• Zasilka nedorazila
    • Obchod v likvidaci
    • Nekomunikuji
    • Zruseny web

Objednano 8.11. Pres veskerou snahu neni z jejich strany zadna komunikace, penize nikde, zbozi nikde.. dnes sem podala trestni oznameni a zjistila jsem ze nejsem prvni.

Zaplatil jsem, zboží jsem neobdržel, peníze nemohu vrátit

• obchod ví že zkrachoval a i nadále nabízel zboží a bral peníze. již jsou zahájeny kroky trestního stíhání.
    • žádná komunikace ze strany obchodu ( nepokoušejte se volat ani psát)

obchod zkrachoval

• Dobré ceny
    • Nebyl dodržen termín dodání.
    • Mizerná komunikace. Objednávka se zdržela o cca 14 dní a nikdo nic nedal vědět , natož aby se omluvil.

Czechcom vyinkasoval peníze, zboží nedodal, smazal webové stránky a komunikace je zoufalá

E-shop přestal fungovat, objednané zboží jsem zaplatila bohužel převodem, infolinka i mail bez odezvy.

• zboží nedorazilo
    • peníze nevrátili
    • podvodné jednání

I přes to, že člověk zboží hledá na heurece to není zárukou toho, že je e-shop důvěryhodný. Zrušil činnost, peníze si nechali, nekomunikují. Nedoporučuji, vyhněte se obloukem!

Pozor: Podvod

• Firma zkrachovala. Platil jsem kartou. Nevím jestli peníze vrátí. Butu to muset řešit policií ČR.

• Zboží nikdy nedorazí, obchod se zrušil, peníze v nedohlednu.
    • Nekomunikuje

Obchod je momentálně nefunkční, což jsem se dozvěděl po několika dnech nereakce a samozřejmě po zaplacení objednávky.

• nízké ceny
    • komunikace
    • lživé údaje o dostupnosti
    • zboží je na pronájem

Dne 6.11.2020 jsem objednala z tohoto e-shopu mobil. Na webu bylo uvedeno, že je SKLADEM a že ho budu mít doma do 12.11.2020. Ihned přišlo mailové potvrzení, že zboží "bude dodáno v lhůtě, kterou jsme vám nabídli během objednávky". V pondělí 9.11.2020 přišel další mail s tím, že objednávka se vyřizuje, ale že "Doba dodání uvedená na webu zobrazuje pouze plánovanou dobu dodání v aktuální situaci. Bohužel kvůli epidemii COVID je možné zpoždění dodávky, které může trvat 2–4 pracovní dny. Před dodáním vás budeme podrobněji písemně informovat a po expedici Vámi objednaného zboží obdržíte e-mailem sledovací číslo zásilky." Protože se další dny stále nic nedělo, pokoušela jsem se několikrát dovolat na zákaznickou linku. Marně. 12.11.2020 nedorazilo ani zboží, ani mail se stavem objednávky, nebo snad sledovací číslo zásilky. Webové stránky jim pro jistotu přestaly fungovat a na Heurece záhadně zmizeli ze seznamu obchodů, které požadovaný mobil mají. Štěstí, že jsem nezaplatila předem. Vřele nedoporučuji.

Už při objednávce zboží jsem dle ostatních recenzí věděl,že budou problémy a nemýlil jsem se, objednal jsem spíše ze zvědavosti. Nevyužil jsem totiž dopravu zdarma, na což jsem si dal dle recenzí pozor. Po deseti dnech od objednávky mi poslali mail, že je stornována, do té doby ani řádka. Dokonce obchod prý ukončil činnost.

• Zaplaceno převodem , zboží nedorazilo a nikdo nekomunikuje!!!!!!

Podvodnici

• Zboží je zaplaceno, ale nedorazilo. Po týdnu od objednání psali, ze se doba odeslání prodlouží o 1-3 pracovní dny. Dnes jsem zjistila, ze je eshop zrušený. Takze jsem bez zboží i bez peněz, bxl to dárek pro dceru

Zboží bylo jen na pronájem. Objednávku jsem zrušila, platbu jsem zaplatila předem, ale peníze mi do dnešního dne nedorazili. Již neberou telefon ani nereagují na email. Podávám trestní oznámení. V případě, že je zde ještě někdo takto postižen, připojte se k hromadnému trestnímu oznámení, které budu podávat na policii. Můj email [email protected] Dita Týfová

Původní firma provozující e-shop czechcom.cz, byla v červnu 2020 zlikvidována (CzechCom s.r.o., IČ 26152550) a provoz e-shopu převzala společnost Turbado (IČ 01625071), což jsou mimochodem taky takoví vykutálenci. Toto všechno jsem si bohužel zjistil až po velmi kvapném nákupu TV právě přes czechcom.cz před dvěma týdny. Produkt měl být skladem (jak jsem byl naivní)... a pak už je příběh stejný jako u ostatních recenzí přidaných v posledních pár dnech (objednávka se vyřizuje, nikdo nebere telefony, stránky zaniknou). To, že se podnikatel dostane do problémů, chápu. Stát se může. To, že očividně přijímali objednávky a platby i v okamžiku, kdy už museli nutně vědět, že jdou ke dnu (není to otázka dní), je hnus...

• Nedodržení dodací doby

Dlouhá dodací doba a ani ta nedodržena. Na vrácení peněz čekám už týden a stále nic. Takže za mě nikdy více.