celková spokojenost

Perfektní odezva ze strany obchodu i při malé objednávce. Po dotazu jak vybrat a objednat správný odstín dřeva na podnos, mi bylo vše ochotně vysvětleno, a potvrzeno, že se vynasnaží vyjít mým požadavkům vstříc. Výsledek pak dopadl na jedničku. Doporučuji.

• Rychlost dodání

• Krásné produkty
    • Rychlost dodání
    • Kvalita
    • Komunikace eshopu

• Zboží jsem objednal ve středu a ihned zaplatil online kartou. Obchod zboží měl skladem a deklaroval dodání do 24h. Zboží dorazilo až v úterý. Na můj mail, ohledně dodání zboží nikdo neodpověděl.‍♂️

Reakce obchodu Dřevo voní

Zdravíme,

Omlouváme se, ale nikde nedeklarujeme dodání do 24h, nýbrž odeslání do 24h a to pouze u výrobků, které máme skladem. Navíc si v době vysokého vytížení vyhrazujeme 3 pracovní dny na odeslání zboží, což uvádíme na stránce Doprava a platba.
    Vaše objednávka proběhla den před skončením akce dvouletého výročí Dřevo voní, kdy jsme byli doslova zavaleni objednávkami. I tak jsme ale Váš balíček předali dopravci 16.10., tudíž druhý den od objednání.
    Email jsem od Vás nedostal, jinak bych samozřejmě odpověděl. Pokud jste nespokojený, máte právo objednávku do 14 dnů vrátit. S pozdravem Jakub Trödler, Dřevo voní.

• nakupovala jsem tu poprvé, vše ok.

• Rychlost dodání ; zajímavá nabídka

• Zboží, které není běžně k dostání

V mém případě trochu delší doba dodání, ale jinak vše v pořádku a jsem spokojená.

• spokojen
    • nic

Již dříve v letošním roce objednána dětská houpačka. Na webu sdělení, že není na skladě s možností, že dají vědět, až bude naskladněna. Vědět nedali, po čase jsem se juknul na web a ejhle, houpačku už měli - objednal jsem a napsal, že jsem požadoval avízo, které jsem neobdržel... Obchod poslal houpačku a reagoval omluvou v mailu.
    Následně volala Zásilkovna, že balík je větší, jak 150 cm a že jej nemohou přivézt , (nevím proč tak velký balík - houpačka je veliká do 80 cm) a že jej dopraví na náklady prodejce k nám domů, což se stalo (k tomu níže).
    Velikost balíku jsem pochopil po převzetí - krabice původně fungovala jako odpadkový koš na vše, co ve firmě nepotřebují - papíry a igelity a kartony a staré obaly a obálky - prostě úplně od všeho něco. Obsah krabice (prostě smetí - bordel) použila firma jako "vystýlku" na dodávané zboží. Výsledek - zbytečně velká okopaná odřená krabice nedostatečně zalepená s doslova bordelem uvnitř, ve kterém jsem hledal díly od rozebrané dětské houpačky, igeliťák se šroubky jsem našel až po kompletním vyprázdnění krabice a navíc jeden šroub k montáži chyběl.
    Zbytečná velikost krabice vyvolala dovoz firmou In-Time, která si přijede kdy chce a volá, až je minutu od místa dodávky a diví se, že nejsme doma (naštěstí to vyřešila obětavá sousedka).

Reakce obchodu Dřevo voní

Problém se po telefonickém kontaktu vyjasnil. Velmi nás mrzí negativní zkušenost. Vždy se snažíme zákazníkům vyjít vstříc a udělat vše k Vaší maximální spokojenosti. V případě jakýchkoliv problémů nás prosím neváhejte kontaktovat. Případné nedostatky vždy aktivně řešíme.

Jakub Trödler
    Dřevo voní

• Super rychlé dodání

zajímavá nabídka, možnost vyzvednutí na vybraném výdejním místě

• Výborná komunikace a zájem o zákazníka
    • Kvalitní výrobky
    • Nevím...

Mohu doporučit :-)

Vše ok

• velký výběr druhů doplňků
    • český výrobce
    • vyobrazení některých doplňků nemusí odpovídat skutečnosti-odlišné odstíny

• Zajímavé produkty vhodné jako dárek

• Rychlé, spolehlivé dodání