Vždy vše bez problémů

• Velmi rychle odeslani
    • Hezke veci

Vse v poradku, rychle odeslani. Zbozi mam jako darek, takze jsem nerozbalovala ...ale s obchodem spokojenost.

Vše v pořádku. Ceny poněkud vyšší.

• Cena
    • Komunikace
    • Akce
    • Kvalita
    • Design

Velmi kvalitní produkt . Spokojenost

• Velmi rychlé vyřízení objednávky.

Bleskové odeslání a krásné zboží. Spokojenost jako vždy

Dobrý den Lenko,
    moc děkujeme za vaše skvělé hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste opět spokojená s rychlostí odeslání a kvalitou zboží. Těší nás, že jsme splnili vaše očekávání. Budeme se těšit na vaši další objednávku.

Váš ELIS DESIGN.

• Výborná komunikace, rychlé dodání, krásné zboží.

Reakce obchodu ELIS DESIGN

moc děkujeme za vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s komunikací, rychlým dodáním a kvalitou našeho zboží. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a těšíme se na vaši další objednávku.

• Kvalitní, prémiové zboží

Dobrý den Věro,
    děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena s kvalitou našeho zboží a že splnilo vaše očekávání. Budeme se těšit na vaši další objednávku a rádi vás opět přivítáme na našem e-shopu.

Přejeme hezký den,
    Váš ELIS DESIGN.

• Krásné a kvalitní zboží, rychlé dodání

Je zde krásné zboží pro děti, kvalitní, dětem se líbí, rádi znovu nakoupíme.
    Dodání rychlé a bez problémů.Děkujeme.Komínková

Dobrý den, paní Komínková,
    moc děkujeme za vaše krásné hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že naše zboží potěšilo nejen vás, ale i vaše děti, a že vše probíhlo rychle a bez problémů. Těšíme se, že nás opět navštívíte a rádi vám opět nabídneme kvalitní výrobky pro vaše nejmenší.

Velmi rychle vyřízena.

Dobrý den Věro,
    děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena rychle a k vaší spokojenosti.

• Při objednávce nad 4000 poštovné do boxu, nechápu

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Chápeme, že může být zklamáním, pokud doprava není zdarma při objednávce nad určitou částku. Rádi bychom vysvětlili, že akce na poštovné zdarma jsou časově omezené a nejsou součástí standardní nabídky. Snažíme se však pravidelně přinášet různé akce a výhody pro naše zákazníky.

Pokud byste měli jakékoli další otázky nebo potřebovali upřesnění, neváhejte se na nás obrátit. Děkujeme za pochopení

• dodrzeni terminu dodani

Dobrý den Lucie,
    děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jsme dodrželi termín dodání a že jste byla spokojená. Těšíme se na vaši další objednávku.

Váš ELIS DESIGN.

Vše bylo v pořádku. Rychlé dodání!

Dobrý den Ireno,
    děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že vše probíhlo v pořádku a že jste spokojená s rychlým dodáním.

• Jen ty nejlepší

Reakce obchodu ELIS DESIGN

moc děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste s námi spokojená. Uděláme vše pro to, abychom vám i nadále poskytovali ty nejlepší služby a produkty. Těšíme se na vaši další objednávku.

• Krásné hračky

S nákupem jsem byla spokojená. Vše naprosto v pořádku.

Dobrý den Soňo,
    děkujeme za vaše krásné hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste spokojená s našimi hračkami a že vše proběhlo v pořádku.

Váš ELIS DESIGN.

Zboží splnilo očekávání v kvalitě

Dobrý den, Iveto,
    děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že zboží dorazilo rychle a splnilo vaše očekávání v kvalitě. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a budeme se těšit na vaši další objednávku.

• Rychlost

Dobrý den Báro,
    moc děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Těší nás, že jste spokojená s rychlostí našich služeb. Rádi vás u nás opět přivítáme.

Vše bez problémů

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaše skvělé hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů a byli jste spokojeni. Těšíme se na vaši další návštěvu našeho eshopu.

• Rychlosti

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byli s rychlostí dodání spokojeni. Vážíme si vaší zpětné vazby a těšíme se na vaši další návštěvu.