- Přehledný e-shop
- Showroom
- Podrobné popisky zboží, vč. nosnosti a rozměrů
- Moc se mi líbí důraz na nadčasovost a "nesmrtelnost" produktů
- Zajímavé a funkční designy
- Varianty velikostí modelů
- Důraz na kvalitu
Dlouho jsem vybírala a rozhodovala se, jelikož produkty jsou za vyšší cenu (což je pochopitelné s ohledem na kvalitu zboží a celkový servis a přístup k udržitelnosti) a chtěla jsem si tak být 100% jistá. Přišla mi brašna, do které jsem se zamilovala na první pohled a naskládám do ní všechno, co potřebuji na cesty do práce. Skvěle se hodí k různým stylům, barva není křiklavá, ale je krásně výrazná a nepůsobí uměle. Jsem velice spokojená.
- Rychlost zaslání zboží, kvalitně zabaleno.
- rychlost vyřízení
Super
Skvělý
Boží -
krásné provedení, skvělá práce, kabelka hezky drží na rameni, je prostorná a krásně voní kůží.
Kapsička na drobnosti je dostatečně velká a to že není vevnitř již nijak oddělena je naopak výhoda, vejdou se tam tím pádem větší předměty.
Cvočky na zapnutí jsou dostačující, aby uzavřely celou kabelku.
Určitě pořídím další kousek. -
Špatně odeslaná objednávka, ale po reklamaci kladně vyřízeno. Ačkoliv malý dárek jako omluva by potěšil (například ručně psaný vzkaz...)
- Krásné, jedinečné zboží, ruční práce. Rychlá a vstřícná komunikace, poslání vzorků kůže před nákupem, nebyl problém ani s malou úpravou na míru. Jsem moc spokojená.
Vynikající komunikace, ochota a flexibilita upravit nevhodně zvolenou velikost.
Všechno v pořádku. Koupila jsem na přání jako dárek. Peněženka je hezká, doručení bezproblémové. Přesto mi cena přijde přemrštěná.
- Design vyrobku
- Velmi prijemna komunikace
- Vstricnost
- Rychle vyrizeni objednavky
- milý kolektiv, vždy mile poradí, dopořučí, snaží se vyhovět
- vstřícné jednání
- preciznost a kvalita výrobků
- krásný design výrobků
Rychlé dodání
- ochota, vstřícnost, kabelka výjimečná, takže spokojenost....
Český výrobce, originál vyrobku, krásná práce.
Pozitivní zkušenost, precizní produkt. Čekala jsem jen rychlejší možnost vyzvednutí (ale zase nevím, zda se zboží vyrábí až v moment objednávky, to by pak bylo pochopitelnější).
Vše proběhlo rychle,v naprostém poradku !
Rychlé vyřízení a dodání zboží
- Velmi rychlé dodání, ochota
- Skvělá komunikace, mohla jsem si vybrat nejen text, ale i místo, kde bude na kabelce vyražen. Bleskové doručení a velká radost obdarované.
- kvalitní produkty
originální