Týden po slibovaném termínu dodání zaplaceného zboží. Jedna urgence e-mailem, 2 urgence na zákaznické lince, stále žádná reakce ze strany prodejce, nekomunikují.
Požaduje se platba předem, která však není provedena.
Reakce obchodu Dešťovka.eu
Dobrý den, platba vaší objednávky přes kartu portálem GoPay neproběhla, tedy nelze vám potvrdit platbu. Samozřejmě, že zákazníky informujeme okamžitou notifikací o přijaté platbě. S pozdravem Tým Dešťovka.eu
- sada čerpadla s hadicí nepřišla kompletní, chybí přechodka z čerpadla na hadici, nemám to jak napojit.
Reakce obchodu Dešťovka.eu
stačilo napsat nebo zavolat. Ihned doposíláme chybějící spojku. Omlouváme se za komplikace. Tým Dešťovka.eu
- kvalitní nádrže Graf za přijatelné ceny
- absolutní nedůslednost při kompletaci objednávky - u objednané podzemní nádrže s revizním poklopem nedodána vnitřní výztuha pro podzemní použití nádrže ani spojovací trubka mezi poklopem a nádrží
- podvod s dodáním vlastního udělátka namísto zaplacené origo vnitřní rozpěry při 1. pokusu o vyřešení jejich chyby
- plané sliby o nápravu při 2. pokusu o vyřešení, měsíc bez nějaké další odezvy
V souhrnu tento e-shop ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI. Pokud budete mít tu smůlu jako já a nedostanete vaši objednávku kompletní hned napoprvé můžete se s nedodanými komponenty rovnou rozloučit, protože buď vám naslibují vše možné i nemožné, jen ať nepíšete špatné recenze, ale v důsledku se na vás stejně vykašlou a nechají problém vyšumět do ztracena jako u mě.
Za mě : JDĚTE RADĚJI KE KONKURENCI, zde neriskujte. -
Vše šlo hladce od úvodní konzultace, přes objednávku po dodání zboží .
17 dní po objednání a ZAPLACENÍ stále nemám termín dodání a to navzdory telefonickým a mailovým urgencím. Zboží je na jejich stránkách skladem. Slíbí, že termín pošlou a nic... Na mail se neobtěžují reagovat. Velice neseriózní jednání.
- Rychlé doručení a dobrá komunikace s obchodem
- Bohužel, do obchodu jsem se nedovolal a nikdo mne ani nekontaktoval
Reakce obchodu Dešťovka.eu
Dobrý den, vaše objednávka dosud nebyla uhrazena. Pokud je naše zákaznická linka vytížena, jistě vždy všechny hovory obvoláme zpět.
Velice rychlá dodávka, bez problémů.
zakázka zatím nedorazila, přišlo pouze čerpadlo, bez informace dodavatele, že zakázka bude posílaná po částech přes různé doručovací služba. Takže nejsem informovaná o tom co zásilka měla obsahovat.
Reakce obchodu Dešťovka.eu
Odeslali jsme na dvě části, především kvůli urychlení dodávky nádrže na dešťovou vodu. Systém pro upozornění nyní již zkvalitňujeme a děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
- Rychlá reakce na objednávku.
- Dodání zboží před avizovaným termínem.
- Přehledný eshop, množství produktů, příjemné ceny oproti konkurenci (aspoň u toho, co jsem hledal)
- Nepřišlo avízo o doruční zásilky
Zboží mi bylo nedodáno kompletní!!!!
- rychlé jednání
výborná komunikace
rychlost
- Nákup a dodání bylo rychle a kvaliltně.
Děkujeme, ať nádrž dobře slouží. Tým Dešťovka.eu
vše v pohodě
- rychlost a komunikace
Rychlé vyřízení, rychlá doprava,
Reakce obchodu Dešťovka.eu
Děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. Kompletní sestavy jsou i pro letošní rok připraveny. Tým Dešťovka.eu