Rychlost dodání zboží.
Rychlé dodání, kvalitní výrobky, příjemné prodavačky na výdejním místě.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za reakci a za pochvalu, moc si toho vážíme. Zdraví Kamila z Detskeboty.cz
- Rychlé dodání. Vstřícné jednání.
- neznám
Mega rychle dodání! Od objednání do ruky to trvalo asi 25 hodin. Tleskám
Rychlé doručení, komunikace bez problémů
rychlé dodání, kvalitní zboží
Vstřícní
Úplná spokojenost a byla jsem překvapena rychlostí, jakou byla zpracována má objednávka a doručena do 2dnů od objednání.
- Vstřícná a mila obsluha, která dobre poradi s nákupem, věrnostní program s možnosti 20% slevy na nákup.
- Možnost objednat si boty k vyzkoušení na prodejnu
- Super vyber
- Super ceny
- Rychlost dodani
- Zakaznicky servis - komunikace
Myslim si, ze rychlost vyrizeni a doruceni objednavky mluvi za vse. V jeden den objednano, expedovano a na druhy den uz jsme mohli behat ve snehu :) prijemnym bonusem bylo, ze boticky jsem nikde levneji nenasla
- Super ceny
- Rychlé doručení
- Kvalitní zboží
- Kvalifikovaný a nápomocný personál
- Rychlé vyřízení objednávky
- Komunikace
- Delší doba dodání
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi, ano, máte pravdu, trochu nás teď před Vánoci zlobí dopravci, mají toho moc a nefungují spolehlivě ... vydržte to s námi, za chvilku zas budeme dodávat tak, jak jste u nás zvyklí . Zdraví Kamila z Detskeboty.cz
- Extra sleva k narozeninám obchodu
- Zajímavý dárek k botám zdarma
- Doručení trvalo od objednání téměř týden
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Ano, máte pravdu, tentokrát jsme se trochu zpozdili a ještě nám do toho vběhl víkend ... moc se omlouváme, standardně jsme rychlejší. Polepšíme se! Zdraví Kamila z Detskeboty.cz
Rychlost dodání, dobrá cena.
- Rychlost doručení
- Kvalitní botky
- Slevové akce
- Milé dárečky
- Ochotná obsluha
- Možnost vyzvednutí/vrácení na pobočce
Možnost vrátit na prodejně, doprava zdarma. Ceny vyšší jak u konkurence, ale zase měli požadovanou velikost. Poslali časopis a dítku drobnost .. udělalo to radost.
Objednala jsem si 6 ruznych paru bot a na miste mi pani poradila a vybrlai jsme jen jedny spravne sedici pokud by ani jedny nesedely, najde jinouvelikost typ.
- Vše v pořádku
- Rychlé odeslání