Vše měli na skladě a do dneška zatím nic nepřišlo. Ani žádná komunikace.
- Nebyl mi sdělen termín dodání, čekal jsem týden a nic,
jiná cena než uváděli na internetu
Reakce obchodu DoVa-VANÍK
děkujeme Vám za předem avizovanou negativní recenzi od Vámi reprezentované konkurenční firmy.
Skladem jsme měli poslední kus zboží za tuto cenu. Jako obchodní firma ze stejného oboru (prodej nářadí) jste u nás nejdříve přes email poptávali 6 kusů pro další prodej. Poté, co vám bylo oznámeno, že máme skladem poslední kus za starou cenu a další kusy by byly dražší, jste učinila tuto objednávku na eshopu na poptávaných 6 kusů s vědomím předchozí komunikace, kdy jste doufala, jak nás tím převezete. Následně jsme vám pouze oznámili to stejné, co v předchozí komunikaci, že za tuto cenu vám dokážeme poskytnout pouze jeden kus.
Takové situace nejsou na eshopech nijak neobvyklé a podobná komunikace je opravdu nečekaná, zejména s přihlédnutím k několika předchozím objednávkám jak přes eshop, tak přes email mezi dvěma podnikatelskými subjekty.
Vaník -
Stále čekám a nevím ,kdy bude objednávka vyřízena.
- Obchod deklaroval zboží na skladě a ono tam nebylo prý přijde za 14 dnů Uvidíme ?
Zboží nedorazilo, informace o dodání žádná.....
Před týdnem jsem objednal a doposud jsem nedostal ani možnost zaplatit fakturu natož zboží samotné.
- Nevím, zboží nebylo dodané
- Zboží označené skladem v e-shopu nebylo dle informací obchodu k dipozici
Inzerovane zbozi nebylo na sklade, objednavka byla obchodem zrusena a alteranativni doporuceny produkt nedorazil.
- zbozi vubec neposlaly a nikdo nekomunikuje
asi maj dovolenou
Od objednání žádná odpověď
- Žádná
- Po týdnu od vytvoření objednávky žádná komunikace
- Chtěl jsem kontaktovat nejdřív prodejce, abych se zeptal jak je to s mojí objednávkou. Bohužel jsem nikde nenašel mailovou adresu, takže nevím co se stalo.
- Ještě, že jsem zvolil platbu až po doručení formou dobírky
Bohužel jak jsem napsal výše, od vytvoření objednávky, žádná informace proč ještě nebylo zboží odesláno. Pokud se situace změní, rád hodnocení opravím.
- Bohužel to byl jediný obchod se zbožím, které jsem potřeboval.
- Jediná taxa za dopravu, ať je zboží za 5 korun nebo za 10 tisíc...
- Neochota cokoliv pro zákazníka udělat.
Objednal jsem si zboží, které jsem nemohl nikde sehnat v hodnotě 64 Kč s dopravou za 120 Kč. Budiž. Ihned zaplaceno, ihned zpráva o nachystání zboží a odeslání - posud vše OK.
Problém byl v tom, že jsem chtěl dodat na jinou adresu než fakturační. Vše bylo vyplněno v pořádku - potvrdil mi to během telefonátu zástupce obchodu. Přepravní společnost se mi však snažila dodat zboží na fakturační adresu. Během telefonátu do e-shopu mi jejich zástupce sdělil, že přepravce kontaktovat nebude, že si to mám zařídit sám... Přičemž je nad míru jasné, že chyba se stala na straně obchodu nebo u přepravce nebo v komunikaci mezi nimi.
No, zboží s dopravou za 120 Kč jsem po dvou dnech telefonování s dopravcem přeci jen dostal, takže vše dobře dopadlo. Jen mě fascinuje neochota zástupce obchodu. Asi to bylo tím, že jsem vše zaplatil dopředu... -
vše
- Žádná.
- Zboží je ZMETEK.
- Nepoužitelné.
Nechci posílat zpět, pokud by reagoval srovnatelně s kvalitou dodaného zboží, přišel bych ještě o poštovné. Nehoráznost.
Objednane zbozi neprislo, komunikace zadna, penize zaplaceny a nevraceny.
Reakce obchodu DoVa-VANÍK
Zboží je stále skladem , pokud jste zaplatil zálohovou fakturu tak by odešlo.
Obvinění ,že jsme Vám nevrátily peníze je odvážné, hlavně když jste o vrácení sumy ani nepožádal a ani jste s námi nekomunikoval ,že jste zaplatil a zboží nedorazilo. Nepředpokládáme , že nám pošlete peníze a pak je nechcete zpět pokud by se obchod neuskutečnil. -
- informace o aktuálním stavu
Protože objednávku zrušil obchod, není dost podkladů pro důkladnější ohodnocení
Od objednávky se už přes týden nic neděje
- Zboží nemáte
Od potvrzení objednávky,žádná komunikace