- Nejdříve mi napíšou že zboží je na cestě a pak údajně ho vůbec nemají. Srandu si můžou dělat z někoho jiného. Nespokojený zákazník. Naschle!
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom Vás ujistili, že jsme celou situaci vysvětlili v e-mailu, včetně důvodu, proč jste obdrželi notifikaci o odeslané objednávce. Omlouváme se za vzniklé komplikace. Bohužel, v období výprodejů se může stát, že se některé výrobky rychle vyprodají, což může způsobit nejasnosti v našem systému.
Velice si vážíme Vašeho pochopení a omlouváme se za případné nepříjemnosti. -
žádná komunikace, žádný spoleh, pouhé vymlouvání se, proč zboží ještě nebylo odesláno
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom objasnili, že na každou Vaši otázku jsme reagovali a vždy jsme vysvětlili aktuální stav Vaší zásilky. Bohužel, z důvodu svátků je logistika pomalejší, což mohlo ovlivnit dobu doručení.
Je nám líto, že jste měl pocit nedostatečné komunikace. Naším cílem je vždy poskytnout co nejlepší zákaznický servis a zajistit, aby byly všechny objednávky doručeny v co nejkratším možném čase. Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za Vaše pochopení. -
Zatím mi nic nepřišlo, tak těžko hodnotit. Ale v dnešní době, kdy máte od několika eShopů zboží obratem doručené je to zatím negativní zkušenost. Příště objednám jinde.
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Rádi bychom vysvětlili, že během svátečního období je logistika bohužel pomalejší, což může způsobit zpoždění při doručování objednávek.
Přesto se snažíme dodržet stanovenou dobu doručení, která je u daného produktu do 7 pracovních dnů. Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za Vaše pochopení. -
- Dodnes nemám zboží
Snad veškeré zdržení je dáno státními svátky
Reakce obchodu doopshop.cz
Všechny tři objednané položky přišly v již otevřeném balení, kam bylo zboží jen naházeno zpátky. Kryt na tablet neodpovídal tomu, co jsem objednala (byl jen od stejné značky).
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že jste obdržela zboží v nevyhovujícím stavu. Jsme překvapeni popisem situace, a proto bychom ji rádi prověřili. Prosíme Vás, abyste nás kontaktovala na náš zákaznický servis, kde situaci podrobněji probereme a najdeme společné řešení, které Vás uspokojí.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a rádi bychom udělali vše pro to, aby se situace vyřešila k Vaší plné spokojenosti.
Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení. S pozdravem, Michal. -
Jedna z mála katastrofálních zkušeností. Čekání na zboží neskutečně dlouhé přesto, že bylo uváděno jako skladem. Po doručení přišel naprostý šunt, evidentně PL , protože na Čínu to bylo zase krátké. Prezentován byl fotografií originální výrobek GoPro. E-shop nedoporučuji a v životě se na něj neobrátím. Zboží jsem vrátil, čekám na vrácení peněz. Snad bude rychlejší než dodání zboží. Obyčejný překupník laciného zboží nulové kvality.
Reakce obchodu doopshop.cz
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu, i když nás velmi mrzí, že jste s nákupem neměl/a dobrou zkušenost. Rádi bychom však upřesnili několik informací. U výrobku bylo uvedeno dodání do 7 dnů, bohužel došlo k neočekávanému zpoždění kvůli nepříznivému počasí, které zpomalilo náš logistický proces. Omlouváme se za nepříjemnosti, které Vám to způsobilo.
Rádi bychom také objasnili, že nikde na naší stránce neuvádíme, že prodáváme produkty značky GoPro. Všechny naše produkty jsou jasně označeny svým názvem a značkou v popisu a pocházejí výhradně od evropských distributorů.
Pokud nejste s produktem spokojen/a, samozřejmě jej můžete vrátit a my Vám co nejrychleji vrátíme peníze. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a budeme se snažit o lepší zkušenost v budoucnu.
S pozdravem, Michal. -
Objednala jsem si sklo na hodinky a přišlo mi sklo na foťák na Iphone :-(
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vždy je naším cílem poskytnout skvělý zákaznický zážitek.
Omlouváme se za logistickou chybu. Zboží můžete samozřejmě bezplatně vrátit :-) Rádi vám s tímto procesem pomůžeme.
Pokud se pro nás opět rozhodnete, budeme se těšit na Váš další nákup :-)
S pozdravem, Michal. -
Obchod mně poslal jiné zboží něž jsem objednával, a faktura my nepřišla na email.
Reakce obchodu doopshop.cz
Nevidíme žádný způsob kontaktu od vás, který by naznačoval nesrovnalost s dodaným zbožím.
Rádi Vaši situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti - stačí nás kontaktovat :-)
Faktura je odeslána automaticky e-mailem po doručení zásilky. V systému jsem zařídil její opětovné přeposlání.
S pozdravem, Michal. -
Zboží ok, cena ok, ale expedováno až třetí pracovní den po objednání, to je na dnešní dobu jednoduše pozdě
Reakce obchodu doopshop.cz
U objednaného produktu bylo dodání do 7 dnů.
Pokud se pro nás opět rozhodnete, budeme se těšit na Váš další nákup :-)
S pozdravem, Michal. -
- Předkupní s aliexpress špatná kvalita řemínku.
Reakce obchodu doopshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi. Naším cílem je vždy poskytovat skvělé zkušenosti zákazníkům.
Vámi zakoupený výrobek je od značky dodávané evropským dodavatelem. Pokud výrobek nesplnil Vaše očekávání, můžete se na nás obrátit s žádostí o vrácení.
Pokud si nás opět vyberete, budeme se těšit na Váš další nákup :-)
- Slevy na nákup
- Dodací lhůta
Pokud na zásilku vysloveně nespěcháte tak asi OK.
Jinak si to raději objednejte u ufona.Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za hodnocení. Mrzí nás, že nejste spokojeni s doručovací lhůtou. Vaše objednávka byla odeslána na 4. pracovní den ode dne jejího vytvoření. Děláme vše pro to, aby každá objednávka byla odeslána co nejdříve.
- super nízké ceny
- dobrý sortiment toho co jsem hledal
- na "český" .cz eshop šíleně dlouhé doručení 7dní! posléze zjistíte že eshop je ve skutečnosti slovenský a zboží je také posíláno ze slovenska
- dismisivní podpora spotřebitele, nechtěl bych zde řešit reklamaci
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Všechny objednávky do všech zemí odesíláme v rozmezí 1-7 pracovních dnů. Reklamace se vyřizují zákonem daným standardním postupem a navíc veškeré reklamace i vrácení zboží do 14 dnů naši zákazníci odesílají zpět zdarma.
- doba odeslání
Peníze měli na účtu hned, zároveň jsem je požádala o rychlejší odeslání, z důvodu stěhování, ale záměrně poslali zboží až v den našeho stěhování tedy 5 dní poté co měli peníze na účtu. Údajně odolný kryt je tak laciný plast s rádoby ochranou na displej
Reakce obchodu doopshop.cz
mrzí nás, že jste s naším obchodem nespokojeni. Vaši objednávku jsme záměrně neodeslali v den Vašeho stěhování, snažili jsme se ji urychlit, nicméně v tomto předvánočním období a vysokém objemu objednávek nebylo možné Vaši objednávku odeslat ve Vámi zvoleném termínu. Všechny objednávky odesíláme do 1-7 pracovních dnů, což je uvedeno i na našich webových stránkách.
Jsme však rádi, že i přes komplikace vám byla vaše objednávka v pořádku doručena.
Budeme se těšit na váš další nákup. S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
- Špatná komunikace s obchodem.
Reakce obchodu doopshop.cz
nemáme od Vás přijatou zprávu ani telefonát, prosím kontaktujte nás na hello@doopshop.cz, abychom mohli vyřešit problém. Pokud jste náhodou neobdržel oznámení, mohlo dojít ke špatné e-mailové adrese nebo to spadlo to SPAMu.
- Přehledný eshop
- Délka odeslání objednávky
Reakce obchodu doopshop.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás Vaše spokojenost. Mrzí nás Vaše nespokojenost s dodací lhůtou, pracujeme na promptnějším vyřízení objednávek.
Budeme se těšit na váš další nákup. S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
Obchod patrne neni spatny,ale jeho prepravni partner je neschopny.
Reakce obchodu doopshop.cz
děkujeme za hodnocení. Velmi nás mrzí, že kvůli přepravci hodnotíte i náš obchod negativně. Doufáme, že v budoucnu budete mít s každou službou pozitivní zkušenosti.
Budeme se těšit na váš další nákup. S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
Dodaní obalu skldem trvalo přes týden. Při komunikaci po telefonu zmatené informace o nutném posunutí odeslání zboží kvůli chBě skladu a v rámci telefonátu rmail z jiného oddělení o odeslání. V rámvi telefonátu jsem poprosil o zrušení objednávký, která zrušena nebyla a byla doručena. Obchod pro chaotičnost a dlouhou dobu dodání nedoporučuji.
Reakce obchodu doopshop.cz
velmi nás mrzí Vaše špatná zkušenost a všechny způsobené nepříjemnosti. Na zákaznickém servisu máme nové členy týmu v zaučení, děkujeme Vám za trpělivost. Objednávka Vám byla odeslána navzdory zrušení z důvodu, že systém nestihl včas zareagovat na změnu.
Doufáme, že i přes prvotní dojem dáte našemu obchodu druhou šanci.
S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
Vyrobok nefunguje a ani nemam cesky navod na obsluhu.
Reakce obchodu doopshop.cz
jsme rádi, že jste nás s problémem kontaktovali prostřednictvím e-malu, bude to vyřešeno k Vaší spokojenosti. V případě, že výrobek neobsahuje český manuál, stačí nás kontaktovat a zajistíme jej.
S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
- Dlouhá dodací lhůta cca 5 dnů.
Obdržel jsem krycí sklo na hodinky. Bylo výrazně menší, než bylo pro tento typ potřebné.
Reakce obchodu doopshop.cz
rádi bychom Váš problém vyřešili k Vaší spokojenosti, avšak neevidujeme od Vás žádnou zprávu či telefonát, že produkt nesedí.
Prosím kontaktujte nás na hello@doopshop.cz
S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- ) -
- Obchod informoval,že zboží dorazí pozdeji
Dodaci doba
Reakce obchodu doopshop.cz
mrzí nás delší dodací doba, která vznikla z důvodu velkého počtu přijatých objednávek. Vaši objednávku jsme odeslali v rámci slibované lhůty 1-7 pracovních dní.
Budeme se těšit na váš další nákup. S pozdravem, za tým Doopshop - Nika. :- )