Nepřišla mi osuška a ručník. Polštáře byli jiné než na obrázku.

Zbozi nedorazilo a chybi mi

• levandule byla stará bez vůně.

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Pokud dodané zboží neodpovídá Vašemu očekávání, kontaktujte náš zákaznický servis.

EMI.cz

Objednala jsem prostěradlo, jehož barva byla popsána jako tmavě zelená. Přišlo prostěradlo, jehož barva neodpovídá ani obrázku, ani popisu - je šedozelené. Okraje jsou obšity bílou nití a ne úplně zdařile. Prostěradlo vracím a velé mě to bude stát okolo 200,- na poštovném.
    Pozitivem bylo rychlé dodální.

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Pokud dodaný zboží neodpovídá Vašemu očekávání, kontaktujte náš zákaznický servis.
    Přeprava pro naše české zákazníky je zdarma při vrácení zboží.

Klamání zákazníků

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Pokud jsme nesplnili Vaše očekávání, kontaktujte náš zákaznický servis.
    Záleží nám také na Vaší spokojenosti.

• Rychlé dodání
    • Jednoduché objednání

EMI.cz

• Polštáře nejsou takové jak píšete, a prostěradla jsou slabé a průhledné. Hodně mě to zklamalo

EMI.cz

• Jediná výhoda je, že mám dva nekvalitní výrobky za cenu jednoho, fakt paráda
    • Extrémně dlouhá dodací lhůta
    • Nekvalitní šití
    • Nesplňují, co je na stránkách
    • Zabalení "balíku=pytle" hrůza
    • Špatná komunikace

Mě se ani nechce psát, jsem zklamaná, polštáře se párají, nevoní, kvalita úplně o ničem.

Espomská sůl, dodána v uzavíratelném pytlíku, i když je na stránkách láhev.

Extrémně dlouhá doba dodání, ač ze Slovenska. Objednávala jsem již ze Slovenska několikrát a taková dodací lhůta je poprvé a je nechutná. Jako bych čekala na něco z Číny! A to píšou na stránkách 48 hodin. (Ne)komunikaci obchodu raději nekomentuju.

EMI.cz

Nekvalitní užití povlaků na polštář a náplň humus.

EMI.cz

Vše proběhlo v pořádku, ale povlečení má rapidně jinou barvu než na obrázku. Vracím. Vrácení bych uvítala na náklady obchodu. Takto platím dvoje poštovné a nemám nic.

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Samozřejmě posíláme k Vám přepravce ke stažení této zásilky na naše přepravní náklady. Následně Vám bude platba za tuto objednávku vrácena na účet.

zboží nedorazilo

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Vaše objednávka Vám byla odeslána okamžitě, nicméně uvedli jste špatnou adresu a zásilka byla vrácena zpět k nám.
    V každém případě Vás budeme kontaktovat.

EMI.cz

Píši druhý den u vas já už čekám skoro dva týdny a stále nic nedošlo.

Reakce obchodu EMI CZ

děkujeme za recenzi. Velmi se Vám omlouváme za zpoždění doručení.
    Jelikož je akce 1+1 zdarma velmi zajímavá, bohužel měli jsme výpadek výrobního materiálu na ušití těchto polštářů, což způsobilo, že Vám Vaše objednávka byla doručena do týdne.

• Nekomunikují
    • Vše jim hrozně trvá

Znovu už si na tomto e-shopu neobjednám nic.

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Vaše objednávka Vám bude každou chvíli doručena přepravcem.

EMI.cz

olej do koupele mi neposlali

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zklamání.
    Omlouváme se Vám za doručení nekompletní objednávky. Chybějící zboží Vám posíláme.
    V případě jakýchkoli nesrovnalostí s objednávkou je třeba kontaktovat náš zákaznický servis.

EMI.cz

• Povlečení neodpovídá barvám na obrázku

Reakce obchodu EMI CZ

děkujeme za Vaši recenzi.
    Omlouváme se za Vaše zklamání a nespokojenost s dodaným zbožím.
    Při jakýchkoli neshodách s objednávkou je zapotřebí kontaktovat náš zákaznický servis, zboží vyměníme nebo Vám vrátíme peníze.

EMI.cz

• Povlečení je pěkné. Po vyprání a usušení jsem se ho jala vyžehlit. Nezlobte se, ale kdo to povlečení šil? Tak křivé ušití, že se to nedalo vyžehlit. Jsem moc zklamaná.

Reakce obchodu EMI CZ

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
    Mrzí nás Vaše zklamání a nespokojenost s dodaným zbožím, avšak na toto povlečení nemáme žádné špatné recenze a jsou u našich zákazníků velmi oblíbené. Pokud byly vyprány podle doporučení, nemělo by to způsobit takový stav povlečení.
    Kontaktujte prosím náš zákaznický servis. Věříme, že tuto reklamaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

EMI.cz

Přesto, že mi bylo písemně sděleno, že zboží mi bude doručeno mezi 10.30 až 12.30 hod., tak jsem zahlédla auto dopravce odjíždět již v 10.20 hod. od mého domu, tj. v době, kdy jsem k místu dodání právě přicházela od lékaře. Pak jsem dostala zprávu, že si mám zboží vyzvednout v Permonu. Nevím, zda pan řidič nepozná čas na hodinkách nebo hodinky neměl. Proč zákazníkům posíláte zprávu o času předání, když jej nedodržujete. Částka za dodání zboží na adresu zákazníka není zrovna zanedbatelná, a proto bych předpokládala, že tato služba bude také na vyšsí úrovni.

Reakce obchodu EMI CZ

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
    Velmi se Vám omlouváme za vzniklé nepříjemnosti s doručením zásilky.
    Už jsme kontaktovali přepravce.

EMI.cz

• material z ktoreho je vankus na kojenie vyrobeny je velmi slabej kvality, nedrzi vo svoch, latka je priliz tenka.

Reakce obchodu EMI CZ

Dobrý den, děkujeme za recenzi.
    Mrzí nás Vaše zklamání a rádi bychom tuto reklamaci vyřešili k Vaší spokojenosti.
    Prosím, pošlete fotografie tohoto polštáře na mail našeho zákaznického servisu, jelikož zmiňovaný těhotenský polštář je šitý z vysoce kvalitní látky Domestik s gramáží 145 g/m2 a dosud jsme na něj měli pouze pozitivní hodnocení.

EMI.cz

Objednala jsem si dvě povlečení s
    dětským motivem vel. 200x140+70x90
    a přišlo mi malé na dětskou postýlku vel.130x90+45×65. Jednání osobní i emailem, jak vyměnit kus za kus správné velikosti nemá po týdnu žádnou odezvu. V
    reklamacích by se měl tento internetový obchod zlepšit.

Reakce obchodu EMI CZ

děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se Vám za doručení zboží v nesprávném rozměru.
    Děkujeme, že jste kontaktovali náš zákaznický servis. Zboží Vám vyměníme.

• Žádná
    • Po týdenním čekání objednávku ruším, obchod vůbec nereaguje na emaily, psala jsem tam celkem třikrát telefon neexistuje.

Reakce obchodu EMI CZ

děkujeme za Vaši recenzi.
    Omlouváme se Vám za opožděné doručení Vaší objednávky. Pro velký zájem o naše matrace čekáme za dodáním látky na výrobu povlečení. Vaše objednávka Vám bude doručena.