Chcete sice hodnocení zboží, ale nemám zatím co hodnotit. I když bylo zboží skladem, objednávka proběhla 15.12. zatím nedorazila, i když už podle zprávy měla být vyexpedována 18.12. Pro mě zklamání. Veselá
Reakce obchodu Dveře ERKADO
omlouváme se za vzniklé komplikace. Bohužel dopravce v Předvánoční době měl problémy s dodaním zboží.
Zboží už je doručené.
Děkujeme za pochopení. -
- Co je napsáno skladem není pravda
Vážený pane, Václave Melichare,
náš web máme propojeny ze skladem, takže tuto Informace se snažíme neustále aktualizovat. U některých produktů je zobrazeno dokonce i množství zboží skladem.
Bohužel v předvánočním období dochází k dřívějšímu vyprodaní některých skladových položek. O čemž jsme Vás neprodleně informovali.
Ještě jednou se omlouváme za komplikace. -
nedoruceno na adresu a velke komplikace s vydejem
Vážená paní Zdeňko Riemerová,
mrzí nás to, ale shrnovací dveře u nás dodává jedna z nejlepších doručovacích společností v Česku PPL. Při včerejším telefonátu Vám bylo vysvětleno že chyba byla pouze na straně dopravce, dle Vaší domluvy s řidičem dali zboží na výdejní místo a poté byl na výdejním místě výpadek. Toto jsme neměli možnost jakkoliv ovlivnit.
Děkujeme za pochopení. -
- Zboží bylo poskozene
Dobrý den, paní Kuncová
mrzí nás to, ale jsme tu pro Vás a budeme se snažit vše vyřešit k Vaší spokojenosti. V případě dodání zboží s vadami, které nebyly zjevné při převzetí zboží, máte jako zákazník nárok uplatnit reklamaci bez zbytečného odkladu. Pro reklamace zboží vyplňte na odkazu informace o Vaší objednávce, které se případ týká: https://tral.cz/login?key=reklamace -
Zboží skladem nebylo. A ještě pošlou e-mail o odeslání zásilky.
Dobrý den, paní Šárko Konečná
produkt, který je označen jako skladem, je skutečně skladem - doručování takového zboží probíhá neustále. Bohužel se někdy může stát, že se zboží rychle vyprodá, ale i v tomto případě bude zboží skladem do 1-2 týdnů.
Vaše zakázka na požádaní byla zrušena.
Sklad Praha 10: U tovaren 260/25 -
Poradce v obchodě je nefunkční a ptáte se na to, co jsme neobjednávali. Objednali jsme sice stavební pouzdra, ale žádné stavební pouzdro jednokřídlé do SDK 600x1970 mm. Zásilka měla být dodána dnes na stavbu, takže mě děsí, co se s takovou dozvím o dodávce, až na stavbu přijdu. Pozitivem byla rychlá reakce obchodu.
Stále čekám na zboží.
Hlavně si účtují poplatek 2000kč když nejste
doma. Kvůli tomu abych si bral celý týden dovolenou.
Peníze fuč dveře fuč super kauf. -
- Široká nabídka cenově příznivých dveří
- nezvládnutý systém komunikace se zákazníkem
Popravdě nevím co se stalo a jak, za spoustu let internetshopingu se mi takováto situace nestala.
Objednal jsem před vánocemi na eshopu dveře k osobnímu vyzvednutí za 5-8 týdnů. Přes vánoce se objednávka zřejmě vypařila ze systému, už ji nikdo nedohledal, a pochopitelně objednané dveře nebyly dosud dodány.
A teď dojde dotazník, jak jsem spokojen? Vážně? -
- v eshopu mylná informace, že je zboží skladem. Po dvou dnech po objednání a zaplacení mi přišla emailová informace o tom, že předpokládané naskladnění zboží bude za dva týdny.
Dobrý den, pane Jáne Tomášku,
Věříme, že se Vám zboží bude líbit a bude Vám dobře sloužit.
Sklad Praha 10: U tovaren 260/25 -
Zárubeň objednaná ke dveřím rozměrově nesedí. Je to katastrofa.
- Krásné internetové stránky.
- Zboží objednáno 18.9. 2023, ale doručeno 4.10. 2023 přesto, že zboží bylo skladem. Bylo nutné dvakrát komunikoval s centrálou v Praze. Poprvé se jim objednávka nějako nepropojila se zaplacenou fakturou a podruhé jí paní dala na státní svátek a tím neproběhla. Zboží přišlo zaprášené a okna nebalená stažená páskou na nevratné paletě. Trochu jsem předpokládal, že každé okno zabalené v papírové krabici je standard.
- Lepší ceny než konkurence
- Delší dodací doba
Podle informace na eshopu bylo okno skladem, přepravní společnost měla doručit během 1-2 pracovních dnů. V mailu uvedli ale, že to bude trvat 3-5 pracovních dnů. Již jsme měli připraven stavební otvor provizorně zabedněný, nemohli jsme tak dlouho čekat. Musel jsem objednat u konkurence o 500 Kč dráž. Ti, ale expedovali v den objednávky a následující doručili.
- Nevím proč zálohová faktura 10% když je dodání na dobírku
Vážený pane Miroslave Volfe,
zálohu 10% požadujeme u zboží na objednání do výroby, o čemž informujeme naše zákazníky na webových stránkách a také e-mailem při objednání.
Sklad Praha 10: U tovaren 260/25 -
- Na e shopu je zboží, které ve skutečnosti není.
Dobrý den, pane Miroslave Brůho,
děkujeme Vám za recenzi. Zboží ve Výprodeji které jste si objednali bylo opravdu skladem, ale někdo jiný byl rychlejší než vy a aktualizace nelze provádět každou vteřinu. Omlouváme se Vám. Věřím, že to jako rozumný člověk pochopíte. Vy jste ale odmítli objednat nové zboží za standardní cenu.
Sklad Praha 10: U tovaren 260/25 -
Vyřízení objednávky trvá min.3 dny, v eshopu při možností osobniho odběru je to dlouhá doba
Dobrý den, pane Vladimíre Hochu
děkujeme Vám za recenzi. Udělali jste objednávku v 9:26 a v 11:00 jste ji zrušili. Ani nekontaktovali jste nás. Ano, v podmínkách máme že na zasíláni zboží máme 2-3 pracovních dnů, ale to neznamená, že zákazník nemůže vyzvednout zboží ze skladu ve stejný den. My se vždycky snažíme zákazníkům vyjít vstříc.
- Dlouhá doba dodání.
- Stav zboží v eshopu není aktualizován.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
- Kvalita zboží neodpovídá ceně
OBJEDNÁVKA 26.01.23 DEKLAROVANÉ DODÁNÍ 01.02.23 DOPOSUD ZBOŽÍ NEDORAZILO A NIKDO NÁS NEKONTAKTOVAL .
- Produkt kvalitně zpracovaný
- Produkt nevyhovuje deklarované specifikaci
- Naprosto šílená komunikace s obchodem
- Úděsný způsob vyřizování reklamací
Kupoval jsem vnitřní vchodové dveře HERSE, u nichž v době nákupu byla deklarována možnost osazení na původní kovovou zárubeň, v eshopu byl přímo uveden návod na zaměření. Vše jsem správně zaměřil, dveře ovšem dorazily ve stavu vyhovující pouze montáži na obložkovou zárubeň, s nekompatibilními panty. Tyto podrobnosti pochopitelně v návodu k zaměření uvedeny nebyly, žádná specifikace, nic. Následná reklamace byla vyřízena tak, že byly doposlány naprosto nekompatibilní panty, které se do dveří nedají jednoduše zabudovat výměnou nevyhovujících, ale musí se vrtat, frézovat atd. V druhé reklamaci tedy bylo nabídnuto, že panty zabudují. Takže další zdržení o x týdnů. Ne to fakt díky, to jsem si raději poradil sám. Jen díky tomu, že dveře jinak seděly a jsou kvalitně zpracované, jsem si je nechal. Dodací lhůta dlouhá, dodají nekompatibilní zboží, komunikace s obchodem těžkopádná. Vše zdlouhavé. Rozhodně nedoporučuji tohoto výrobce dveří ani tento obchod.