Přihlásit se a přidat recenzi
  • 70 %

• objednavka byla rychle dorucena

Cena dobrá, děkuji za duručení

• Vše ok

Obchod má super výběr vtipných dárků, které potěší skutečně každého. Objednávka byla obratem vyřízená.

• 90 %

• Velký výběr
    • Rychlost vyřízení objednávky
    • Osobní odběr v zásilkovně

Dobrý, doporučuji !!

• vše OK

Kvalitní obchod, kde mají zboží, které sháním za dobrou cenu

• 80 %

• Slušné ceny
    • Nemá dopravu zdarma

Doporučuji

• rychlá dodávka
    • velmi dobrá komunikace
    • levnější zboží než u konkurence
    • jednoduchá reklamace poškozeného zboží

Velice kvalitní internetový obchod

• 90 %

• Obchod objednávku rychle vyřídil a odeslal
    • Delší čekání na dodání, ale za to mohla pošta

Jsem s tímto obchodem spokojená. Rychle objednávku vyřídili a odeslali. Bohužel pošta nechala balíček ležet 2 dny na pobočce (aspoň podle sledování zásilky), takže doručení se protáhlo. Kladně hodnotím i komunikaci s obchodem. Měla jsem jeden dotaz a tuším v sobotu mi do pár hodin odpověděli. :)

• 100 %

• Výhodou je objednávka z domova bez ztráty osobního času v prodejně a doručení do výdejního místa, kdy si zboží mohu vyzvednout v době, která je pro mě výhodná. To mi vyhovuje.

Zboží bylo v pořádku. Děkuji

• 10 %

• tovar nedodaju a zaplatene peniaze nevratia

Urcite neodporucam objednavat. Objednal som tovar 10.12.2019 nasledne mi objednavku stornovali 16.12.2019 no zaplatene peniaze 214€ mi neboli do dnesneho dna vratene. samozrejme ani na jeden mail som nedostal odpoved. a pri telefonovani nic viac okrem ustredne nepocujete.

• 10 %

Mám skúsenosť asi ako všetci ostatný, radšej neobjednávať a už vôbec nie zaplatiť predom!!!
    Tovar štandardne nemajú, peniaze nevrátia a nekomunikujú! Ak komunikujú tak samé výhovorky a sľuby ale peniaze aj tak nevrátia!
    Ja som prišiel "iba" o 36€ ale aj tak to tak nenechám.
    Ak máte podobnú skúsenosť kontaktujte ma na: [email protected]
    Treba na nich podať trestné oznámenie, stačí ak bude spolu škoda 266€ ale čím vyššia suma tým lepšie.

Mišo

• 10 %

Podvodníci, zlodeji, objednala som si vianočné osvetlenie 7.12., do dnešného dňa nemám osvetlenie ani peniaze, bohužiaľ som im dopredu zaplatila 150eur :( podávam podnet na obchodnú inšpekciu a ďaľšie príslušné orgány a taktiež sa s radosťou pridám k hromadnému podaniu trestného oznámenia.

• 10 %

Objednaný a zaplatený tovar. Prišiel mail že tovar nie je na sklade. Peniaze samozrejme nevrátili + nikto nelomunikuje tak sa poďme spojiť nech títo podvodnici už viac nezavádzajú a neokrádaju ľudí !!!! Podať nejaké hromadne trestné oznámenie!

Reakce obchodu Dapeo.cz

po Vánocích je velký nával reklamací a odstupů a kolegyně dělají vše pro to aby bylo vše v pořádku v případě že máte stále problém napište na [email protected]
    Děkuji

• 10 %

Su to podvodníci, nemám ani tovar, ani peniaze. Telefon nezdvyhaju, na maily neodpovedajú. Okradli ma o takmer 100 eur. Ak nechcete prísť o peniaze, tak si nič neobjednávajte. Maximálne neseriózny prístup. Spojme sa a podajme hromadne trestne oznamenie voci tymto zlodejom.

Reakce obchodu Dapeo.cz

dle kontroly vám byla platba vrácena na Váš bankovní účet. Moc se omlouváme za komplikace

• 10 %

Je to podvod. Objednala som si 6 vecí... 3 prišli úplne iné ako som objednala a jedna vôbec neprišla. Samozrejme všetko zaplatené vopred. Neberú telefón. Podvodníci. Neseriozny obchod.

• Absolútne nič!!!
    • Objednala som si s platbou vopred vo výške 90 eur tovar, za ktorý mi okrem toho, že nebol dodaný (po dvoch týždňoch sa mi mailom ozvali, že ho nemajú na sklade, hoci v čase platby na sklade bol) doteraz neprišli ani peniaze. Predajcovia sú neseriózni, telefónne čísla sú nefunkčné, respektívne po zadaní klapky okamžite hovor prerušia, na emaily neodpovedajú. Skúšam touto formou ešte kontaktovať predajcu, vidím, že sa predsa len sem tam ozvali na recenzie, len mám podozrenie, či sú to pravé recenzie. V prípade kladného vybavenia podám aj spätnú väzbu, v opačnom prípade posúvam na obchodnú inšpekciu!

Určite si dať pozor. Neseriózne jednanie.
    Nedá sa dovolať, tovar nedoručený, peniaze nevracajú!

Reakce obchodu Dapeo.cz

v případě že máte stále problém obraťte se na email [email protected] kde se Váš problém ihned vyřeší.

Děkuji

• 10 %

Podvodníci!!!! Prodávají padělané zboží navíc dodané nekompletní a poškozené.Nefunkční reklamační formuláře. Nulová šance se dovolat. Dnes podán podnět k prošetření nekalých praktik a prodej padělaného zboží na ČOI. Vyhněte se jim obloukem. Stejně tak www.maceska.cz - gauneři ze stejného hnízda!!!!

• 10 %

Bohužel se přidávám s negativní zkušeností na tento obchod.. dost drzým způsobem vymáhají poštovné a balné za nepřevzatý balíček, vyhrožují navýšením o vymáhání atp..NEDOPORUČUJI !!!

Reakce obchodu Dapeo.cz

Dobrý den, byl vám zaslán pouze informativní email že jste již podruhé nepřevzal zásilku která Vám byla zaslána.

• 10 %

Podvodníci! Objednala som si tovar, napísali mi ze tovar nieje skladom nech si vyberiem niečo iné alebo napíšem storno objednávky. A pošlem číslo účtu, keďže som tovar zaplatila predom. Napísala som storno a nič Na emaily neodpisuju, telefón nezdvihaju. Neseriozny eshop, neodporúčam!

• Vymáhají peníze

Zlodějna , nikdy víc !!!

• 10 %

Taky s nimi resim reklamaci, nikdo nebere tel, neodepisuji na e-mail. Penez zpatky se nejspis nedockam. Pozor, jsou to sunty z Ciny.Lenka
    Po dalsim tydnu zadna zmena, nereaguji, 800 v prd...