Reklamoval jsem nefunkční tlačítko domovního bezdratového zvonku a dostal jsem doporučení, ať si tlačítko opravím ???

Reakce obchodu EMOS.cz

velice nás mrzí toto nedorozumění. Došlo k pochybení ze strany kolegy, který Vás měl zcela jednoznačně odkázat na možnost zboží reklamovat. Této možnosti můžete samozřejmě využít i nadále: https://www.emos.cz/reklamace-a-zarucni-doba

Celá situace nás velmi mrzí.

Tým eshopu EMOS

Halogenová žárovka, která měří asi 10 cm na délku a 0,5 cm na šířku byla doručena v papírové krabici velké jako od bot. Navíc byla vyložena velkým množstvím plastu. Vzhledem k životnímu prostředí se mi to zdá naprosto neadekvátní a nešetrném

Dodávka byla nekompletní. Platba ovšem byla vystavena na kompletní dodávku. Po reklamaci se již nikdo z firmy neozval.

Reakce obchodu EMOS.cz

ozvěte se nám prosím na [email protected], ať můžeme situaci prověřit. Vždy děláme maximum pro to, aby zákazník, i když řeší nepříjemnou situaci, což se někdy může stát, byl s naší službou spokojen.
    Děkujeme.

Tým e-shopu EMOS

• objednal jsem si 3 meteostanice všechny vyhozeny, nefunkční
    • objednal jsem si bezdrát zvonek, fungoval půl roku, po zakoupení nového nefunguje opět.

Ochota lidí možná vcelku dobrá, ale kvalita zboží pro mne nulová.
    z 6ti druhů zboží 6 nefunkčních a vrácených, reklamace i vyhozené.

• Zboží jako jsou elektronické zvonky a kamery naprosto neodpovídá reklamně dosah krátký video v mobilu se seká nebo neodpovídá vůbec aplikace naprosto k ničemu

Reakce obchodu EMOS.cz

to nás velice mrzí. Prosím ozvěte se nám na [email protected], situaci probereme a poradíme, jak dále postupovat.
    Tým eshopu EMOS

Nabídka, objednání, potvrzení objednávky, rychlost vyexpedování objednávky na vynikající úrovni, málo který e-shop to má na tak vysoké úrovni. Ovšem doručení zboží naprosto NEVYHOVUJÍCÍ. Dva dny jsem si musel vzít neplacené volno abych se ke svému zboží dostal. Řidič vezoucí zásilku se zapřel a nedojel na moji adresu. Vedení EMOS ho krylo a omlouvalo. Takže jsem si následující den musel pro zásilku dojet do zásilkovny Jílové u Prahy a tam si na řidiče taktéž stěžovat. Tam mne pracovnice "umravnila" slovy: "že jí to nezajímá a ať si to s řidičem vyřídím sám". Telefonní číslo řidiče 608 412 588, ale ten zásadně neodpovídá ani na několik SMS zpráv. Neodpovídá nikdo na hlasovou schránku řidiče 601 055 453. Na zaslaný e-mail Zásilkovně neodpověděl nikdo. Pracovník EMOS Marek Rivola mne obelhával v telefonickém hovoru a v zaslaném e-mailu kryje řidiče a zdůvodňuje nedodání zboží jako malému dítěti ve věku 70ti let.
    S vašimi službami jsem byl vždy spokojen, ale toto mne velmi zklamalo a tím u vás končím. Zdeněk ČECH

• Žárovky dodané s plastovou patkou, nikoliv celoskleněné

Nekomunikace při vracení zboží.
    Nelze se dovaolat na zák, linku.
    Nedoporučuji

Po 6ti dnech od objednávky, žádná zpráva, zboží nějak nedošlo.

Zboží bylo odesláno na jinou, než fakturační adresu. Na adresu, kde se již více jak 2roky nezdržuji.

obchod je dobrý, vždy jsem byl spokojený, vybíral jsem od českého dodavatele ale kuch.váha je šmejd - nefunkční

Reakce obchodu EMOS.cz

situace nás velice mrzí, může se to bohužel někdy stát. Prosíme abyste zboží reklamoval, reklamaci vyřídíme urychleně.

Výrobek je nefunkční.

Reakce obchodu EMOS.cz

situace nás velice mrzí, může se to bohužel někdy stát. Prosím zboží reklamujte, reklamaci vyřídíme urychleně.

Tým eshopu EMOS

Zboží dorazilo, krabice neporušena, bohužel vnitřní obal zařízení byl velmi poškozen , již rozdělán , nelze vyloučit použití jiným zákazníkem, Není to reklamace doručovatele, ale obchodu který zboží takto použité zabalil.

Dobrý den, Richarde,

Vaše zkušenost nás upřímně velmi mrzí. Musí se jednat o lidskou chybu. Zcela jistě nezasíláme zákazníkům použité zboží. Budeme rádi, když se nám ozvete na [email protected], abychom mohli situaci prověřit. Děkujeme.

Tým e-shopu EMOS spol. s r.o.

Zboží přišlo poškozené, reklamoval jsem u PPL, které poškozené světlo doručilo zpět prodejci. Emos reklamace jsem kontaktoval 3 x z toho jednou mi bylo odpovězeno s obecným popisem jak reklamovat . 2 x bez odezvy.

Obchod uvádí zboží skladem, ale expediční termín 7 dní + doprava? To ještě chce po 6 dnech hodnocení?

Reakce obchodu EMOS.cz

je nám líto, pokud měla Vaše zásilka zpoždění. Standardně doručujeme velice velice rychle a Vámi popisovaný průběh se nám vůbec nepodobá. Prosím ozvěte se nám, ať můžeme zjistit, kde došlo k případnému pochybení.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Tým e-shopu EMOS spol. s r.o.

• Ceny výrobků EMOS vyšší na jejich e-shopu než v Uni-hobby marketu. A to i včetně uplatněné akční "slevy" ve výši 20%. Konkrétně se jedá o LED žárovky. Podotýkám, že v Uni-hobby žádná speciální sleva nebyla.

Dobrý den
    Děkujeme za zpětnou vazbu. Cenová politika prodejců našeho zboží je zcela na nich.
    My máme cenovou politiku danou a je stále pod doporučenými maloobchodními cenami. Na rozdíl od ostatních prodejců máme vždy dostatečný počet zboží skladem na díky 16 000 m2 eurologistického centra, máme také kompletní sortiment našich výrobků, k objednávkám dáváme dárky a expedujeme velmi rychle. Často míváme zajímavé akce a slevy. Díky řadě výhod jako je například garance nákupu LED žárovek, serióznosti a nadstandardnímu přístupu k zákazníkům věříme, že nabízíme adekvátní protihodnotu k případnému mírně levnějšímu nákupu jinde.
    Tým eshopu EMOS

• a doručeno do Slivence ????

objednáno do Zásil. Vrané- Marhol. dodáno do Slivence přestože zásilkovna Marholová normálně fungovala.
    na dálce jdou je dvě tlačítka kolonování jiné nejdou naklovovat... a jine svítí i 10vt.

Reakce obchodu EMOS.cz

situace nás velice mrzí, že jste byl nespokojený.

Prosíme o kontaktování technické podpory na: [email protected].

Tým eshopu EMOS

2 baterie , žárovka, testr baterii a vánoční hvězda zabaleno v krabici 40x30x30 ?? Strašný nesmysl myslete trochu ekologicky s neposilejte vzduch auta je na silnicích víc než dost!!!!

Reakce obchodu EMOS.cz

děkujeme Vám za podnět k zamyšlení. Tímto tématem se již zabýváme. Zcela určitě chceme přizpůsobit a přizpůsobujeme velikost balení velikosti produktu. Bohužel však se potýkáme s nedostatkem krabic menších rozměrů. V důsledku krize s materiály není možné v současnosti malé krabičky dodat.
    Taktéž nás to mrzí, ale v tuto chvíli musíme čekat na dodávku menších balení.
    Děkujeme Vám za pochopení.
    Tým eshopu EMOS

Vůbec mi nejde o obchod, ale o dodané zboží, které nefunguje. Jde o bezdrátový zvonek, který funguje jen při ovládání tlačítka na zdroji zvuku, samostatným tlačítkem zvonit nelze, což je zcela zásadní vada. Snad mi poradíte, jak tento problém vyřešit... [email protected]

Reakce obchodu EMOS.cz

mrzí nás upřímně, pokud zboží neodpovídá Vašemu očekávání. Bližší informace Vám napíšeme na email.
    Děkujeme za pochopení.

• zboží je skladem
    • Je dražší než v jiných obchodech ač se jedná o výrobky EMOS

Pokud něco není jinde kupte, jinak si vyhledejte stejné zboží na NETu a bude podstatně levnější

Dobrý den