Velký výběr tapet a folií a dobrá cena.

• Super rychlé dodání

• Rychlé dodání

Velký výběr za dobré ceny a rychlé vyřízení objednávky. Skvělý obchod.

Vše proběhlo v pořádku

Paráda

• přehledný, snadný výběr

Vše v pořádku, doporučuji.

Po zkušenosti se zakoupením zboží u této firmy absolutně NEDOPORUČUJI. Doslova vám přijde jiný vzor, než jaký prezentují na svých stránkách.

Tapety jsme potřebovali mít doručené a nalepit jej včas, v rámci volna z práce. To, co nám dorazilo, byl naprosto odlišný vzor tapet, než jaké inzeruje tento obchod na stránkách.
    Čekat obvyklý měsíc na vyřízení reklamace či zaobírat se lepením na Štědrý den (kdyby si firma pospíšila), pochopitelně nemělo význam. Se zaslaným vzorem nezbylo než se smířit, pořád lepší, než vítat návštěvy o svátcích do rozlepené domácnosti. Což pochopí každý, kdo má podobnou zkušenost s nespolehlivými online obchody.

Vše TOP
    Kvalita, rychlost dodání

Velká spokojenost všechno bylo ok.

Spolehlivý obchod

Velké plus výběru zboží i rychlosti dodání !

• Velký výběr, doručení rychlé.

V pořádku...

• Rychlé dodání
    • Tapety jsou luxusní

• Kvalitní tapety
    • Zadna

Objednáno,posláno a musím napsat velmi kvalitní tapety i dáreček ,velká spokojenost .

Rychlé jednání, rychlé dodání, možnost nákupu na fakturu.

• Tzv samolepící folie je obyčejná tenká papírová samolepka. Nic víc. K renovaci nevhodná.
    • Chybí měřítko u fotek

Reakce obchodu dimex-tapety.cz

Dobrý den paní Veselá,

mrzí nás, že jste nebyla se samolepicí fólií v imitaci mramoru spokojená.

Ubezpečujeme Vás, že se nejedná v žádném případě o papírovou samolepku. Toto tvrzení jsme Vám řádně doložili platným certifikátem přímo od výrobce. Papírový je pouze spodní silikonový papír, který slouží pouze k ochraně lepidla před vyschnutím.

Tloušťku fólie 0,10 mm (100 mikronů) uvádíme v detailu karty společně i s dalšími technickými údaji. Opravdu si neumíme vysvětlit, v čem samolepicí fólie nesplnila Vaše očekávání. Máme v nabídce i hrubší fólie s povrchovou laminací (0,21 mm), ale ty jsou dostupné pouze v dekorech dřeva a betonu - v případě zájmu Vám velmi rádi zašleme bezplatně vzorky ;).

Vřele Vám doporučujeme využít naší služby bezplatného zaslání až 5 kusů vzorků tapet či fólií. S jejich pomocí se nám výrazně daří eliminovat riziko jakýchkoli barevných či kvalitativních odchylek od představ klientů.

Věříme, že nám do budoucna zachováte svou přízeň a vyzkoušíte třeba i zmíněnou bezplatnou službu zaslání vzorků.

S pozdravem a přáním krásného prožití Vánoc
    zákaznický servis DIMEX

S obchodem jsem spokojena, objednávka byla vyřízena rychle, hezky zabalena.
    Obchod můžu vřele doporučit