- Profesionální jednání, přístup a rychlost.
- Není co vytknout.
- Hezký výběr originálního zboží.
- Některé vypalované obrazce by mohli býti levnější.
Celkově doporučuji.
Rychle dodáno, krásně zabaleno, vše bez problémů.
- Moc hezké nakoupeno již podruhé
- Velká spokojenost děkuji
vše skvělé
Všechno v pořádku, pečlivě zabaleno, na zadní straně oboustranné pásky, stačí rozbalit a nalepit
- Krásné výrobky, jednoduché nalepení na zeď
- Výborně zabaleno na přepravu
Nic
Velmi vstřícné jednání, krásné dekorace, velká spokojenost
- Zkušenosti mám jen ty nejlepší, skvělá komunikace, celkem rychlá expedice (na to, že je to výroba a ještě to putuje až ze Slovenska). Jsem obchodem nadšená, dekorací i obrazů je tam spousta. Již jsem zde nakupovala a určitě ještě budu.
Hezké zboží, dobře zabaleno proti rozlámání, rychlé dodání
Dobrá komunikace s obchodem, dodání trvá o malinko déle, než obvykle, ale je to pravděpodobně dáno tím, že výrobek se vyrábí po objednání. Alespoň ten náš - velký třídílný obraz. Dárek jako bonus ve stejném odstínu moc potěšil. Obraz na stěně vypadá hezky. Instalace je velmi snadná. Nemám co vytknout.
- Výborná komunikace,kvalitní zboží
- Férové jednání při vracení.
Obraz je krásný a s donáškou až domů suprovní.
Rychlé vyřízení objednávky, velký výběr, dárky.
- zajímavé zboží které běžně nekoupíte
- příznivé ceny
- skvělá komunikace s e-shopem
- rychlé dodání
- děkovný dopis který potěšil
Doporučuji nakoupit na e-shopu DUBLEZ všem kteří hledají atraktivní zboží do bytu.Tyto dekorace promění a zůtulní interiér vašeho bytu podle vašich přestav.Výhoda je široká nabídka i možnost individuální objednávky del vašich představ.
Krásné a kvalitní zboží
Rychlé dodání, kvalitní výrobek. Jen bych ocenila, kdyby i dárek byl opatřen páskou aby se dal také připevnit na stěnu. Takhle je to sice hezké, ale celkem k ničemu
Reakce obchodu DUBLEZ
Dobrý den.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste byli s objednávkou spokojeni :)
Na druhou stranu dárkům nepředlepujeme pěnovou pásku, protože nevíme, zda se rozhodnete je nalepit na zeď nebo je jen tak položit někam na poličku.
Pokud by Vám více vyhovovalo dárky nalepit, můžete si zakoupit oboustrannou pásku zvlášť jako příslušenství, případně pásku koupíte v papírnictví.
Přejeme hezký den.
Váš DUBLEZ :) -
Rychlé vyřízení objednávky, velký výběr, dárky.