- Vysoká kvalita materiálů
- Skvělá komunikace se zákazníkem
- Široký sortiment
- Odpovídající poměr cena/kvalita
- Rychlost dodání
S nákupem jsem byl velmi spokojený, rozhodně doporučuji.
- Rychlost, slušnost
- Dopravce Zásilkovna
Doručení zásilky na adresu neproběhlo. Služby Zásilkovny by se měly omezit pouze výdejní místa. Absolutní neschpnost dopravce - sms s info o čase doručeni (13:58- 14:58 hod) v den doručeni v 7:30, telefonát řidiče v 11:15 (absolutní neochota), v 11:45 sms s info o uložení zásilky na výdejní místo.
Super obchod a skvělé produkty. Rozhodně jsem s nákupem neskončil.
Mohu jen doporučit -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Bezproblémové rychlé dodání
Vše jaka být.
- velmi zajímavá nabídka
Pěkně zabalená lžíce, odpovídající obrázku dorazila včas a předána Ježíškovi:-).
- Velmi pěkné výrobky
- Korektní a vstřícné jednání
Celkově obchod fajn, zboží dorazilo a ani to netrvalo. Jediné, co mě trápí, je kvalita, resp. kompletnost objednávky. Objednala jsem si kulatinu vel. M a velikost je tak akorát, i dřevo je hezké, ale kůra je pouze na cca polovině kulatiny. Kdyby se to někde válelo v krabici, tak neřeknu, ale to, že ten zbytek chyběl, znamenalo, že mi to takové již zabalili a odeslali. A to mi opravdu vadí, jelikož jsem to chtěla jako dekoraci.
Zaplatil jsem předem a žádná odezva, potvrzovací email nebo sms, nic. Ale zboží za dva dny došlo krásně zabalené.
- Krásně zabalená objednávka.
- Rychlé vyřízení.
- Kvalitní produkty.
- Naprosto perfektní! Proběhla obj. zboží a tentýž den, obchod již balíček odesílal. Komunikace bez problémů, kvalitní zboží a spolehlivost. Vřele tento obchod doporučuji.
- Vše proběhlo podle mých představ.
Doporučuji všem
Obchod dodal celkem rychle i s výrobkem samotným jsem spokojený.
- Rychlost, kvalita.
- Rychle jednání i dodavka
- Všechno se nese ve stylu dřeva, včetně balení. Krabice oblepená papírovou páskou, vystlána dřevěnými vlasy. Působí to krásně, palec nahoru.
- krásné přírodní dřevo
- neposlali mi žádný doklad ani potvrzení objednávky ani fakturu, ale zboží poslali rychle
- kupovala jsem dřevěné podtácky. Hned po rozbalení se od jednoho z nich ulomila kůra, která je součástí uřízlého dřeva. Nelámala jsem ji silou, ani jsem se ji nepokoušela ulomit, prostě normálním užíváním se kus ulomil a znehodnotil se tak nový a celý výrobek.
ráda bych poškozené vyměnila, ale s vidinou hrazeného poštovného a s vidinou, že mi pošlou podobné, ani nechci.
Reakce obchodu Dřevo voní
Omlouváme se za potíže:
- měli jsme technické problémy a bohužel od nás nějaký čas neodcházely automaticky odesílané emaily, nicméně vše evidujeme a pokud komukoliv chybí z jakéhokoliv důvodu faktura, vždy ji na vyžádání dostane
- pokud byl nějaký podtácek poškozený, mohli jsme jej vyměnit, případně objednávku refundovat - tuto možnost nabízíme nad rámec zákona - měsíc od uskutečnění objednávky
Dřevo voní -
- Krásně zabaleno