Velký výběr
super rychlé dodání do druhého dne od objednání
- Našla jsem zde přesně to, co jsem hledala.
Levné ceny, velký výběr, rychlé doručení
- velmi rychlé dodání
- zboží přesně dle popisu
naprostá spokojenost se vším
Dobré ceny, velký výběr, rychlé dodání
Vše proběhlo včas a bez problému,hračka splnˇuje moje požadavky.
Nabídka je internetově dostupná a bryskně realizovatelná. Zboží mi vytipovala dcera z NL
a vezu ho tam vnukovi, který začíná školní docházkou. -
Vše ok, jen se mi nelíbilo, že nám obchod začal vyvolávat ohledně doručení. Zvolil jsem výdejní místo a v poznámce požádal o změnu na jiné, bude li to možné. Pokud to možné nebylo, stačilo to ignorovat a ponechat původní místo. Byli jsme zrovna na dovolené a telefonáty byly zbytečné a rušivé.
Reakce obchodu Dráček.cz
tohle je opravdu těžké. Když jsme přesně takto vyhodnotili poznámku zákazníka v minulosti, že nemusíme volat, protože požadovaná změna uvedená v poznámce objednávky není možná, a rovnou zboží poslali, obdrželi jsme negativní recenzi za to, že jsme se neobtěžovali zavolat. Jak vidíte, na stejnou poznámku můžou být očekávání na straně zákazníka naprosto opačná a nemáme věšteckou kouli:-). Pokud vznikne jakákoli pochybnost, raději si předem telefonicky ověříme, resp. zákazníka informujeme, že jeho požadavku nelze vyhovět a zda si přesto přeje realizovat svou objednávku. Děkuji za pochopení a omlouvám se za vyrušení na dovolené. -
- rychlé doručení zboží
- kvalitní zboží za příznivé ceny
- Velký výběr
- Poradí s výběrem školního batohu
- Rychlé doručení
- Velmi rychle odeslani
- Rychle doručeno , perfektně zabaleno .
Dobrý výběr, rychlé odeslání
První zkušenost, vše v pořádku.
Dobrý výběr zboží
- dobrá cena
- super komunikace, poradí
Úžasná komunikace a rychlost vyřízení.
- Ochota a komunikace
- Přehledný eshop
Příjemný rodinný obchod "zboží hned po zabalení bylo expedováno a předáno dopravci, druhý den bylo zboží doma, Výborná komunikace s majitelema
- Vstřícné jednání se zákazníkem. Zboží dorazilo včas.