Dlouhá doba dodání a doouhá doba komunikace pro vrácení.

Odpověď:

děkujeme za zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že jste nebyli spokojeni s délkou dodání a komunikace při vrácení. Rádi bychom tuto situaci napravili a zajistili, aby byl celý proces do budoucna rychlejší a bez komplikací. Prosím, kontaktujte nás na [email protected], abychom mohli lépe porozumět vašim zkušenostem a najít řešení.

Vaší zpětné vazby si vážíme a pomáhá nám zlepšovat naše služby.

S přáním hezkého dne,

Rychlost dodání
    Kvalitní hračky

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaše milé hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání i kvalitou našich hraček. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme se těšit na vaši další objednávky.

Přejeme krásný den,
    Váš ELIS DESIGN.

• Produkt jsem si prohlédla v showroomu v Europarku, kde mi byly odprezentovány i jiné alternativy. Na základě návštěvy jsem produkt objednala a byl mi doručen opravdu rychle. Jsem velmi spokojena.
    • Žádná není :)

Dobrý den Kristýno,
    děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste využila možnosti prohlédnout si produkty v našem showroomu v Europarku a že jste byla spokojena nejen s výběrem, ale také s rychlostí doručení.

Těší nás Vaše spokojenost, a pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.

Váš ELIS DESIGN.

• Rychlé vyřízení objednávky a dodání
    • Kvalitní výrobky
    • Široký výběr

Dobrý den Anno,
    moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážíme toho, že jste spokojená s rychlým vyřízením objednávky, kvalitou výrobků i širokým výběrem. Vaše spokojenost je pro nás prioritou!

Budeme se těšit na Váš další nákup.
    S přáním krásného dne, Váš ELIS DESIGN.

• Zboží dorazilo rychle, pěkný design hraček, stejné jako na fotografii a zároveň rychlé vyřízení první storno objednávky.

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši recenzi! Velmi si vážíme, že jste ocenili rychlé doručení, pěkný design našich hraček a také bezproblémové vyřízení storna objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Budeme se těšit na vaši další objednávku.

Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojená s rychlostí vyřízení objednávky.

Rychlost, spolehlivost

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Velmi si vážíme vašeho hodnocení rychlosti a spolehlivosti našeho obchodu. Budeme se těšit na vaši další objednávku.

• Rychlá dodávka objednaného zboží

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí vaší objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se snažíme o co nejrychlejší a bezproblémové doručení.

Těšíme se na vaši další objednávku!
    Krásný den, Váš ELIS DESIGN

• Rychlá komunikace
    • Rychlé odeslání
    • Kvalitní zboží

Dobrý den Martino,
    děkujeme za vaši skvělou recenzi! Velmi nás těší, že jste spokojená s rychlou komunikací, odesílám i kvalitu našeho zboží. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a dělám vše pro to, aby byl každý nákup příjemný a bez starostí.

• Nabídka krásných hraček

Cena u některých hraček je tu vyšší, proto jsem tu nekoupila všechno co jsem chtěla.

Dobrý den Lenko,
    děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že Vás naše nabídka hraček oslovila. Co se týče cen, snažíme se nabízet produkty nejvyšší kvality a věřím, že s nimi budete spokojená. Vážíme si váš nákup a budeme se těšit na další objednávky.

S přáním pěkného dne,

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Kvalitně zabaleno
    • Kvalitní zboží
    • -

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Máme velkou radost, že jste ocenili rychlost vyřízení objednávek, pečlivé balení i kvalitu našeho zboží. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.

Přejeme vám krásný den!

vše bez problémů

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů a že jste byli spokojeni.

Budeme se těšit na vaši další objednávku. Mějte krásný den!

• Krasne dizajnove hracky
    • Vyborne zlavy
    • Rychle dorucenie

Dobrý den, Michaelo,
    moc děkujeme za vaše hodnocení! Velmi si toho vážíme, že oceňujete design našich hraček, výhodné slevy i rychlé doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a jsme rádi, že vše proběhlo k vaší spokojenosti.

S pozdravem a přáním krásného dne,

Vše v pořádku

Dobrý den, Vlaďko,
    děkujeme za vaše hodnocení! Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste s nákupem spokojená.

Váš ELIS DESIGN.

Vse funguje rychle a bez problemu

Dobrý den, Bianko,
    děkujeme za vaše hodnocení a milá slova! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů.

Budeme se těšit na vaši další objednávku.

Přejeme krásný den!
    S pozdravem, Váš ELIS DESIGN.

Zatím nemohu hodnotit, je to dárek

Reakce obchodu ELIS DESIGN

děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Doufáme, že dárek přinese radost a spokojenost obdarovanému. Pokud byste měli mít dotazy nebo potřebovali poradit, neváhejte se na nás obrátit.

Váš ELIS DESIGN.

• Dobrá komunikace s obchodem.

Dobrý den Marcelo,
    děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání v komunikaci. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebuji s něčím pomoci, neváhejte se na nás obrátit.

rychlá dodávka, skvělé zboží

Reakce obchodu ELIS DESIGN

moc děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání a kvalitou zboží. Těšíme se na vaše další objednávky

• Rychlé dodání
    • Kvalitní produkty
    • Velký výběr
    • Originální sortiment
    • Skvělé akce a slevy
    • Vybere si i náročný zákazník

Dobrý den Terezo,
    moc děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme velmi rádi, že jste byla spokojená s rychlým dodáním, kvalitou produktů a širokým výběrem. Těší nás, že náš sortiment splnil vaše očekávání.

Pokud budete mít jakékoli další požadavky nebo přání, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na vaše další nákupy!

S pozdravem,
    Váš ELIS DESIGN.

Doručeno rychle a bez problému.

Dobrý den Marketo,
    děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů. Těšíme se na vaše další nákupy a pokud budete mít jakékoli otázky nebo přání, neváhejte nás kontaktovat

S pozdravem,