- Dobré ceny, velký výběr
To lupení mohlo by být hustší a trošičku větší ale jinak jsem spokojená.
Hm jaká je zkušenost s obchodem podrobněji?
No zatím přece na jedničku.. a to je myslím hodně podrobně a vystihuje to vše i když uznávám, že docela krátce.
Přijměte mé díky za dodání perfektního zboží od Vás DISCOkatalog.cz -
- skvělá komunikace!
- rychlá doba dodání
Dobra komunikace
- Skvělá komunikace
- Rychlá dodávka
- Perfektní zabalení zásilky
Rychlé vyřízení, informační maily o stavu objednávky, skvěle zabaleno (naprosto dokonale z hlediska bezpečnosti, aby se zboží nezničilo).
Rychlá a konkrétní komunikace a to jak cestou emailu tak i mobilním telefonem.
- Zboží nebylo kompletní. Protože se jednalo o set a nebyla zásilka kompletní. Nebyl dodán case, který nebyl momentálně na skladě. Takže doufám že v brzké době dojde. Jak přislíbili pracovníci odbytu.
Reakce obchodu DISCOkatalog.cz
Dobrý den, poslední informaci od nás, že case obdržíte později, jste odsouhlasil. Dnes zboží dle domluvy odchází!
zbozi jsem objednal a doposud nic nedorazilo...Kdyz jsem firmu mailem kontaktoval, slibovali, ze do 2dnu to mam. je to skoro tyden a porad nic. Jiz nikdy od nich objednavat nebudu. Jeste, ze jsem neplatil predem !!!
Reakce obchodu DISCOkatalog.cz
Dobrý den, zboží máme, ale nepodařilo se nám s Vámi už jakkoli spojit!
- má dobré zboží
- perfektní komunikace
- nevím o žádných
Super
- Cena,skladem
Ok
- Jen tak v obchodě tyhle produkty nenajdu.
- Není zde možnost zboží poslat poštou. Měla jsem malý balíček bez křehkých věcí, nebyl by problém.
Krásné a velmi realistické umělé květiny. Neváhejte a kupte si to co se vám líbí. Každá návštěva po vás bude žadonit info čím ty kytky hnojíte, než si šáhnou a zjistí, že je to umělý.
- dobré ceny a výše poštovného
- k negativnimu hodnocení nemám důvod
bezproblémový obchod
Když sem si objednala produkt a dala si odberove misto.Cekala jsem asi 2 tydny a stale nic ,zadna odezva,tak jsem volala co se deje s mym balikem a rekli mi že se jim nevyplati takovy balik posilat ze by na tom nevydelali..V tom pripade nechapu proc to maji na svych strankach na prodej ..Tak jsem se zasmala a zrusila objednavku
Reakce obchodu DISCOkatalog.cz
Je nám líto, že v tomto případě došlo k nedorozumění. Odběrová místa našeho e-shopu jsou zároveň naši obchodní partneři, kteří nabízejí prodej našeho zboží i ve svých kamenných prodejnách. Zboží jsme zákaznici obratem odeslali do odběrového místa, kde si ho mohla vyzvednou a zaplatit. Chápeme, že zákazníky nezajímá jakou formou, s jakou provizí nebo s jakým ziskem zboží obchodujeme a převážíme na odběrová místa. V tomto případě by prodej řešilo přímo odběrové místo, které zboží mělo k dispozici. Zrušení objednávky respektujeme a za špatnou komunikaci se omlouváme.
- na vas obchod a na lidi je perfektni spolech tak jak reknou tak to dodrži.
- źadne
je to perfektni nakupujici nebudou zlamani.
- Zaplacene zbozi bylo zaslano az po urgenci.
- Vyrobek nema cesky navod.
- Prodejce neodpovedel na muj dotaz mailem.
Velmi spatny dojem.
Reakce obchodu DISCOkatalog.cz
V rámci produktové nabídky našeho e-shopu zatím bohužel nedisponujeme skladovou dispozicí u všech nabízených položek. V tomto případě jsme zboží museli nejprve objednat u dodavatele a po naskladnění jsme odesílali zakázku týden od přijetí objednávky. Zákazníka jsme se snažili kontaktovat a o termínu dodání zboží informovat telefonicky až po zaplacení (zvolil způsob platby převodem na bankovní účet). České návody u většiny zboží nejsou přiloženy (pouze originální manuály od výrobce většinou v anglickém a německém jazyce). V rámci automatického emailu při expedici objednávky však odesíláme daňový doklad k zakázce, odkaz na sledování balíku a odkaz ke stažení českého návodu. Přesto se do budoucna pokusíme ještě vylepšit své služby i komunikaci se zákazníky.
- Super ceny, příjemná komunikace, rychlost dodání!
Vše v pohodě! Doporučuji!