Špatně odeslaná objednávka, ale po reklamaci kladně vyřízeno. Ačkoliv malý dárek jako omluva by potěšil (například ručně psaný vzkaz...)
- Krásné, jedinečné zboží, ruční práce. Rychlá a vstřícná komunikace, poslání vzorků kůže před nákupem, nebyl problém ani s malou úpravou na míru. Jsem moc spokojená.
Vynikající komunikace, ochota a flexibilita upravit nevhodně zvolenou velikost.
Všechno v pořádku. Koupila jsem na přání jako dárek. Peněženka je hezká, doručení bezproblémové. Přesto mi cena přijde přemrštěná.
- Design vyrobku
- Velmi prijemna komunikace
- Vstricnost
- Rychle vyrizeni objednavky
- milý kolektiv, vždy mile poradí, dopořučí, snaží se vyhovět
- vstřícné jednání
- preciznost a kvalita výrobků
- krásný design výrobků
Rychlé dodání
- ochota, vstřícnost, kabelka výjimečná, takže spokojenost....
Český výrobce, originál vyrobku, krásná práce.
Pozitivní zkušenost, precizní produkt. Čekala jsem jen rychlejší možnost vyzvednutí (ale zase nevím, zda se zboží vyrábí až v moment objednávky, to by pak bylo pochopitelnější).
Vše proběhlo rychle,v naprostém poradku !
Rychlé vyřízení a dodání zboží
- Velmi rychlé dodání, ochota
- Skvělá komunikace, mohla jsem si vybrat nejen text, ale i místo, kde bude na kabelce vyražen. Bleskové doručení a velká radost obdarované.
- kvalitní produkty
originální
Rychlost, kabelka je krasna, odpovida memu ocekavani vcetne barvy. Dobry pomer cena/vykon. Chybi cokoli uvnitr, kapsicka, podsivka, ale to v tehle cenove kategorii byva. Rozhodne doporucuji
- Skvely klientsky servis. Nebyla jsem si podle barev na e-shopu jista, kterou si vybrat. Tak mi pri konzultaci na telefonu bylo nabidnuto zaslani vzorku kuze, dle kterych jsem si kabelku a nausnice vybrala :).
- velký výběr kvalitního zboží
- domácí produkce
- osobní přístup k zákazníkovi
- výborná komunikace s obchodem
- není
Kabelku jsem si vyhlídla na netu, na živo jsem ji nikdy neviděla. Rozměry sice byly uvedené, nicméně jsem chtěla vidět kabelku v "akci" - naplněnou sešity požadovaného formátu. Poprosila jsem o zaslání fotek . Během pár hodin mému požadavku vyhověli a zaslali jich hned několik. Rychle jsem tak zjistila to, co jsem potřebovala. U řady typů kabelek je k dispozici celá poměrně hodně odstínů. Kabelka je precizně zpracovaná a zamilovala jsem se do ní na první pohled. Ráda bych někdy navštívila prodejnu osobně a pořídila si další kousek. U kabelky byla psaná dostupnost 5 dní a skutečně - do udané lhůty jsem měla kabelku doma.
Skvělá komunikace, dodrzené termíny, krásné výrobky.
- Kvalita zboží, rychlost dodání.
- Na žádnou jsem nepřišel.