Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- nízké ceny
- Komunikace
Nakonec všechno dobře dopadlo a věřím, že vše bude dobré. Dávám 100% aby obchod ještě dostal šanci.
Původní hodnocení: Zboží za 2200 jsem objednala 19.10.21, po týdnu jsem položila dotaz jak to s objednávkou vypadá, že stále nedorazila. 3.11. mi přišla SMS s tím, že objednávka byla chybně označená jako vyřízená. 2.12. jsem psala SMS s tím, že objednávku stále nemám - mělo být prověřeno. Dnes 7.6.22 nemám ani objednávku ani peníze. -
- dobrá cena objednávky
- komunikace žádná
- Rychlost,ochota a skvělý výběr
Cena.Poštovné.
Katastrofa,slibují každý den,zboží dorazí zítra a nic.Kdybych nezavolal,tak se ani neozvou,ale hlavně, že zboží je zaplaceno předem. Navíc slibují, že objednávku prezkoumaji, kde je chyba a zavolaji...Nic...
Vše proběhlo OK.
- Jedinečné ceny produktů
- Velký výběr produktů
- Výjimečná péče o zákazníka
Určitě zde budu nakupovat znovu.
Obchod na hovno 14.3. Jsem objednal zboží je 29.3. nic nepřišlo objednávku jsem zrušil požádál jsem o vrácení platby a odpověď žádná asi to začnu řešit s čoi
Reakce obchodu www.detailing-car.cz
Dobrý den, můžete nám napsat mail nebo dát telefon toto je asi nějaký omyl. Finance jsou již vráceny.
Kvalita zboží, ochota, komunikativnost, cena. Domluvil jsem termín doručení a vše proběhlo dle domluvy, super.
Vše v pořádku.
- Skvělá rychlost,ceny,komunikace
Reakce obchodu www.detailing-car.cz
Bylo nám potěšením a velmi rádi poradíme komukoliv.
- Nakupoval jsem už několikrát a vždy v pohodě.
Moc Vám děkujeme.
Vyborný, a velmi rychlé dodaní
Reakce obchodu www.detailing-car.cz
Moc si Vážíme odpovědi a moc děkujeme.
- rychlé dodání, bezvadné produkty
s obchodem jsem maximálně spokojena, objednávám pravidelně a vždy bylo vše pořádku
- Velký výběr
- Rychlost dodání
Tento e-shop nekomunikuje, nezaslouží ani jednu hvězdu.
Reakce obchodu www.detailing-car.cz
Pan který si objednal zboží, má osobní odběr a nezvedá tel a nereaguje. A pak pošle toto hodnocení. Určitě se nám ozvěte a můžeme napravit.
- Pěkně a důvěryhodně zpracované webové stránky
- Delší dodací lhůta
- Vynikající