Velice rychlé dodání a příjemná pracovnice duoratan.cz.Děkuji,Rejmanová
Reakce obchodu duoratan.cz
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem obchodu.
Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše případné další nákupy u nás. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Zkušenost velmi dobrá, zboží dorazilo včas a v dobrém stavu.
Jsem velmi spokojená s dodáním i s kvalitou.
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Vaše moc hezké hodnocení nás velmi potěšilo.
www.duoratan.cz -
- Zboží si vyberu v klidu, a objednám, doručí pošta jsem spokojená s tímto shopem, doporučuji.
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice si vážíme Vašeho pěkného hodnocení, za které Vám děkujeme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
Kober byl pečlivě zabalen,nemám žádné výhrady,můžu tento obchod vřele doporučit.
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice děkujeme za Vaše moc pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste s kobercem i službami naší firmy spokojena.
Přejeme hezký den a na případný další nákup se těší kolektiv firmy DUO ratan.
- Velice rychlé dodání,
- Nakupovala jsem již podruhé a nemám co vytknout
- Žádnou nevím
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a moc hezkou recenzi.
Velice dobrá komunikace,
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše pěkné hodnocení, kterého si vážíme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
- široký výběr zboží , dobrá komunikace,
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše velmi pěkné hodnocení, kterého si vážíme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
Byl to první nákup v tomto obchodě
- - komunikace
- - rychlost dodání
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Vaše hezké hodnocení nás velmi potěšilo.
www.duoratan.cz -
Předem zavolali a domluvili přený termín dodávky koberce .
- Vstřícné jednání
www.duoratan.cz -
- Super komunikace, ochota.
Rychlost
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a hezkou recenzi.
- rychlost
- Spokojnosť
www.duoratan.cz -
- ochota a velmi seriozní jednání i když jsem již starší dáma. dekuji
Super kominukace, rychlost dodání
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na případné další nákupy. Krásný den přeje kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- super obchod, vše proběhlo na jedničku, jsem maximálně spokojen
- koberec dle mé představy, pečlivě zabalený
- dopravce milý a ochotný
super obchod, vše proběhlo na jedničku, jsem maximálně spokojen,
koberec dle mé představy, pečlivě zabalený,
dopravce milý a ochotnýReakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a velmi hezkou recenzi.
www.duoratan.cz -
- velmi slušné vystupování prodejce
- dopravce Toptrans nesděluje ani přibližnou dobu dodání ani na email, ani na telefon, přidá jen odkaz telefonu na řidiče. v tomto je toptrans výjimečný, všichni ostatní dopravci sdělují rozmezí dodání zásilky v toleranci dvou hodin a v drtivé většině toto dodržují. Takže Toptras velké mínus!!!
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za vaše pěkné hodnocení. Velice si ho vážíme. Jen nás velmi mrzí, že nám dopravce pokazil hodnocení.
Jelikož zákazníkům dopravujeme převážně velké zásilky, nemáme výběr jiného dopravce než je služba Toptrans.
Přejeme hezký den. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Nákup rychlý a jednání velmi vstřícné
Děkujeme za ryclé vyřízení.
www.duoratan.cz