- Nákupy dlouhodobě zcela bez problému.
- Výborná komunikace a odbornost
Spokojenost,zboží bylo v omezeném množství. Hned napsali a navrhli řešení.
- Rychlé dodání zboží. Už z dřívějška spokojenost s kvalitou prodávaného zboží.
- Dobrá komunikace
- Zboží přišlo včas
Jsem zklamaný, protože barevná cartridge není funkční a černá hlásí pouze 70% kapacity. Ano, jedná se o repasované kazety, ale na stránce obchodu NEJSOU TAKTO OZNAČENY, pouze je zmíněno, že nejsou originální (což je skoro klamání zákazníka).
Odpověď obchodu: “Zašlete zpět a vyměníme” je fér, ale bohužel vzhledem k lokalitě kde bydlím, současné pandemii a pracovní vytíženosti je to pro mne ohromná komplikace. Utratil jsem tedy 1000 KČ za 70% černého inkoustu
Servis dobrý, ale obchod by si měl hlídat kvalitu zboží, které prodává a to je pro mě zásadní.Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
musím se ohradit proti tomu co tvrdíte, kazety jsou jasně označeny jako kompatibilní a je u nich rovněž uveden jejich objem. Bohužel každá věc se může pokazit a nikdo není schopen zajistit stoprocentní funkčnost a od toho je pak záruka. Dále bych vás rád upozornil, že to že software ukazuje 70% nemá nic společného s tím kolik je v kazetě inkoustu, je to pouze vymyšlený údaj na základě načtení čipu kazety a algoritmu programu. Kazety jsou plněny na maximum a poté zváženy, tudíž zde k chybě nemůže dojít. -
- žádná
- zboží dodají do 2 týdnů
- píší že mají skladem a nemají.
- místo jedné značky poslali mix 2 značek
u doporučení obchodu (1 OTÁZKA) bych ještě nechal přidat NEVÍM
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
vaše objednávka byla v množství, které skutečně na skladě nebylo k dispozici, jelikož se na našem eshopu se nezobrazuje dostupné množství, nebyl jste o tomto informován v průběhu objednávky. To jen na vysvětlení, proč nebylo vše ihned k dispozici. S tím souvisí i další část vašeho příspěvku, ano jelikož jste skutečně objednal množství, které není běžné, snažili jsme se vám vyjít vstříc a dodat vše co nejrychleji a proto nakonec došlo na dvě různé varianty. -
- Nikde na stránkách není popsáno, že nelze platit kartou
Nikde na stránkách není popsáno, že nelze platit kartou
Reakce obchodu InkTec CZ s.r.o.
Dobrý den, na eshopu lze standardně kartou platit, neevidujeme žádné výpadky této služby.
rychlý, výběr zboží, kvalitní
- Rychlost a ochota
- Super komunikácia
- Ochota
- rychlost, kvalita
- Cena, kvalitní zboží
- Předávka dopravci nebyla úplně svižná.
- spolelivost,kvalita,vzorná obsluha
Vynikající.
- Specializovaný sortiment
- Široký záběr značek tiskáren
vstřícná pomoc při hledání zboží ze seznamu produktů,relativně rychlé dodání do místa odběru.
přehledné rychlé. V budoucnu využiji opět :)
- rychlé a spolehlivé dodání
- okamzite dorucenie, kurier tu bol tusim uz na dalsi pracovny den.
- odpovedaju na maily
- kvalitní výrobky