Objednávka již druhý týden ve stavu "vyřizuje se". Obchod neinformuje, komentáře zákazníka ignoruje.
- Ten koš má výrobní vadu. Už v nezatíženém stavu škrtá dno košů o lišty kterými se koš přidělává do skříňky. Je to šmejd.
objednala jsem v pátek, psali že zboží poslali a bude v uterý na zasilkovně, ve čtvrtek jsem jim psala email, jak to se zbožím vypadá,protože v zásilkovně do té doby nic, žádná odpověď, jen večer přišla zpráva ze zásilkovny, že přebrali zboží od obchodu...takže asi na nás zapomněli :-(
- Zboží stále nedorazilo
Zboží stále nemám, i když už před týdnem psali, že ho mají připravené
- Zatím nemám co hodnotit, neboť do dnešního dne mi zásilka nebyla doručena.
rada bych vas pochvalila ,ale nemán za co ani po 11 dnech mi zboži nedorazilo a ani žádná zprava proč
Bylo zjištěno, že výrobek je vadný, nestojí pevně na podlaze. Jedna noha je o 15 cm vyšší než druhá.
- Za ty peníze je to drahé. Věšáky drží akorát na hladkém povchu. Už bych si to v životě nekoupil a nikomu to nedoporučuji kupovat.
Odpadkoví koš za 4600 Kč příšel na celem levém boku promáčklí. Nevím čí jeto chyba jestli obchodu nebo dopravce.
zboží jsem reklamovala dávkovače ukapávaly bylo mi vyměněno ,ale závada byla znovu. Dávkovače opět prokapávaly. Volala jsem a chtěla jsem odstoupit od kupní smlouvy /bylo mi neochotně vyhověno a pán asi zapomněl, že než položí telefon je jeho komentář pořád slyšet/ .
- rychlé zaslání
Objednaná kuchyňská závěsná tyč s 8 háčky za cca 738 Kč i s dopravou. Měla by držet na dvou samolepkách, bez nutností vrtání, což absolutně nesplnila, neunese ani sama sebe, natož zavěšené předměty. Navíc jeden ze dvou úchytů je zcela křivě navařen a ještě tak ničemně, že narovnání by jistě nevydržel. Kvalita horší než z tržnice. Velké zklamání.
Již je to 11 dnů od objednávky a uhrazení objednávky, která dosud nedorazila ani jakékoliv avízo. Velmi neseriózní jednání a přístup!!!
Reakce obchodu Dokose.cz
Dobr ýden, paní Vodičková. Děkujeme za Vaši objendávku. Bohužel však neproběhla platba přes platební bránu a platba nebyla připsána na náš učet. O tom Vás kolegyně informovala 19.3.2020 emailem. Platbu na náš bankovní učet jsme od Vás obdrželi až 1.4. a 2.4. již byla expedována. Věřím, že Vám již zboží v pořádku dorazilo a o neseriózním jednání nemůže být tedy řeč.
Děkuji a přeji hezký den, Michal Roškot -
- Popis produktu neodpovídá skutečnosti, pedálový odpadkový koš je popsán na stlačený vzduch, ale prodejce dodal jen mechanický na táhlo.
Objednala jsem 4 ks, byly doručeny pouze 2 ks.
- Zboží ani po 12ti dnech nedorazilo
Již je to více než týden od objednání. Nemám žádné informace ani zboží. Takto si nepředstavuji seriózní eshop moderní doby.
- Rychlé dodání zboží
- Nekvalitní sáčky na praní jemného prádla
Zipy u sáčku na jemné prádlo se v pračce při praní otevřou, protože jsou metrážové a nemají zarážku. Sáček se po druhém praní rozpadl ve švu....
Toto zboží nedoporučuji! -
- Původně dobrá cena a zboží skladem. Možnost osobního odběru
- Bohužel skladem požadovaný počet nebyl.. Termín dodání tři týdny. Požadavek z mé strany na podobné zboží..bohužel zasláno úplně něco jiného.
Vím, že příště si radši příplatím ale koupím něco lepšího...
- nepravdivé rozměry výrobku
- chaos
- leva ruka nevi co dela prava
4.4 jsem obednal zbozi telefonicky bylo slibeno ze 5-6 je u me doma 11.4 prisel meil ze zbozi neni skladem 19.4 zbozi naskladneno tak jsem ho zaplatil a dnes 20.4 mi posta dorucuje balik ktery dojde 23.4 s dobirkou takze zbozi zase nebudu mit protoze ho mam platit 2x ? sem zvedavej jak a kdy se to doresi ale nervy + smrad ze smeti kere tu mam bych nikomu nepral