- moc hezky zabaleno
první dobrá zkušenost
zajímavá nabídka zboží
- dobré ceny
- přehledný e-shop
- velký výběr vč. neobvyklých titulů
- doba dodání je minimálně u některých titulů výrazně delší než ta uvedená
- jeden z nabízených titulů se nepodařilo sehnat
- poměrně chabá komunikace
Prvního srpna jsem si objednal dvě knihy, přičemž jedna z nich měla (a na e-shopu stále má) lhůtu odeslání cca 2 týdny. Po zhruba třech týdnech jsem dostal stručné shrnutí prozatímního stavu objednávky s tím, že daná kniha stále není naskladněna, načež se situace za další dva týdny opakovala s informací, že se knihu pravděpodobně už ani naskladnit nepovede. Dostal jsem za ni tedy peníze zpět a druhá kniha byla obratem odeslána.
Poučení? Používat jen pokud objednané knihy nepotřebujete akutně a smiřte se s tím, že možná nějaké neobvyklé tituly nakonec nepřijdou. -
Jinde měli knihy dražší nebo s delší dodací lhůtou.
našla jsem zde knihy, ktere bych jinak musela objednavat v zahraničí. Rychle dodane, zásilka byla dobře zabalema, urcite budu objednavat dalsi zboží. Děkuji za perfektní služby.
- Spolehlivost,bez závad.
- rychlé dodání
- Rychlé dodání, velký výběr knih a skvělé ceny
- velký výběr
- dobré ceny
- trochu levnější než jinde
- na knížky čekáte delší dobu
S nákupem jsem velmi spokojen. Knížky jsou jinak složitě sehnatelné.
- Velký výběr
- Zajímavé tituly
- Komunikace, viz níže
E-maily s potvrzení objednávky přišly jako "rozsypaný čaj", ve svém účtu jsem objednávku neměla, nemohla jsem ji tedy ani zkontrolovat. Nepůsobilo to vůbec důvěryhodně.
Kniha měla být odeslána během 2-4 dní, když se tak nestalo, musela jsem se ozvat já, žádná informace ze strany prodejce. Kniha byla doručena až za 14 dní (to vidím jako nejmenší problém, stane se. Ale chtělo by to zlepšit komunikaci se zákazníkem). E-shop bych tedy doporučila s komentářem, ale žádnou takovou možnost heuréka nenabízí.Reakce obchodu ENbook.cz
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za nepříjemnosti. Jsme si vědomi problému s e-maily, které byly ovlivněny přechodem na nový web a souvisejícími aktualizacemi. Intenzivně pracujeme na tom, aby byly tyto problémy co nejdříve vyřešeny.
Opožděné doručení knihy nás mrzí, bohužel nám kniha od dodavatele přišla poškozená takže jsme ji reklamovali a Vám jsme odeslali e-mail s informacemi o zpoždění knihy. Je nám líto, že se to dotklo právě Vaší objednávky.
Děkujeme za Vaše pochopení,
S pozdravem,
Enbook tým -
- Import v ČR nedostatkových knih
E-shop, přes který se dají sehnat v ČR nedostatkové knihy. Může to pár týdnů trvat, ale vůbec nevadí. Ceny jsou velmi dobré v porovnání s objednáváním z Amazonu s brutálním poštovným díky váze.
- Velký výběr
zajímavá nabídka knih
- možnost koupit knihy, které se běžně v Česku sehnat nedají
- původně slibovaná doba dodání byla nakonec podstatně delší
- termín a stav objednaného zboží přesně dle popisu
Vše v pořádku.
- rychlost,spolehlivost