Objednal jsem si postel pro malou holčičku, jelikož jsme se stěhovali do nového bytu. Objednal jsem to s předstihem, aby byla postýlka pro malou už složená, když jsme se tam nastěhovali.
Doprava s příplatkem a zárukou do 48 hod. slibovaná, samozřejěmě neproběhla.
Když jsem se dovolal do e-shopu po cca 60 hod. od objednání a zaplacení produktu. Tak mi paní řekla, že vlastně postýlku nemají ani na skladě.Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi.
Dané zboží v předmětné objednávce je novinkou v naší nabídce. Vzhledem k velké poptávce po tomto zboží, jsme byli nuceni jej doskladnit. Dodání se nám však nečekaně prodloužilo, za což jsme se zákazníkovi omluvili. Zákazník však objednávku zrušil a peníze mu byly vráceny. Se zákazníkem jsme se dohodli na odstranění recenze. -
- Dlouhá dodací lhůta
děkujeme za recenzi.
Zákaznici jsme kontaktovali a vysvětlili její důvody zpoždění. Daný produkt se nám nečekaně kvůli velké poptávce vyprodal, proto jsme ho museli doskladnit.
Tým dumdekorace -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Na webu integrují dodání do 48 hodin, za které si účtují.
Zboží nejen, ze rozhodne do 48 hodin dodané nebylo, ale během mě objednávky se mnou nikdo nekomunikoval stav a po urgencich jsem se dozvěděla, ze nemají kapacitu a ze zboží odešlo týden po odeslání mě objednávky.
Objednávku jsem zrušila a čekám na vracení peněz. Opět jsem nedostala žádnou informaci, kdy penize budou vracene.
Rozhodne nedoporučuji tento eShop používat.Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi.
Mrzí nás daná situace, daný produkt se nám nečekaně kvůli velké poptávce vyprodal, proto jsme se snažili ho doskladniť, ale dodání se nám neúmyslně prodloužilo. Zákaznici byla zaplacena částka již vrácena.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednané zboží,které bylo na eshopu avízované jako skladem,skladem nebylo.Komunikace ze strany obchodu nulová.Telefonicky nebylo možno se dovolat,neustále obsazeno.
Po mailové komunikaci oznámeno,že zboží není a nelze objednat.
Žádala jsem o vrácení peněz 11.8.,dodnes/16.8/ nejsou na účtě.
Ostatním tento obchod rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi.
Zákaznici jsme se omluvili za vzniklou situaci a vysvětlili její důvody. Šlo o novinku v naší nabídce, kterou jsme doskladňovali, ale dodání se nám neúmyslně prodloužilo a bylo by nutné jistý čas za daným produktem čekat. Zákaznici byla zaplacená částka již vrácena.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Hrozná kvalita komunikace s obchodem, totální nezájem.Zbozi, které jsem objednala, dvakrát urgovala, mi po dvou týdnech neposlali, s tím, že není skladem,ale celou dobu ho mají v nabídce jako skladem.Klamani zákazníka!
děkujeme za recenzi.
Mrzí nás daná situace, daný produkt se nám nečekaně kvůli velké poptávce vyprodal, proto jsme se snažili ho doskladnit, ale dodání se nám neúmyslně prodloužilo. Zákaznici byla zaplacena částka již vrácena.
Dlouha doba dodani.
Po 7 dnech moje objednávka nebyla stale expedovana.Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi.
Se zákaznicí jsme se teleofnicky kontaktovali, vyjasnily důvody zpoždění. Zákaznice má již zboží doma a je spokojená se zbožím, což nás velmi těší.
tým dumdekorace -
Smazáno na žádost jejího autora.
- Doba dodání
Objednány závěsy na eschopu uvedené skladem, hned zaplaceno a závěsy po týdnu nikde. Na dotaz kdy přijdou, do dvou dnů budeme odesílat.... Po dvou dnech zase dotaz a opět info že další 2 dny. Komunikace naštěstí funguje, omluva také, ale zboží nikde. Takže žádám o peníze zpět a zboží kupují jinde.
děkujeme za recenzi.
Se zákaznicí jsme pravidelně komunikovali a vysvětlili její důvody zpoždění zboží. Zákaznici bylo zboží odeslán i když se zpožděním.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Rychlá odpověď
Dlouho jsem na zboží čekala. Bez žádného e-mailu o zdržení objednávky. Problémy s dodáním z externího skladu, chápu že za tohle obchod nemůže ale chtělo by to zprávu. Na koberci jsou vytahané nitě. Koberec je na 2 bocích rozříznutý až do gumy.
děkujeme za recenzi.
Mrzí nás to, že nás zákaznice nekontaktovala hned po přijetí zboží. Se zákaznicí se snažíme již několik dní telefonicky zkontaktovat, abychom daný problém vyřešili k oboustranné spokojenosti.
Tým dumdekorace -
- Zboží nepřišlo,je to již 11 dni. A upozornění o zpoždění také ne.
děkujeme za recenzi.
Mrzí nás vzniklá situace. Snažíme se zákazníky kontaktovat pravidelně o prodlení objednávky. Zboží se nám však vrátil jako nepřevzaté.
Tým dumdekorace.cz -
Zboží na 3 místech odrene.. Návod jiný než stolek takže nezbylo než improvizovat aby vůbec stal.. No radost z toho Rychle pominula. Stolek jinak krásný.. Ale abych barvil nový zboží a vrtal si díry na spojeni vrchní části se spodní..
děkujeme za recenzi.
Velmi nás mrzí, že zákazník nás před zveřejněním této recenze nekontaktoval ani emailem ani telefonicky o vzniklém problému. K poškození mohlo dojít i při přepravě, což my ovlivnit neumíme ale v případě zájmu klienta o řešení daného nedorozumění, umíme vyjít vstříc. Určitě bychom danou situaci vyřešili ke spokojenosti obou stran.
Tým dumdekorace.cz