vše bez problému, dorazilo dle domluvy na místo určení.
Vážený zákazníku,
jsme rádi za Vaše kladné zkušenosti s naším obchodem a budeme velice rádi, když nás znovu navštívíte.
S pozdravem tým eshopu -
- Skvělé ceny, výborná kvalita, rychlost doručení
RYCHLOST DODÁNÍ
S pozdravem tým eshopu -
- Mohlo být lépe zabaleno, aby zboží necestovalo v krabici. Třeba zabalit jednotlivé kusy do bublinek. Jinak vše přišlo v pořádku.
Vážený zákazníku,
omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za nákup v našem obchodě.
- Ceny
- Vyzvednutí zdarma
S pozdravem tým eshopu -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- rychlost
- sortiment
- akční ceny
- možnosti dopravy
- skladová (ne)dostupnost
- hlášky o zpracování objednávky považuji za nikoli optimální ("Stav objednávky: připraveno k vyřízení" mne zmátla dokonale - te ještě není "k vyzvednutí"
Vážený zákazníku,
děkujeme za nákup v našem obchodě a doufáme, že se do našeho obchodu budete rádi vracet. Zákazníky s osobními odběry na pobočkách eberry upozorňujeme v objednávkovém procesu na to, že k odběru zboží budou vyzvání SMS.
- Celkově spokojený
Akorát by mohli na eshopu rozlišit- skladem vs skladem externí vs skladem u dodavatele…
Vážený zákazníku,
děkujeme za nákup v našem obchodě a doufáme, že se do našeho obchodu budete rádi vracet. Dostupnost uvedená u produktů je popsána i s dobami doručení pod odkazem Doprava a platba v hlavičce a patičce eshopu.
- Rychlost dodání
Zboží bylo uvedeno skladem, ale nakonec trvalo tři dny naskladnění. Jinak žádný problém. Doprava ok, zabaleno dobře, cena příznivá.
Vážený zákazníku,
děkujeme za nákup v našem obchodě a doufáme, že se do našeho obchodu budete rádi vracet. U objednaného produktu byla avizována expedice za 2-3 dny.
S pozdravem tým eshopu -
- rychlost vyřízení a odeslání
Věc znehodnocená prodejcem nebo přepravcem. Polepená štítky a fakturačními udaji a čárovími kody. Opravdu skvěle vyřešeno.
Vážený zákazníku,
omlouváme se za komplikace a děkujeme za nákup v našem obchodě. Kovový držák na anténu není nijak balený od výrobce a ten na něj nalepil štítek s typem výrobku a čárovým kódem.
Nemám jinou zkušenost.
S pozdravem tým eshopu -
byl to první nákup, takže.....
S pozdravem tým eshopu -
Ještě se nemohu vyjádřit, odrážedlo zatím čeká na malého vnuka. Ale vypadá velice dobře.
filtration performance
Dear customer,
We're happy for your positive experience with our business and we will be happy if you visit us again.
Regards, the eshop team -
- Hezký den První nákup a spokojenost vyřízeno v pohodě a rychle a doručení v pořádku a k mé spokojenosti
Nakupoval jsem poprvé a velmi spokojený .
S pozdravem tým eshopu