Přihlásit se a přidat recenzi

Moc děkuji za osobní přístup a ušití pracovní kabelky na míru. Vysoká kvalita kůže i zpracování a originalita.

Vysoce kvalitní zpracování kůže, krásné výrobky odpovídající prezentaci na e-shopu

Vše top. Dokonalé kabelky, moderní, stylové. Skvělá komunikace.

Vše perfektní.

• Individuální přístup.

Moc pěkné zboží.

Český výrobce, krásné kabelky a diáře. Velice rychlé doručení.

• Krásné kvalitní výrobky.
    • Česká výroba.
    • Sympatická komunikace.
    • ---

Spokojenost!

Mate krasne zbozi, ale e-shop pozadu. Nekdo z IT by vam mel nastavit, ze dotaznik spokojenosti by se mel poslat, az je zbozi aspon vyexpedovano. Je to 8 dni, co mi dorazilo potvrzeni objednavky a od te doby nic, zbozi nikde, zadna zprava, co se deje. Standardne bych cekala, ze dostanu potvrzeni o vyexpedovani/predani dopravci/pripraveno k vyzvednuti/vyzvednuto a pak se teprve ptat, jestli jsem spokojena. Chapu, ze budou vanoce a ze jsou nemoce, ale objednavala jsem schvalne na konci listopadu. Tohle vam akorat zkazi den.

• krásná, jednoduchá kabelka
    • vemi rychlá reakce obchodu na můj dotaz a pak okamžité odeslání

Poslední komunikací s obchodem bylo automatické potvrzení objednávky. O dalším osudu své objednávky nevím nic.

Objednávala jsem koženou brašnu a k tomu balzám na ošetření kůže. Moje druhá objednávka v obchodě, určitě ne poslední. Kožená brašna je krásna, mám ji jako dárek a doufám, že se bude líbit obdarovanému stejně jako mně. Myslím, že když kupovat kožené výrobky, tak jedině tady. Český výrobce, který umí, krásna práce i kvalita zboží.

• funguje

• rychlé vyřízení objednávky
    • velká spokojenost

• Kvalitní a rychlá práce

Mám ráda věci z této dílny, toto byla již šestá věc, kterou jsem si objednala a opět velká spokojenost.

Vše super,rychlé dodání,kvalita provedení,spokojen

Fantastické!!velke diky!!produkt me velmi překvapil..nad me očekávání!!Nadhera!!priste rozhodne opět u vás!je dobre vědět ze někomu stále záleží na kvalitě výrobku!!velke sik jste bozi!!❤️

• Ráda podporuji české výrobce pracující s kvalitními materiály a vážím si jejich práce. S kabelkou Malinowski jsem velmi spokojená, a jsem ráda, že jsem si tam mohla nechat vyrazit jméno své babičky. Tím pro mne má kabelka ještě jiný význam a hodnotu.

Osobně mám již čtyři výrobky od Egga a jsem nadmíru spokojená, hlavně kamarádky u nás v Opavě obdivují originalitu kabelky, kterou zrovna vynesu :-) Peněženku Smith mám jako dárek pro švagrovou. I já, mám takovou větší velikosti a po čtyřech letech každodenního používání bez problémů. Opravdu kvalitní provedení.

• Kvalitní a precizně provedené výrobky
    • Výborná komunikace s obchodem

Již máme doma několik různých výrobků a se všemi velká spokojenost. Komunikace s obchodem na jedničku, určitě zase nakoupím.