Rychlost vyřízení objednávky
- rýchle dodanie
- dobrá kvalita
- profesionálne jednanie
Parádní vstřícná komunikace.
- super rýchle
- kvalitné
Nedostál jsem ani e-mail po objednání zboží. Nedoporučuji! Neodpovídají na emaily.
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Vážený pane, objednal jste si zboží u kterého bylo a stále je jasně uvedeno, že je dočasně vyprodáno a tedy logicky není skladem. Odešel vám automatický email se shrnutím objednávky a žádný email od vás k nám nedorazil. Vaše hodnocení je tedy zcela irelevantní a nesmyslené.
- Rychlé zaslání
- dobrá cena
Vše OK. Doporučuji
Doručenie na druhý deň
- nemá nabízené zboží
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Pokud je u zboží uvedeno, že není skladem asi těžko můžeme zboží mít k dispozici. U vámi uvedeného zboží bylo jasně uvedeno, že skladem není a k tomu dále jen pouze předpokládaná doba dodání. Nechápeme tedy co se vám nelíbí, když uvádíme pravdivé informace o tom, že zboží není skladem.
- Rychlé vyřízení
- kvalitní inkoust, který nezasychá v tryskách
Zatiaľ super nákupy
Ochotně poradili, doporučili.
- rýchla, jednoduchá objednávka
- atrament InkTech majú ako jediní
- tovar doma hneď na druhý deň
- objednány inkoustové kazety 23 ml, doručeny inkoustové kazety 21 ml