Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

• Obdrží platbu a nikdy nedoručí zboží!!!

Po "zhrnutí objednávky" do e-mailu, kde žiadajú zaslať platbu bankovým prevodom som neobdržala ani len potvrdenie platby (fakturu), alebo potvrdenie objednávky do e-mailu, skratka NIČ!!!! Telefon uvedený na stránke neexistuje, na emaily neodpovedajú. Klasický podpovodníci! Nenechajte sa oklamať! Rozhodne nedoporučujem, jedine tak doporučujem všetkým podať podnet na ČOI!

• Ceny
    • Nic nedodají

Strašný obchod, podal jsem na ně podnět na ČOI a už s nimi zahájily správní řízení tak snad dostanou přes prsty.

• nekomunikuje
    • zboží nedodáno

Dne 19.4. jsem vytvořil a uhradil objednávku za 4367 Kč. Od té doby zboží nedodáno, na email žádná reakce a telefon nezvedají.

Zatím opravdu špatná komunikace. Nedodani zboží. Žádná reakce na email ani tel.

• nemám peníze ani zboží..pan JAN ZAVŘEL nekomunikuje ..jen sbírá peníze

asi jsem mu daroval 3589 kč ,ale já chtěl zboží ..firma MOOVIT sro. ičo 11857587

Nekomunikuje

• Komunikace
  • 20 %

• Zboží alespoň nakonec přeci jen dorazí
    • Zboží skladem není skladem
    • Když jsou skladem rozbíjí se
    • Když dorazí, nemůžete je použít

Doručení objednávky dvou položek trvalo 3 týdny a bylo potřeba 2 urgencí. A když už konečně objednávka dorazila, k produktu přibalili špatný rozprašovač. Pro příště volím jiný obchod.

• Peníze v pohodě vrátily
    • Nemají pojem co mají a nemají takže zboží co bylo napsané skladem nebylo prý skladem

Dobrý den.
    Děkujeme za Vaši recenze - moc nám to pomůže ve zlepšování našich služeb. Eshop jsme nedávno převzali od bývalého majitele - mohlo se tedy stát, a v tomto případě se tak skutečně stalo, že jsme uváděli, že zboží, co máme skladem, jsme doopravdy neměli.
    Věříme, že se to už příště opakovat nebude.
    Jako omluvu jsme Vám zaslali slevový kód do emailu uvedený v objednávce.

Objednávka zboží označeného jako skladem už třetí týden zatím stále nedorazila. Na mé dvě urgence, kde je problém, že jsem cíleně objednával zboží skladem, aby bylo rychle dodáno, a že pokud nebude, tak chci raději objednávku zrušit nebo vyřadit nedostupné zboží, mi přišla dvakrát odpověď, že situaci prověří a dají vědět. Ovšem stále nic.

Reakce obchodu www.detailing-car.cz

recenze, kterou jste nám napsal, patří bývalému majiteli. Věříme, že svojí práci děláme lépe a dáte nám příležitost Vás přesvědčit.

• Objednávka a platba 5.8. 2022...do 26.9.2022 zboží nedorazilo. Nulová komunikace na e maily, telefon se nezvedá. V případě takovéto arogance vůči zákazníkovi a hraní na Mrtvého brouka zvažuji podání na ČOI.

Nedoporučuji.

Reakce obchodu www.detailing-car.cz

recenze, kterou jste nám napsal, patří pro bývalého majitele. Věříme, že svojí práci děláme lépe a dáte nám příležitost Vás přesvědčit.

• Celkem dobrá komunikace(eshop odepisuje hned)
    • Dlouhá dodací doba
    • Komunikace
    • Komplikace při vrácení peněz

Dne 29.8.2022 jsem si zde zakoupil detailingový kyblíky. Dne 31.8.2022 mi bylo řečeno, že expedice kyblíků bude až následující den. Že toho je moc. V tu chvíli jsem zrušil objednávku po telefonu(vše v naprostém pořádku a šlo to)a že peníze můžou být na účtu zpět max. do týdne. Poslal jsem sms zprávu s číslem objednávky a číslo bankovního účtu na navrácení peněz.
    Dne 12.9.2022 jsem se zeptal jestli není nějaký problém, že peníze nebyli stále navráceny. Přišla omluva a že se na to podívají. Dne 13.9.2022 v ranních hodinách zpráva “ Dobry den, dnes vyresime, omlouvam se za zpozdeni.“ . Dnes 15.9.2022 v 11:00 peníze stále nikde. Napsal jsem zprávu, že se dožaduji navrácení peněz. Kde jsem uvedl jaké obchodní podmínky porušuje a že pokud peníze nebudou do konce týdne zpět, tak podám podnět na ČOI. Přišla omluvná SMSka, a peníze byli do 2 min. na účtu. Tímto bych to celé uzavřel. Znovu zde již nenakoupím. :))

Reakce obchodu www.detailing-car.cz

• Cena, komunikace, vybral jsem si zboží, byla mi telefonicky nabídnuta akční nabídka za stejnou cenu více a lepší zboží
    • Doba dodání zboží, bylo mi doručeno až po 2 týdnech a to po dvou urgencích, prodejce však komunikoval slušně a za vzniklé zdržení se omluvil. V akční nabídce mi měl být ještě doručen přípravek na interiér, ten bohužel v balíčku nebyl.

Reakce obchodu www.detailing-car.cz

moc děkujeme za recenzi. Věříme, že po změně majitele Vaši spokojenost uspokojíme na 100 %. Budeme rádi, když nám opět svěříte důvěru :-).

• Vše super.

Nejlepší obchod, rychlost i cena.

• 100 %

• rodinný přístup, poradí kdykoliv.

Mohu vřele doporučit. Jsou dost často zavaleny,ale je to proto že mají spoustu objednávek protože mají nej ceny.

Skvělý přístup.

Opět skvělé vše. Nejlepší ceny.

• rychle dodáno, perfektní komunikace, kvalitní zboží

Rychlé dodání, kvalitní zboží

• Skvělá komunikace
  • 10 %

• Vyhrožování ze strany eshopu!

Eshop nekomunikuje ohledně storna zásilky a následně v nočních hodinách vyhrožuje po sms sankcemi, exekucemi a podobně a to ještě před vypršením lhůty k vyzvednutí. Důrazně doporučuji se vyhnout objednávákám z tohoto eshopu. Negativní recenze jsou údajně od konkurence, ale že se pan Hoření chová ke svým zákazníkům jako k dobytku, to mu zřejmě nikdo nevysvětlí.

EDIT: IČ: 05289475 MARTIN HOŘENÍ - Vy sám u sebe nepracujete? Ten eshop vlastně není Váš? :D To už si děláte srandu ne?!

Reakce obchodu www.detailing-car.cz

Je vidět že anonymní uživatel má potřebu špinit e-shop. A vulgarismy hovoří za vše.