- Vše super!
Vše super!
Vážený zákazníku,
jsme rádi za Vaše kladné zkušenosti s naším obchodem a budeme velice rádi, když nás znovu navštívíte.
- dostupnost
Vážený zákazníku,
děkujeme za nákup v našem obchodě a doufáme, že se do našeho obchodu budete rádi vracet.
- rychlost dodání
- komunikace
- skoro nejnižší cena na trhu
- čas, cena
+ cena
+ prodloužená zárukaReakce obchodu Eberry.cz
Rychlé dodání.
S pozdravem tým eshopu -
- rychlé vyřízení i dodání objednávky
Obchod bez připomínek
Doposud zboží nedorazilo!!!
Vážený zákazníku,
omlouváme se za delší dodací dobu. Zboží s avizovanou expedicí 2-3 pracovní dny bylo objednáno v sobotu 11.1., v pondělí 13.1 jsme začali objednávku zpracovávat, expedice proběhla ve středu 15.1.
- Rychlost dodání, rozumná cena
Výborný e-shop
S pozdravem tým eshopu -
- Zboží bylo za příjemnou cenu, rychlé dodání doporučuji, za mě super
S pozdravem tým eshopu -
- Nakupoval jsem poprvé a jsem spokojen.
S pozdravem tým eshopu -
Dobré ceny, rychlé dodání a skvělá komunikace.
S pozdravem tým eshopu -
- Dostupné požadované zboží, výhodná cena a bezplatné doručení
Výběr,cena a rychlost doručení
S pozdravem tým eshopu -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlost dodani
S pozdravem tým eshopu -
- Pět dní naskladňování mi přijde trochu moc.
Objednávku jsem zrušila, objednala jinde a druhý den mám doma.
Vážený zákazníku,
Velice se Vám omlouváme za komplikace a dlouhou expediční dobu. U jednoho produktu z objednávky se zdržel převoz z externího skladu.
Fajn
S pozdravem tým eshopu -
Objednal jsem, zaplatil, nedorazilo, došel mail že objednávka zrušena zákazníkem...?
Vážený zákazníku,
Velice se Vám omlouváme za komplikace. Objednávka byla stornována omylem, objednávka byla obnovena a zboží bude i s malým dárkem jako omluvou dnes odeslána.
S pozdravem tým eshopu