Zakázka byla vyřízena rychle a bez vady.
Vše ok
- Cena,rychlost doruceni
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena s rychlostí dodání i s cenou Vámi vybraného produktu. Děkujeme za zpětnou vazbu :-)
Tým dokose.cz -
- Rychlé dodání, vstřícnost, ochota.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena s rychlostí dodání i s přístupem našeho týmu. Díky takovým reakcím víme, že se v péči o zákazníka ubíráme správným směrem.
Kvalitní výrobky, rychlá komunikace
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena s kvalitou našich výrobků i s rychlou komunikací.
Díky takovým reakcím víme, že jdeme správnou cestou.
Alena za tým dokose.cz -
Celkově spokojená. Vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši hezkou recenzi. Jsme rádi, že celý nákup proběhl k Vaší spokojenosti. Díky takovým reakcím víme, že se že se naše snaha dělat naší práci dobře vyplácí :-)
- Rychlé doručení.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi na náš internetový obchod. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaše další nákupy!
S pozdravem a přáním krásného dne,
Alena za tým dokose.cz -
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená. Díky takovým reakcím víme, že svou práci děláme dobře.
Tým dokose.cz -
- Vše dorazilo v pořádku. Rychle dodání.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla s rychlostí dodání i celým nákupem u nás spokojená. Díky takovým reakcím víme, že svou práci děláme dobře.
Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu v našem e-shopu dokose.cz .
Tým dokose.cz -
Komunikace s obchodem vpořádku, zboží vzorně chráněno proti poškození ve dvou obalech. Objednávka uzavřena ráno, druhý den odpoledne dovezeno na adresu! Popis výrobku odpovídá skutečnosti, navíc ještě předčil očekávání. Zboží kvalitní, krásná barva, designovaný kousek. NAPROSTO SPOKOJENÝ OBCHOD = S RADOSTÍ DOPORUČUJI.
Reakce obchodu Dokose.cz
moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste s nákupem u nás tak spokojená. Je skvělé slyšet, že jsme splnili vaše očekávání, a to nejen v oblasti komunikace, ale i v kvalitě a zabezpečení zboží během dopravy. Vaše pozitivní slova nás motivují k ještě lepší práci. Pokud budete potřebovat cokoliv dalšího, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na váš příští nákup a ještě jednou děkujeme za doporučení!
S pozdravem,
Alena -
Spokojenost po všech stránkách, není co dodat.
Reakce obchodu Dokose.cz
moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený se službami našeho e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete mít někdy jakékoli dotazy nebo se na nás budete chtít obrátit, jsme tu pro vás!
S pozdravem,
Alena -
- telefonické konzultace k výrobku
- možnost objednání po telefonu
- možnost platby i běžným bankovním převodem
- velmi lidský osobní přístup k zákazníkovi
Reakce obchodu Dokose.cz
jsme opravdu rádi za Vaše krásné a podrobné hodnocení! Je pro nás velmi cenné, že oceňujete náš osobní přístup, možnost telefonických konzultací i flexibilitu při objednávání a platbě. Snažíme se totiž, aby nakupování u nás bylo nejen pohodlné, ale i skutečně lidské.
Vaše zpětná vazba nás utvrzuje v tom, že osobní přístup k zákazníkům má stále své nezastupitelné místo i v dnešním digitálním světě.
- Vše bylo super.
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za tak krásné hodnocení ! Jsme opravdu rádi, že jste byla spokojena jak s naším přístupem, tak s rychlostí dodání. Vaše pochvala nás velmi těší a motivuje nás k další práci.
- Od objednávky k dodání krátká doba. Super
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za krásné hodnocení a doporučení! Jsme opravdu rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání. Vaše pochvala nás velmi těší a motivuje nás k tomu, abychom i nadále poskytovali stejně kvalitní služby.
Velká spokojenost .
Mohu jen doporučit ,příjemné jednání a rychlé dodání za mne na 1****Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme Vám za tak krásné hodnocení a doporučení! Jsme opravdu rádi, že jste byla spokojena jak s naším přístupem, tak s rychlostí dodání. Vaše pochvala nás velmi těší a motivuje nás k tomu, abychom i nadále poskytovali stejně kvalitní služby.
- Vše bylo OK.
Reakce obchodu Dokose.cz
moc děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená a že vše proběhlo v pořádku. Pokud byste měla jakékoli další dotazy nebo potřebovala pomoc s dalším nákupen, dejte nám vědět. Rádi vám pomůžeme!
Hezký den,
Za tým dokose.cz Alena -
- Super rychlost
Super komunikace a rychlost dodání.
Reakce obchodu Dokose.cz
jsme velmi rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání Vaší objednávky. Vždy nás velmi potěší, pokud je náš zákazník spokojen
s našimi službami a dodaným zbožím.
Děkujeme :-)
Za tým dokose.cz
- rychlost cena
Reakce obchodu Dokose.cz
velice si vážíme Vaší pozitivní recenze našeho e-shopu. Jsme vždy velmi rádi a vážíme si toho, pokud jsou naši zákazníci spokojeni s našimi službami a objednaným zbožím.
Za tým dokose.cz
- rychlost dodání
doporučuji nakupovat
Reakce obchodu Dokose.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání objednaného zboží. Vždy nás velmi potěší,
když jsou naši zákaznici spokojeni.
Za tým dokose. cz