- Bohužel absolutně si nedělají hlavu s termínem dodání údajně skladového zboží!!
Bohužel absolutně si nedělají hlavu s termínem dodání údajně skladového zboží!! A když se k nim dovolám tak paní se jen zeptá jestli chci zboží stornovat a jinak naprosto mlčí. V dnešní době je obchod s takovou dodací dobou OUT. Už nikdy více!!
Reakce obchodu czechcom.cz
moc se Vám omlouváme za komplikace se zpožděním zásilky. Doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme
příležitost naši chybu napravit.
- překupníci
- Nabizí pronájem né prodej
zboží mi dlouho nebylo doručeno, přestože bylo psáno, že je skladem, společnost se stále vymlouvala, vzhledem k tomu že se jedná o překupníky
Reakce obchodu czechcom.cz
v našem internetovém obchodě máte možnost nákupu i pořízení produktu formou služby - PaaS. Naší služby se však nemusíte vůbec obávat. Získáváte prodlouženou záruku, dopravu zdarma a možnost produkt v průběhu jeho životnosti vyměnit za nový. Služba má navíc i ekologický aspekt, kdy produkt, který Vám již neslouží bude buď ještě jednou uveden na trh, či ekologicky zlikvidován.
Podmínky máte podrobně představeny ještě před odesláním objednávky. V ČR fungujeme v pořádku již přes 4 roky.
tým czechcom.cz -
- Obchod prodává zboží které není určeno pro český trh.
Reakce obchodu czechcom.cz
u všech produktů je uvedena jejich distribuce. Obvykle se jedná o "distribuci EU". Jedná se o zcela originální a kvalitní produkty, které se nijak neliší od produktů z CZ distribuce. Rozdílem je zejména danou značkou regulovaná cena, kterou zaplatíte. Nelze se domnívat, že by produkty určené například pro Německý nebo Francouzský trh měly být horší, než produkty určené pro ČR. Některé značky dnes již ani tento rozdíl neřeší a mají tzv. "global distribuci", pod jednou variantou produktu.
tým czechcom.cz -
na objednávku čekám již 2 týdny. Na zákaznickoulinku jsme se nemohla dovolat.
Reakce obchodu czechcom.cz
Velmi se omlouváme, pokud se Vaše zásilka někde zasekla. Jsme Vám kdykoliv plně k dispozici ve všechny pracovní dny na lince 311 440 737, emailu [email protected] či na FB Messengeru.
- Po dvuch tydnach nedoslo
Reakce obchodu czechcom.cz
velmi se Vám za prodlevu omlouváme, objednávka byla na Vaši žádost stornována. Budeme rádi, když někdy v budoucnu dostaneme příležitost si napravit reputaci.
tým czechcom.cz -
- Dobré ceny ale to je tak vše
- Dlouhá doba doručení
Už tak jsem objednával telefon s tím že přijde za týden což mi nevadilo, ale po tom týdnu mi přišel email s tím že nejsou schopni telefon do konce týdne doručit a že udělají maximum aby telefon začátkem příštího týdne doručili... Je tedy další týden úterý a jediné co přišlo je ať ohodnotím tento obchod... Pokud telefon nepřijde max do pátku, ruším objednávku. Viděl jsem že nejsem jediný komu se to stalo.
Reakce obchodu czechcom.cz
moc se Vám omlouváme za komplikace. Vyjímečně se nám může stát chyba přeprodáním zboží, neboť sdílíme sklad i s našimi sesterskými eshopy. Problém se pokusíme brzy vyřešit. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
tým czechcom.cz -
Objednala jsem zboží bez te jejich "výhody" (výhoda=pouze propůjčují zboží, nikoli koupě, pokud chcete zbožívlastnit, musíte objednat bez výhody), jak jsem se už poučila a obchod se ani neobtěžoval poslat nějaký mail, kde by byl třeba příkaz k platbě nebo potvrzení objednávky. Snažila jsem se obchod kontaktovat, ale nedovolala jsem se a na email mi taky nikdo neodepsal. Po 5ti dnech jsem to vzdala a objednala zboží jinde. Proto musím dát obchodu takto nízké hodnocení, kdyby byl někdo ochotný to predtim řešit, nemuselo to tak být.
Reakce obchodu czechcom.cz
v našem eshopu může objednat jak formou našich služeb (kterých se nemusíte vůbec obávat), tak formou klasického prodeje. Pokud zvolíte klasický prodej, ve Vašem emailu automaticky naleznete údaje pro platbu zvoleného zboží. V případě, že email nemůže najít, zkontrolujte prosím složku SPAM, či kdykoliv kontaktujte naši zákaznickou podporu telefonicky, emailem či prosřednictvím Facebook Messangeru. Rádi Vám pomůžeme.
- Dobrá komunikace
- Ač bylo zboží uvedeno jako dostupné, po týdnu odkládání data doručení jsem objednávku nechal zrušit
Reakce obchodu czechcom.cz
Moc se Vám omlouváme za komplikace, vyjímečně se nám může stát chyba přeprodáním zboží. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
tým czechcom.cz -
- Po třetím telefonátu kdy dorazí zboží mi bylo řečeno že už se to bude balyt.Deváty den jsem to stornoval. Na vrácení peněz ještě čekám.Zboži jsem objednal u MAX'SHOP.cz ve čtvrtek a v pátek zboží dorazilo.Tak ať si každý udělá názor na tento šop.
Reakce obchodu czechcom.cz
Moc se Vám omlouváme za komplikace, vyjímečně se nám může stát chyba přeprodáním zboží, které skladově sdílíme s našimi sesterskými eshopy v zahraničí. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že třeba někdy v budoucnu dostaneme příležitost naši chybu napravit.
tým czechcom.cz -
- Neschopnost splnit závazek dodání zboží,Ze 3 dnů udělá klidně měsíc.
Reakce obchodu czechcom.cz
omlouváme se Vám za prodlení (5ti denní) u Vaší objednávky, velmi nás to mrzí.
strašná dodací lhůta
Reakce obchodu czechcom.cz
děkujeme za Vaši objednávku a omlouvám se za mírné zpoždění dodání. Snad Vám telefon bude dobře a dlouho sloužit.
tým czechcom.cz -
Zavádějící obchodní podmínky. Jedná se o pronájem NE o koupi, z důvodu machinace s DPH.
- Šesť dní na dodaní zbożí, které mají skladem, je opravdu hodně. Dovolat se tam je taky jenom pro vytrvalé.
Reakce obchodu czechcom.cz
omlouváme se Vám za prodlení u Vaší objednávky, velmi nás to mrzí. Naše infolinka by měla být plně dostupná ve všechny pracovní dny, případně jsme pro Vás rádi i na emailu nebo na Facebook Messengeru.
- Ceny
- Všechno ostatní
Zboží si nakupujete, nýbrž jen propůjčuje na dobu 12 měsíců, pokud nakupujute s "výhodou".
Též jsem náaetěla, tak jsem zboží poslala zpět a do 5 dnů mi přišly peníze. Objednala jsem zboží znovu bez výhody, ale obchod už nekomunikuje.Reakce obchodu czechcom.cz
Podmínky máte podrobně představeny ještě před odesláním objednávky. Naše služba je zcela korektní a nemá jakýkoliv úmysl v podobě poškození zákazníků. Těší nás, že jste byla alespoň spokojena s rychlým vrácením Vašich prostředků.
tým czechcom.cz -
Obchod jsem vybíral dle Heureka na základě dobrého hodnocení, nejlepší ceny a dostupnosti mobilu na skladě. Po objednání mi druhý den přišlo pouze potvrzení, že se objednávka vyřizuje a další 3 dny nic. Když jsem se ozval, bylo mi řečeno, že objednávka má zpoždění i když nechápu v čem, když bylo zboží skladem. Nakonec mi telefon poslali týden od objednávky. Holt asi jsme moc rozmazlení konkurencí, která zboží skladem posílá hned.
Reakce obchodu czechcom.cz
děkujeme za Vaši objednávku. Máte pravdu, pracujeme na našem zlepšení. Dnešní standard termínu dodání by měl být opravdu výše, než jak se nám stalo u Vaší objednávky.
Ještě jednou se omlouváme.
tým czechcom.cz -
- Zboží jsem zakoupil pomocí služby Génius.. To znamená že jsem si je pronajmul, ale tohle nikde na jejich webu nepíšou
- Objednávku jsem zrušil, a peníze mi byli vráceny do druhého dne
- Zboží jsem objednával v pondělí ráno s tím, že mi přijde ve středu, ve středu píšu email, kde mám zásilku, protože nedorazila a tak jsem se dozvěděl, že to ani neposlali...
- Jsou to lháři, nic od nich nebrat!!!!
Lživé informace o dodání zboží, Služba Génius - pronájem zboží
Reakce obchodu czechcom.cz
v našem internetovém obchodě máte možnost nákupu i pořízení produktu formou služby - PaaS. Ale ani naší služby se nemusíte vůbec obávat. Získáváte prodlouženou záruku, dopravu zdarma a možnost produkt v průběhu jeho životnosti vyměnit za nový. Služba má navíc i ekologický aspekt, kdy produkt, který Vám již neslouží bude buď ještě jednou uveden na trh, či ekologicky zlikvidován.
Podmínky máte podrobně představeny ještě před odesláním objednávky. Naše služba je zcela korektní a nemá jakýkoliv úmysl v podobě poškození zákazníků. Těší nás, že jste byl alespoň spokojen s rychlým vrácením Vašich prostředků.
- Neposílají faktůry
Reakce obchodu czechcom.cz
doklad by měl být součástí dodaného zboží. Nestalo-li se tak, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu, která Vám ráda pomůže.
- žádná výhoda
- Zboží anancoval jako skladem,nebylo,nulová komunikace 3 dny,pokud kliknete na prodlouženou záruku,zboží nekoupíte,ale jen pronajmete,potom jej po vás budou vymáhat????,sídlo kdesi na Maltě/Kypru????Klasický příklad podvodníků,Čojka by se měla o tyto "podnikatele "zajímat-telefon jsem objednal u Miro**tu,druhý den jsem si pro něj šel na pobočku-nikdy více tento a podobné obchody stejného vlastníka se sídlem v "ráji".
Reakce obchodu czechcom.cz
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Ano, sídlo naší hlavní pobočky je skutečně na Maltě, stejně jako mnoha dalších obchodníků. Provozujeme eshopy ve více zemích EU a z ekonomických i legislativních důvodů máme sídlo právě tam. Přesto jsme běžně dostupní na našich kontaktech v ČR, ať již pro jakýkoliv dotaz či řešení reklamace.
- Zboží objednáno 17.9.2020.Dodáno 23.9.2020
Reakce obchodu czechcom.cz
Děkujeme za Vaši objednávku. Rádi bychom se Vám omluvili za její prodlení. Doufáme, že Vám vybrané telefony budou dobře složit.
tým czechcom.cz -
Garantované doručení do pátku ani po telefonické urgenci nebylo možné,neb obchod nebyl schopen zboží které bylo skladem ani vyexpedovat.
Reakce obchodu czechcom.cz
děkujeme za Vaši objednávku. Mrzí nás prodlení, které u ní nastalo a omlouváme se tímto za způsobené komplikace.
tým czechcom.cz