- Rychlá dodávka,zboží bylo perfektně zabalano, vyhovuje
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a moc hezkou recenzi.
www.duoratan.cz -
- Naprosto úžasná komunikace, ostatně jako vždy . Tento obchod nikdy nezklame.
- Vůbec žádná
Profesionální komunikace, rychlost a v neposlední řadě kvalita zboží !!!
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme Vám za věrnost a velmi krásné hodnocení. Velice si toho vážíme. Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu.
Přejeme hezký den. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
Velký výběr zboží za slušné ceny, rychlost dodání.
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a hezkou recenzi.
www.duoratan.cz -
Velká spokojenost, bleskově doručeno do druhého dne a zboží kvalitní a pěkné. Palec nahoru!
Reakce obchodu duoratan.cz
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem obchodu.
Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše případné další nákupy u nás. Kolektiv firmy DUO ratan
- Skvělé
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za vaše pěkné hodnocení. Velice si toho vážíme. Těší nás Vaše spokojenost. Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu. Přejeme hezký den. Kolektiv firmy DUO ratan
- Spolehlivý
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše pěkné hodnocení, kterého si vážíme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
- Velmi rychlé vyřízení objednávky.
Prodávají opravdu kvalitní, pěkné a ergonomické , ručně vyráběné košíky. Jednání a komunikace s paní majitelkou úžasné . Košík byl perfektně zabalen . Tuto firmu doporučuji.
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše velmi pěkné hodnocení, kterého si vážíme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
- rychlé dodání, skvělá komunikace ohledně dodání, kvalita koberce
kvalita,ochota
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Vaše krásné hodnocení nás velmi potěšilo.
www.duoratan.cz -
- Naprosto super jednani, telefonat kdy budeme doma a tak na ten den poslou zbozi
- Perfektne zabalene
- Rychle dodani
- Nevim, nic
www.duoratan.cz -
Pěkné zboží za pěknou cenu a super rychlé dodání do druhého dne.
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Vaše hezké hodnocení nás velmi potěšilo.
- rychlost
Bez problému
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát děkujeme za Vaši pěknou recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost.
Krásný den přeje kolektiv firmy DUO ratan.
Bez jediné chybičky....
www.duoratan.cz -
bezvadná spolupráce, okamžité odeslání, zabaleno dobře
www.duoratan.cz -
- rychlé dodání,kvalitní materiál,výborná komunikace
- žádná
www.duoratan.cz -
- Koberce byly pečlivě zabalené, komunikace obchodu velmi vstřícná.
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Velice si toho vážíme. Těší nás Vaše spokojenost. Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu. Přejeme hezký den. Kolektiv firmy DUO ratan
- Ochota komunikace
- Žádná
Celková spokojenost dle informací zboží je na cestě přesně dle domluvy.
- Velký výběr koberců.
- Rychlé dodání.
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Příznivé ceny.
První nákup a spokojenost.
www.duoratan.cz -
- velká ochota a brzké zaslání
- dokážou dobře poradit
- krásné zboží a cena
Po odeslání objednávky vám zavolají. To už se jen tak někde nevidí. Je to velmi příjemné.
Mají krásné zboží, jsem moc spokojen. Perfektně zabaleno.Reakce obchodu duoratan.cz
velmi vstřícné chování,ochota
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na případné další nákupy. Krásný den přeje kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
Firma má profesionální přístup k zákazníkovi. Paní Iva zavolá a sdělí kompletní informace k vyřízení objednávky. V současné době, velmi potěšující.
www.duoratan.cz