- Nejde platit obyčejným převodem, platby kartou, přes sprostředkovatele a jiným způsobem není můj koníček, navíc každý zákazník nemá chytrý telefon.
- Velmi rychlé dodání,
- chybí mi platba převodem. Ne všichni mají chytré telefony, a ne všichní chtějí platit kartou
- přehledné stránky, dobré ceny, rychlé dodání
- Kvalitní zboží za přijatelné ceny, komunikativní obchod, perfektně zabalené zboží, rychlé dodání
Rychlost dodání, dobrá cena, kvalitní tapety
- Rychlost dodání.
Zatím jsem objednávala jen jednou, ale vše proběhlo v pořádku... Tapeta je krásná nýbrž samolepicí až tolik není, musela jsem ji pomoct oboustrannou lepenkou :D
skvělé, rychlé dodání.
Krásná tapeta, dobrá cena,dobrá komunikace obchodu
Skvělá práce,rychlost a kvalita.
Mnou vybrané tapety se již nevyrábí, proto jsem si vybrala jiné, obchod reagoval perfektně a vše bylo v pořádku.
- doručeno až na místo
Bleskové dodání,komunikace,skvěle zabaleno...objednal jsem si "pouze" 1 m tapety,takže nic moc kšeft,přesto super přístup.Další zboží objednávám u této firmy.Velká spokojenost.
Zatím skvěle jenom doufám že se to po čase ta samolepící tapeta neodlepí
Vše bylo O.K.
- Kvalita a rychlost !
Můj první nákup a jsem spokojená jak s výrobek tak rychlostí dodani
- rychlost