• Nelze se telefonicky spojit s obchodem, po dlouhém čekání mi bylo sděleno, že zboží není a že se obchod omlouvá.

• 9.7.2019 jsem objednal palcové imbusové klíče,doposud mi nedorazily a 20.7.2019 se mě ptáte jak jsem spokojen?to jako vážně?zavřete to,nepodnikejte když to neumíte a máte v tom bordel,jenom lidem znepříjemňujete život.tož asi tak

Zboží nedorazilo,obchod nereaguje.

Po 10 dnech mi na dotaz co je se zbožím na které čekám oznámili,
    že zboží již od dodavatele nedostanou.

• nejasny popis v E SHOP arogance při reklamaci ,bez následného řešení

nedoporučuji prosím vyhněte se této společnosti

Reakce obchodu DoVa-VANÍK

u varianty zboží bylo výslovně napsáno(na základě předchozích zkušeností) (jen servisní sada(náhradní...)) za cenu cca 600,-. Přístroj stojí cca 6 000,- a je ve výběru variant hned vedle servisní sady.
    Nakupoval jste na firmu, takže ze zákona nemáte automaticky nárok na vrácení zdarma do 14 dnů. U opodstatněných důvodů, například jako je tento umožňujeme i firmám vrátit zboží.
    DoVa-VANÍK

Zbozi nedorazilo a to v dobe objednavky byl jeho stav - skladem. Po dvou tydnech zadne info a zbozi nikde.

• Mají zboží za dobrou cenu
    • ale to je k ničemu, pokud ho nedoručí na dobírku
    • a nekomunikují do té doby, než někdo napíše negativní recenzi

• Rychlá komunikace
    • Zboží nedorazilo, takže komunikace i když rychlá,tak zbytečná

• Nekomunikují

• Zboží nepřišlo a nikdo z obchodu nenapsal ani čárku.

Přesto že v e- shopu bylo zboží uvedeno jako skladem a po provedení objednávky jsem dostal odpověď, že si jej mohu přijet vyzvednout, zboží nebylo "k nalezení". Takže zbytečná cesta pro nic!

Zatím nehodnotím. Zboží jsem ještě neobdržel. Pouze automatické oznámení o doručení objednávky.

zboží jsem objednávala 9.11. a žádala jsem zálohovou fakturu (nakupuji na organizaci). Faktura mi nedorazila ani po dvojím připomenutí, nikdo se mnou nekomunikuje.

• zboží nedoručili ani nekomunikují

v e-shopu zboží skladem, druhý den po objednání mi přišel email, že zboží je momentálně nedostupné.

Zboží je objednané více jak 14 dní a zboží zatím nedorazila a nikdo ani nedal vědět v jakem stavu objednávka je

• asi cena
    • vše skladem (přes týden trvá než seženou zboží)
    • nepřišlo vše co jsem obědnal, ale aspoň to nechtěli zaplatit
    • přes mail nekomunikují, po telefonu se přiznali že ještě po týdnu od obědnávky schánějí zboží co je "SKLADEM"

objednávku sice potvrdili,nicméně ani po 12 dnech od nich nemám žádné zprávy,kdy zboží dostanu a jestli vůbec

• Zboží je nepoužitelné

Reakce obchodu DoVa-VANÍK

Vámi zakoupený klíč je vyráběn podle norem k odpovídajícím normovaným maticím . Jedná se o seriovou výrobu světového značkového výrobce nářadí . Pokud by tedy výrobek nebyl funkční -nebyl by ani v nabídce výrobce.

Vadný výrobek,nepoužitelný

Reakce obchodu DoVa-VANÍK

Vážený zákazníku - pokud si profesionální firma -instalatérská - objedná nejlevnější řezáček trubek , těžko asi očekávat jeho profesionální použití. Řezáků se prodá desítky k sadám na pertlování trubek pro domácí použití a zákazníci jsou spokojeni. Jen NEJHORŠÍ náhradní kolečka k profi řezačkám stojí min 3x tolik co celá dodaná řezačka