- Dlouhá dodací lhůta zboží údajně předáno dopravci, tři dny a zboží stále nedorazilo.
Reakce obchodu e-BEKO.cz
situaci jsme řešili s dopravce DHL, kterého jsme urgovali o rychlé doručení, případné kontaktování zákazníka jak se situace vyvíjí.
Vzhledem k tomu, že se jedná o externího dopravce, není v našich kompetencích nic více udělat.
Děkujeme za pochopení.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
- Prodloužená záruka,dostupnost náhradních dílů, servis
Reakce obchodu e-BEKO.cz
moc si vážíme Vaší zpětné reakce, za kterou Vám tímto děkujeme.
Hezký den přeje tým e-Beko.cz. -
Jsem spokojen, super obchod
Reakce obchodu e-BEKO.cz
mockrát Vám děkujeme za tak příjemné hodnocení.
Mějte se krásně, tým e-Beko.cz. -
spolehlivost
Reakce obchodu e-BEKO.cz
děkujeme za Vaši kladnou recenzi, moc si toho vážíme.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Dodání dle dohody. Celou dobu dobrá komunikace, věděli jsme co a jak. Chvíli jsme zvažovali,když jsme četli negativní recenze ohledně termínu dodání, jestli brát sušičku přes Beko, ale všechno proběhlo korektně. Už se těším až si ji zapojíme a vyzkoušíme. Za nás můžeme doporučit!
Reakce obchodu e-BEKO.cz
děkujme za Vaši trpělivost.
Dodavatel řešil problém s novým dopravcem, tudíž u objednávek, které obsahovaly zboží z externího skladu docházelo ke zpoždění.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
- Nelze se dovolat na zákaznickou linku (několikrát v průběhu tří dnů), na písemný dotaz: co přesně znamená placená "doprava s asistencí zákazníka" mi bylo odpovězeno, že "zákazník bude asistovat dopravci" - bez komentáře. Zboží bylo bez domluvy termínu předáno dopravci k doručení! A já jsem dostala info od dopravce, že dnes mi bude doručeno zboží. Tou dobou jsem byla mimo republiku. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!
Reakce obchodu e-BEKO.cz
co se týká služby výnosu u dopravní společnosti DHL, je uvedeno, že se jedná o službu s asistencí zákazníka. Dopravce DHL bohužel službu vynesení bez asistence zákazníka nezajišťuje, vzhledem k tomu, že řidiči jezdí na závozy vždy sami.
Email o předávání zboží dopravci odesíláme vždy po expedici, dále pak dopravce je povinen zákazníka kontaktovat dopředu zda bude zákazník doma a bude moci zásilku přebrat. Dále je možné se s řidičem domluvit na posunutí termínu doručení dle časových možností zákazníka.
Bohužel se potýkáme s přetížením zákaznické linky vzhledem k velkému zájmu o probíhající akce.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Rychle a bezchybne vyrizeni objednavky
Reakce obchodu e-BEKO.cz
moc děkujeme za pozitivní hodnocení.
Úspěšný den přeje tým e-Beko.cz -
Od 10.9.kdy jsem zboží zaplatila, mi přišlo 2x že na objednávce pracují, a tím to skončilo. Pračka došla po třech telefonátech, ve kterých byl dotaz, zda je vše v pořádku. Žádná omluva, za zpoždění. Pračku kupujeme, aby prala, a ne byla někde ve skladu.
Reakce obchodu e-BEKO.cz
dodavatel řešil problém s novým dopravcem, tudíž u objednávek, které obsahovaly zboží z externího skladu docházelo ke zpoždění.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Nevim co mám mám hodnotit. Po tydnu od objednáni se dle stavu objednavky zbozi stale vyzvedavá u externiho dodavatele.
Reakce obchodu e-BEKO.cz
děkujeme za Vaši kladnou zpětnou vazbu a věříme, že i nadále budete spokojeni.
- Rychlé dodání zboží
Reakce obchodu e-BEKO.cz
moc si vážíme Vaší zpětné reakce, za kterou Vám tímto děkujeme.
Hezký den přeje tým e-Beko.cz. -
Objednanou pračku jsem do čtyř dnů neobdržela a ani se nikdo neozval proč. Po urgenci mi byla ochotnou paní nabídnuta jiná, dražší, že přijde rychle, s tím jsem souhlasila pračku potřebovala. Bohužel pračka sice je na cestě a byla předána dopravní společnosti, ale doposud nic nedošlo a ani se nikdo neozval s tím, kdy by měla dorazit...
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Kupuji jiz nekolikaty spotrebic. Skvela je 5 leta zaruka primo od vyrobce. Vyplatila se.
Dobra komunikace.Reakce obchodu e-BEKO.cz
mockrát Vám děkujeme za tak příjemné hodnocení.
Mějte se krásně, tým e-Beko.cz. -
Široký výběr, vše podrobně popsané. Já jsem spokojený i s extra dopravou. Ta by mohla být malinko levnější, ale to je jen taková malá kaňka
Reakce obchodu e-BEKO.cz
děkujeme za Vaši kladnou recenzi, moc si toho vážíme.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Je to téměř 14 dní od objednání zboží, před týdnem jsem obdržela email, že do 2 pracovních dnů zboží obdrží z externího skladu. Na email mi zatím nikdo neodpověděl, dovolat se nedá. ..
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
- Slušná cena v porovnání s konkurencí
- Doprava zdarma
- Odhadovaná doba doručení neodpovídala skutečnosti - původně cca 4 dny, po nákupu uvedeny 2 dny, nakonec doručeno až 7. pracovní den (10. den) po zaplacení objednávky (a pravděpodobně až na základě naší urgence)
- Komunikace s obchodem tragická - ze začátku emailem potvrzení objednávky a odhad doručení za 2 dny prakticky obratem. Následně nulová komunikace. Až na základě emailu zaslaném z naší strany po 6 pracovních dnech najednou obchod potvrdil expedici, hned následující den doručeno (7. pracovní den).
- Infolinka obchodu e-beko vůbec nefunguje, respektive není možné se dovolat. Na žádnou z možností telefonního automatu se nám nepodařilo dovolat (ať už šlo o info o objednávce, reklamaci, doporučení výrobku nebo obecný kontakt). Dokonce nám někdo z ifnolonky několikrát hovor "típl"...
Po původním nadšení z nákupu nastalo velké zklamání. Nejen, že obchod neuvedl reálný čas doručení, což by se dalo vysvětlit a omluvit (kdyby ovšem obchod komunikoval), ale způsob (ne)komunikace je tristní, zejména telefonní. I když zboží nakonec v pořádku dorazilo, obchod bohužel z výše zmíněných důvodů nemůžeme doporučit.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
- Žádný info o doručeni zboží
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
Neustále se slibuje naskladnění a zítra odeslání a zítra pak ani později nic:
- Funguje jak má
- Bylo uskladněno na externím tak to nebylo druhý dne
Reakce obchodu e-BEKO.cz
tato informce je vždy u výrobku uvedena. V případě, že zboží je skladem v externím skladu, doba dodání jsou 4 pracovní dny tak jak je uvedeno u konkrétního výrobku.
Krásný den přeje tým e-Beko.cz. -
- Rychlost doručení, komunikace, dárek k nákupu.
Reakce obchodu e-BEKO.cz
moc děkujeme za pozitivní hodnocení.
Úspěšný den přeje tým e-Beko.cz